- 26 Ekim 2022
- 120
- 34
- 13
- Konu Sahibi isimbulamadimm
-
Görseniz tam olgun gibi görünür ama aslında anneci çocuk gibi annesinin sözünden çıkmıyor hala annesi hayır dediği şeyi yapmaz ama ben desem sen ne anlarsın der :)Esiniz daha erkek olamamis maalesef siz bir cocukla evlenmissinjz
Görücü usulü evlendik 2 ay nişanlı kaldık maalesef tanıma fırsatım olmadı zaten nişanlı iken yaptıkları ile şimdi yaptıkları arasında dağlar kadar fark warAdam illa ki belli etmiştir kendini, siz görmek istemediniz herhalde. Siteye kaydolurken kullanıcı adı düşünmeyip “Aman neyse isimbulamadım yazayım gitsin”deki gibi eşinizin huylarını da geçiştirdiyseniz şu an çok normal bu serzenişiniz.
Evlenmeden öncesi böyle değildi yada böyleydi ben göremedim bilmiyorum...Sutten kesilmemis bir es vakasi daha evlenmeden farkina varmadiniz mi boyle oldugunu genelde belli eder bu tipler . Iliski terapisti bulup gitmeyi onerin boyle ev arkadasi gibi yasayamayacaginizi soyleyin.
Görücü usulü evlendik biz 2 ay nişanlı kaldık sadeceGörücü usulü mü evlendiniz? Nasıl tanıştınız, flört süreciniz olmadı mı?
Sanırım evdeki görevim eve baksın yemek yapsın kendine de diyorum sen evlenmek için evlenmişsin diye ben 24 yaşındayım o ise 28Evdeki rolünüzü ne olarak görüyor acaba eşiniz olacak kişi???
Yaşınız çok mu küçük ikinizin de?
En baştan yapılan hata herkesin aynı binada olması.
Aynen birde çocuk bu evliliğe tam olur . Eşinizin bir ailesi var ama siz değilsinizBen kayınvalidemlerle çok güvendim nişanlıyken ilgisi çok güzeldi eltime ve bana karşı ne istersem yapardi hala da yapar yalan yok hasta olduğum zamanlar annemden önce o gelir başımda durur ama eşimde abiside aşırı anneci bu durum sıkıyor canımı..ayriyetten boşanmayı çok düşündüm çünkü eşim agresif biri en ufak şeyde bağırıp çağırıyor çok büyük tartışmalarimiz oldu çok bırakıp gitmeyi düşündüm ama yapamadım işte birde şimdi çocuk baskısı yiyorum ama dedikleriniz de çok haklısınız..
Bu laf biraz ağır oldu ama doğru söylüyorsunuz..Aynen birde çocuk bu evliliğe tam olur . Eşinizin bir ailesi var ama siz değilsiniz
Malesef evlilik nişanlılık dönemi değil..toz pembe görünen birçok şey değişiveriyor.Eşimle görücü usulü evlendik hiç bı zaman bana karşı ilgisi çok olmadı ister istemez..ama ben onu İlk gördüğümde etkilenmiştim nişanlıyken böyle değildi şimdi kendi de diyor kandırdım seni diye..evlenirken böyle hayal etmemiştim ben henüz çocuğumuz yok olmasını da şuan için istemiyorum çünkü eşime güvenim yok..iyi bı baba olabileceğine emin değilim..
Evin içinde iki yabancı gibiyiz bı bakıyorum seviyor sarılıyor öpüyor harika birisi sonra bı bakıyorum ilgi yok alaka yok..Sen bu adamla niye hala evlisin ki? Bu evlilik mi?
Haklısınız.. istediğim gibi birisi olamayacağına eminim..Malesef evlilik nişanlılık dönemi değil..toz pembe görünen birçok şey değişiveriyor.
Bebek olmaması daha iyi zamanla kendiniz en sağlıklı karari verirsiniz.ama eşinizin sizin istediğiniz gibi birisi olması ortalama 20 yılınızı falan alacak o zamanda da sizden giden gidecek.iyi düşünün derim
Kendinizden feda etmeyin...Haklısınız.. istediğim gibi birisi olamayacağına eminim..
Haklısınız saolun teşekkür ederimKendinizden feda etmeyin...
Eşler önce birbirine haber verir birbiryle dertlesir. Annesini aramaz önce eşini arar. Acil bir şey olduğunda, mutlu olduğunda her koşulda önce sen gelmeliydin. Burda bazen yazarlar kırk yıllık annesi o kendine gel bilmem kaç yıldır hayatindasin diye öyle birşey yok . Aile önemlidir evet ama kendi kurduğun aileye öncelik vermeyen eş varsa o evlilikte mutluluk olamaz . Bir aylık bebeğim var emin ol evlilik sarsılıyor o yüzden ya bu adam yola gelene kadar bekle (hiç umut göremedim ) ya da lütfen çocuğunun başını yakma . Doğumdan sonra o çocuk sana ait olmayacak her şeye annesi karar verir çünkü eşin seni önemsemiyorBu laf biraz ağır oldu ama doğru söylüyorsunuz..
