Eşim kendi hakkında olan hiçbir şeyi paylaşmıyor, olup biteni her seferinde kayınvalidemden duyuyorum

Cocuk yapmayarak ise basla. Açılan dükkanda bayan çalışabiliyor sa sizde onla ise gidin. . Görücü usulünü evlendin

Siz bu durumda nasıl tepki veriyorsunuz ?
Kızıyorum eve geldiği zaman akşama kadar beni neden aramadın neden yazmadin diye çok yoğundum telefonu elime zor aldım diyor bazen görüldü atar onda da yanımda birileri wardi yazamadım diyor geç cevap verir falan

Annesinin Memesinden kesilmemiş adamdan koca olmaz

Cocuk yapmayarak ise basla. Açılan dükkanda bayan çalışabiliyor sa sizde onla ise gidin. . Görücü usulünü evlendin
Görücü usulü evlendik.. dükkanı arkadaşı ile ortak açtı arkadaşı dükkanda duruyor eşim akşamları gidiyor ayriyetten arkadaşının eşi dükkanda yardım ediyor kocasına eşimin erkek kuzeni de dükkanda yardım ediyor onlara

Görücü usulü evlendik 2 ay nişanlı kaldık maalesef tanıma fırsatım olmadı zaten nişanlı iken yaptıkları ile şimdi yaptıkları arasında dağlar kadar fark war
İki ay biriyle evlenmek için değil sadece selam vermek için yeterli bir süre bence. Kumar olmuş sizinki.

İki ay biriyle evlenmek için değil sadece selam vermek için yeterli bir süre bence. Kumar olmuş sizinki.
Benim Kendi ailem düğünü hemen istemediler en az 6 ay beklesin dedi annem ama kayınvalidem pandemi zamani salonlar kapanmadan olsun dedi öyle de düğünümüz oldu

Haklısınız

Bu sizin değerinizi düşürür. Eşinizden enerjinizi çekip kendinize dönmelisiniz. Aramıyorsa aramayın yazmıyorsa yazmayın. Çıkın gezin eğlenin. Aksam geç gelin o arasın sizi merak etsin. Sitem etmek yerine kitap okuyun o desin size benimle ilgilen diye. Siz kendi değerinizi yükseltmedikçe eşiniz annesini aramaya devam eder.

Dün akşama kadar hiç yazmadım 1 haftadır eve yemeğe gelmiyordu nasıl olduysa geldi yemeğe yedi yemeğini sürekli konuşmaya çalıştı dizime yat dedi yatmadım gece de beni çok ilgisiz bırakıyorsun farkında mısın dedim işi yeni kurduk haftaya böyle olmaz dedi ama bizim meselemiz 1 haftalık mesele değil ki.. biliyor da uzun zamandır keyfimin olmadığını ama anlamıyor..

Seni uzmek istemezdim ama düpedüz boşanma sebebi. Sakın cocuk yapma cunku bu durumun iyiye gidecegini sanmiyorum, aksine bitmeye suruklenecektir bu evlilik. Çünkü boyleleri duzelmez
Kayınvalidem de sürekli bebeğiniz olsun diyor ben rahim kanseriyim şuan tedavim sürüyor doktorum bebeğimin olmasını şuan için önermiyor ama biliyorum ki kayınvalidem herşeyin farkında ve çocuk olursa ben gidemem diye düşünüyor

Doğru söylüyorsunuz..

Her seyde bir hayir vardir. Hastaligin su an icin cocuk yapmayip bularin elinden kurtulmani saglar belki. Buraya yazıp bilmiyodjm cahildim diyenlerin cogu laftan sözden anlamiyor. Sen daha akilli duruyorsun. Cok buyuk bi hata yapmissin tanimadan evlenerek, sonraisnda aile apartmanina giderek.. ama cocuk yapma bir hayat bu kadar hatayi biraz zor kaldirir. En azindan kendi basina yeniden baslama sansin olur cocugun olmazsa. Bu evlilige guvenme

Kuzum senin aklın başında mı ?
Rahim kanseriyim diyorsun bir de bu adamı ve anası mı çekiyorsun ?
Senin şimdi kendine azami dikkat etmen lazım, lütfen ailenin yanına dön, kafanı rahatlat, kendi sağlığınla ilgilen, uğraştığın hastalık şaka değil biliyorsun değil mi

Ben çoğu şeyin farkındayım görüyorum ama bazen kendi kendimi mi dolduruyorum diye düşünüyordum o yüzden kayıt oldum buraya da.ama en büyük hatam dediğiniz gibi aile apartmanina oturmak oldu..

Evet hastalığımın farkındayım ve çok zor kabullendim bu hastalığı da..ilk öğrendiğim zamanlar çok zordu benjm için..eşim de ilk zamanlardan destekcimdi ilk öğrendiğimde bana çocuğumun olmayacağını söyledi doktor eşim benle birlikte ağladı bosanalim dedim çocuğumuz olmayacak dedim olmasın çocuk için evlenmedim dedi.. Sevgisi bı var bı yok gibi..bende anlayamıyorum aklımla oynuyor sanki

Bu evlilik değil ki... Kadın oğluna ev dayayıp doşemis, içine de oğluşunun cinsel ihtiyaçlarını gidersin , temizliğini yapsın, üresin, stresini atsın diye gariban bı kız bulup koymuş...Sen gidersen hemen bı tane daha bulurlar , çok da farketmez onlar için kim olduğun, ne istediğin yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…