Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bebişin hayırlı olsun inş sağlıklı sıhatli kucağına alırsın ben tefal kullanıyorum soğuk buhar mak çok memnunum tavsiye ederimMerhabalar tecrübeli mayıs anneleri,sizlere bi sorum olacaktı,bebiş için buhar makinası kullanıyormusunuz?Hangi marka?memnunmusunuz?
Şimdiden tesekkürler
a.s.a.s.
oncelikle tavsiyeleriniz ve baslik icin cooook tesekkur ederim. a.s.
2009 mayis anne adayi olarak sormak istedigim bir konu var, bu aralar hastane cantasini hazirlamak istiyorum, icine ped koyarken ince gece icin olanalardan koysak yeterli olur mu, normalde hep ince olanlari kullaniyordum, kalinlar hakkinda hicbir fikrim yok, bir arkadasim hastanede cok yogun kanaman olursa bebegin bezlerinden de kullanabilirsin dedi, bir de saniyorum bazi hastaneler hasta bezi vb. birseyler veriyorlarmis zaten...
Emin olamadim...
Tecrubeli annelerden tavsiye bekliyorum....
Simdiden tesekkurler...
bir sey daha aklima takildi,
ben baslarda puset almamayi dusunmustum, bebek henuz kucuk oldugunda rahatlikla baby sling ya da kanguru tarzi birseyle tasiyabilirim diye dusunmustum.
sonrasi da nasilsa yaza gelecek birlikte cikar bakar ihtiyacimiza gore aliriz, diye dusunmustum, hatta baslarda ihtiyac duymazsak 6. ay gibi baston tipi puset aliriz diye dusunmustum, zaten arabada ve evde ana kucagi kullaniliyor dediler.
ama tecrubeli anneler bu konuda ne dusunuyor, mesela disariya gittiginizde bebegin uyumasi icin filan saniyorum baston tipi pusetler cok uygun olmuyor. sizler ne tur puset kullandiniz, ne onerirsiniz?
almisken anakucagi ve puset takim almak mi mantikli? ne dersiniz?
yoksa ana kucagi alip, daha sonra baston puset mi almak mantikli?
her halukarda baby sling almayi dusunuyorum...
Onerilerin icin sagol, Pinarcim. Ben puset ve anakucagi icin Ankara'daki Cocuk ihtiyaclari fuarini beklemeye karara verdim... Orada hem farkli markalari hem de farkli magazalari bir arada gorursem belki daha kolay karar veririm diye dusundum. Bakalim artik...