Evlenmeden önce nasıldı ?Öncelikle merhaba arkadaşlar..ben 1 buçuk senelik evliyim kayınvalidem ile altlı üstlü oturuyorm hatta aynı apartmanda eltim de oturuyor.. konuya nasıl gireceğini bilmiyorum ama eşim benimle kendi hakkında olan hiçbir şeyi paylaşmıyor her seferinde kayınvalidemden duyuyorum olup biteni. Bu durum canımı çok sıkıyor..eşim gündüz işteyken beni aramıyor mesaj atmıyor ama ne zaman telefonuna baksam kayınvalidemle konuşmalarını görüyorum hatta görüntülü falan konuşuyorlar tabiki kiskanmiyorum annesi sonuçta ama annesine vakit ayırabiliyorken bana ayirmamasi zoruma gidiyor.. konuşmayı defalarca denedim her seferinde annemle beni kıskanıyorsun diyor.. akşamları işten gelince ilk annesine çıkıyor herşeyi annesine anlatıyor sonra annesi bana anlattığı zaman oğullarım herşeyi bana anlatırlar diyor..son zamanlarda ise eşim bana karşı çok ilgisiz eve geliyor telefon ile oynuyor sürekli arkadaşları bı yere çağırıyor evde arkadaşları ile konuşurken oda oda geziyorr..Sevgisinden artık şüphe ediyorum..evlendik evleneli özel günler harici bir kere bile hediye almadı şimdi birde yeni dükkan açtı bana karşı ilgisi iyice bitti..ne yapmalıyım artık bilemiyorum arkadaşım olmadığı için kimseye derdimi de anlatamiyorum
Papatyam nasılsın ?Eşler önce birbirine haber verir birbiryle dertlesir. Annesini aramaz önce eşini arar. Acil bir şey olduğunda, mutlu olduğunda her koşulda önce sen gelmeliydin. Burda bazen yazarlar kırk yıllık annesi o kendine gel bilmem kaç yıldır hayatindasin diye öyle birşey yok . Aile önemlidir evet ama kendi kurduğun aileye öncelik vermeyen eş varsa o evlilikte mutluluk olamaz . Bir aylık bebeğim var emin ol evlilik sarsılıyor o yüzden ya bu adam yola gelene kadar bekle (hiç umut göremedim ) ya da lütfen çocuğunun başını yakma . Doğumdan sonra o çocuk sana ait olmayacak her şeye annesi karar verir çünkü eşin seni önemsemiyor
Teşekkür ederim canım yorgun ama iyiyimPapatyam nasılsın ?
Eşim herşeyde benden önce annesini arayıp ona haber verir ben ise kayınvalidemden duyarım herşeyi.Cok sitem ettim bana neden anlatmıyorsun diye ama anlatıyorum diyip anlatmıyor çoğu şeyden haberim War ama çoğunu bildiğimi bilmiyor eşim.. henüz çocuk istemiyorum ben saten sağlık sorunlarim War..Eşler önce birbirine haber verir birbiryle dertlesir. Annesini aramaz önce eşini arar. Acil bir şey olduğunda, mutlu olduğunda her koşulda önce sen gelmeliydin. Burda bazen yazarlar kırk yıllık annesi o kendine gel bilmem kaç yıldır hayatindasin diye öyle birşey yok . Aile önemlidir evet ama kendi kurduğun aileye öncelik vermeyen eş varsa o evlilikte mutluluk olamaz . Bir aylık bebeğim var emin ol evlilik sarsılıyor o yüzden ya bu adam yola gelene kadar bekle (hiç umut göremedim ) ya da lütfen çocuğunun başını yakma . Doğumdan sonra o çocuk sana ait olmayacak her şeye annesi karar verir çünkü eşin seni önemsemiyor
Sürekli yazardı arardı sürekli gece gündüz konuşurduk evlendikten sonra hepsi kesildi şimdi yazmıyor aramıyor evet iş yoğunluğu War biliyorum muhasebeci çünkü eşim ama annesini ararken beni aramıyor benimde canımı sıkıyor bu durumEvlenmeden önce nasıldı ?
Siz bu durumda nasıl tepki veriyorsunuz ?Sürekli yazardı arardı sürekli gece gündüz konuşurduk evlendikten sonra hepsi kesildi şimdi yazmıyor aramıyor evet iş yoğunluğu War biliyorum muhasebeci çünkü eşim ama annesini ararken beni aramıyor benimde canımı sıkıyor bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?