2008 Mayıs annelerinden 2009 Mayıs annelerine tavsiyeler

Ben 2006 mayıs annesiyim,2006 da işinizi görür dimi annişler kaydirigubbakcemile3puset ile ilgili olarak şunu söyleyebilirm.Baston pusetler ileriki aylar için kullanışlı hatta 1 yaşını falan geçince. Fakat diğer pusetler bence daha kullanışlı yatırabiliyorsun,oturtabiliyorsun.Alt kısmıda sele oluyor bebeğin eşyalarını koymak için,baston tiplerinde bunlar mevcut değil.Hatta şunu da ekliyeyim çift yönlü pusetleri tavsiye ederim, yani isterseniz bebeğin yüzü size dönük,şeklinde isterseniz yola dönük olarak kullanılan modeller.:ecrin_bebek:Sağlıklar...:
 
Onerilerin icin sagol, Pinarcim. Ben puset ve anakucagi icin Ankara'daki Cocuk ihtiyaclari fuarini beklemeye karara verdim... Orada hem farkli markalari hem de farkli magazalari bir arada gorursem belki daha kolay karar veririm diye dusundum. Bakalim artik...


tatlım ben ankarada gezmedik yer bırakmadım.Hem diğer yerlerden daha ucuz hemde farklı markaları yan yana bulabileceğin en iyi mağaza sögütözünde Ak partinin ordaki(Galeria ve Cepa da da şubeleri var) Bebeğim mağazası. Ben chicco for you set aldım oto koltuğu ve bebek arabası. Oto koltuğu bebek arabasına diğer koltuk çıkarılarak takılabiliyor. Ayrıca araba çok hafif. Bastona gerek kalmaz. Bende çok düşündüm fakat baston tarzı olanlar yatmıyo bunun bebek arabası rahat yatak oluyo bir yere kalmaya fakan gidince beşik olur işte : )
 
teşekkürler çok güzel bilgiler
beni sorum car tecrübeli annelere,
normal doğum istiyorum kısmet olursa tabi, lk günden bebeğimin her ihityacıyla kendim ilgilenmek istiyorum, annemde yemek yapar evin işini, bu isteğim mümkün mü ? :) eşimle birlikte yıkıyalım bebeğimizi, gece emzireyim ben uyurken eşim bebeği uyutsun böyle düşünüyorum yeni doğan bebeği yıkamak kolaymı ?
 
dusunceli mayis anneleri, harikasiniz, cok guzel bir konu olmus, zevkle ve merakla okudum..paylasim icin tesekkurler..
 
X