• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kendi hakkında olan hiçbir şeyi paylaşmıyor, olup biteni her seferinde kayınvalidemden duyuyorum

Anlatamıyorum sanırım benim ailem zaten bu kadar çabuk evlenmemizi istemedi pandemi dönemiydi salonlar kapanacaktı mecbur kalındı
Ailen kesinlikle acele evlenmene karşıydı ama " hay allah demek salonlar kapanacak, salonsuz olmaz, kocasız durulmaz, eh iyi madem napalım, olsun bari " diye henüz 2 aydır tanıdığınız adamla evlenmenize ve aile apartmanında cümbür cemaat yasamana razı oldular öyle mi??? Ablacım, etme eyleme bak seni üzmek istemiyorum ama senin ailen senin başını fena yakmiş, yol yakınken kurtul bu saçma insanlardan...

Son düzenleme:
Maalesef sutten kesilmemis bir erkekcik. Allah sabir versin canim insallah mutlu olabilirsin.

Kayınvalidem de sürekli bebeğiniz olsun diyor ben rahim kanseriyim şuan tedavim sürüyor doktorum bebeğimin olmasını şuan için önermiyor ama biliyorum ki kayınvalidem herşeyin farkında ve çocuk olursa ben gidemem diye düşünüyor
Cok gecmis olsun. Bunlari kafaniza takmayip, ailenizin yanina gidip tedavinizi güzelce olun bence. Şifa diliyorum🤲🏻

Neden mecbur kalindi ki? Once birbirinizi tanisaydiniz, evliligi geciktirseydiniz olmaz miydi? Aileniz de istememisken neden bu mecburiyet?
Ya herşey tam olacaktı yada eksik.Evlenmeden önce insanlar göründüğü gibi olmuyormarmis işte o zamanlar eşimde aileside iyiydi güvendik

Annesi bu durumlarda çok seviniyor oğullarım bensiz yapamaz modunda benjm eşim gündüzleri bazen arar annesinden yemek ister ben yapamıyormusum gibi..ben eşimle çok konuşmayı denedim adım kıskanç oldu kıskanıyorsun oldu..
Kıskançlıktan olmadığı o kadar açık ve net ki. Anlamadığından değil işine gelmediğinden sanırım

bu tipler boyle soyledikce kendini bi sey zanneder, anammmmm diye gezinir. birak kendi hallerine dibine kadar konussunlar, sonraki asama kavga etmeleri oluyor zaten. sen de kendine yapacak bi mesgale bul. simdi sana ispata calisiyor, sen de takma.
Çok katılıyorum valla doğru.

Görücü usulü evlendik 2 ay nişanlı kaldık maalesef tanıma fırsatım olmadı zaten nişanlı iken yaptıkları ile şimdi yaptıkları arasında dağlar kadar fark war
İki ayda ne demeye evlendin ki?
Hep de bosanmasi zor olan insanlar böyle çat diye önüne arkasına bakmadan evleniyorlar

Ya herşey tam olacaktı yada eksik.Evlenmeden önce insanlar göründüğü gibi olmuyormarmis işte o zamanlar eşimde aileside iyiydi güvendik
Kız ben eve dolap bakıyorum 2 aydır, daha karar veremedim, hala acele etmeyim biraz daha bakayım diyorum....Altı üstü bin liralık dolap bak, alicam seneye kırılacak çöpe atacam.....insan kedisini köpeğini sahiplendirirken bile daha çok duşunuyor inan bana...Hadi sen gençsin, belli ki söz hakkın olmamış bile evlenirken ama senin annen baban nasıl insanlar kızlarini nasıl bu duruma sokmuslar...Hala inanamıyorum bu şekilde evlenmiş olmana...Akraba filan mı eşinin ailesi ?

Son düzenleme:
Kız ben eve dolap bakıyorum 2 aydır, daha karar veremedim, hala acele etmeyim biraz daha bakayım diyorum....Altı üstü bin liralık dolap bak, alicam seneye kırılacak çöpe atacam.....insan kedisini köpeğini sahiplendirirken bile daha çok duşunuyor inan bana...Hadi sen gençsin, belli ki söz hakkın olmamış bile evlenirken ama senin annen baban nasıl insanlar kızlarini nasıl bu duruma sokmuslar...Hala inanamıyorum bu şekilde evlenmiş olmana...Akraba filan mı eşinin ailesi ?
Yok hayır akrabamizin arkadaşının kardeşi

ayriyetten boşanmayı çok düşündüm çünkü eşim agresif biri en ufak şeyde bağırıp çağırıyor çok büyük tartışmalarimiz oldu
Tam diyordum ki, bu kadar riskli bir evlilikte bu adam psikopat bile çikabilirdi, iyi bari , anneciymiş, oküzmüş, sevmiyormuş filan ama en azından fiziksel şiddeti yokmusssss....Ama maalesef bu yorumunu yeni gördüm......Daha yeni evli sayilirsiniz ve adam şu anda şu durumda bile bunları yapıyorsa darp edilmen de yakındır zaten....Kaç bacım...Hemen kaç ....

Tam diyordum ki, bu kadar riskli bir evlilikte bu adam psikopat bile çikabilirdi, iyi bari , anneciymiş, oküzmüş, sevmiyormuş filan ama en azından fiziksel şiddeti yokmusssss....Ama maalesef bu yorumunu yeni gördüm......Daha yeni evli sayilirsiniz ve adam şu anda şu durumda bile bunları yapıyorsa darp edilmen de yakındır zaten....Kaç bacım...Hemen kaç ....
Abisi geçenlerde yengesine tokat atmış eşim yengesini önce karakola götürdü şikayetçi olsun diye ardından da annesinin evine bıraktı abisine de demediği lafı bırakmadı sanmıyorum şiddet uygulayacagini

Back