- Konu Sahibi isimbulamadimm
Yine "kandırıyor" olabilir mi? seni ...Böyle bir ihtimali hiç duşunmuyor musun? Hala güveniyor musun bunlara?Bana anlatmadım dedi belki de anlattı bilmiyorum ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine "kandırıyor" olabilir mi? seni ...Böyle bir ihtimali hiç duşunmuyor musun? Hala güveniyor musun bunlara?Bana anlatmadım dedi belki de anlattı bilmiyorum ki
Gastronomi mezunuyum ben bugün istesem işe girip çalışabilirim...ilk evlendiğim sıralar büyük bir tartışma yaşadık ailemin evine gidecektim öncesinde annemi arayıp olanı biteni anlattım gel dedi kapımız sana her zaman açık dedi sonra gittiğimde annemlere evlerinin anahtarını verdi istediğin zaman düşünme çık gel diye ki ailem de çocuk olmasını şuan istemiyorlarOfff...Peki senin eğitimin ne kuzum? Bir mesleğin var mı? Boşansan ailen ne der? Kabul ederler mi seni? En azından tedavin devam ederken evlerine alıp, destek olurlar mı sana boşandıktan sonra?
Kayınvalidem bilseydi bunu bana belli ederdi çünkü ilk zamanlarda doktora birlikte gittik doktor söylemişti ihtimal var diye çok ağlamıştı sonra smear ve patoloji sonucum kötü çıkınca ben ona sonuçlar iyi çıktı dedim eşimde söylemedi kötü çıktı diyeYine "kandırıyor" olabilir mi? seni ...Böyle bir ihtimali hiç duşunmuyor musun? Hala güveniyor musun bunlara?
Canım, şiddet uygulamak illa tekme tokat dövmek değil ki? Senin buraya yazdıklarının tamamı şiddet...Evlendiğin günden beri psikolojik, duygusal hatta belki de ekonomik şiddet goruyorsun, ayrıca agresif olmak bağırıp çagirmak fiziksel şiddetin ilk basamağıdır yani sen anlamasan da fiziksel şiddet de görmüşsün zaten....Abisi geçenlerde yengesine tokat atmış eşim yengesini önce karakola götürdü şikayetçi olsun diye ardından da annesinin evine bıraktı abisine de demediği lafı bırakmadı sanmıyorum şiddet uygulayacagini
Duygusal şiddet gördüm doğru çünkü eşim en Ufak şeyde yakıp yıkan biri ve ailesine karşı da yapabiliyor bunu ki çok büyük tartışmalarımızda odadan çıkar evden çıkar gider sakinleşir gelir ben konuşmam ama sonrasında gelip neden kizdigini söyler özür diler konuyu kapatırız bunu defalarca yaşadık o kızar ben bağırırım konu hep uzarCanım, şiddet uygulamak illa tekme tokat dövmek değil ki? Senin buraya yazdıklarının tamamı şiddet...Evlendiğinizden beri psikolojik, duygusal hatta belki de ekonomik şiddet goruyorsun, ayrıca agresif olmak bağırıp çagirmak fiziksel şiddetin ilk basamağıdır yani sen anlamasan da fiziksel şiddet de görmüşsün zaten....
Şu yorumu okuyunca bı ferahladim yeminle...Çok şukur zannettigim kadar çaresiz degilmişsin.Gastronomi mezunuyum ben bugün istesem işe girip çalışabilirim...ilk evlendiğim sıralar büyük bir tartışma yaşadık ailemin evine gidecektim öncesinde annemi arayıp olanı biteni anlattım gel dedi kapımız sana her zaman açık dedi sonra gittiğimde annemlere evlerinin anahtarını verdi istediğin zaman düşünme çık gel diye ki ailem de çocuk olmasını şuan istemiyorlar
Maddi olarak da hiçbir sorunumuz yok Şükür eşim 3 iş yapıyor ki tedavim özel hastanede oluyorCanım, şiddet uygulamak illa tekme tokat dövmek değil ki? Senin buraya yazdıklarının tamamı şiddet...Evlendiğin günden beri psikolojik, duygusal hatta belki de ekonomik şiddet goruyorsun, ayrıca agresif olmak bağırıp çagirmak fiziksel şiddetin ilk basamağıdır yani sen anlamasan da fiziksel şiddet de görmüşsün zaten....
Hayır tabikii bugün gitmek istesem ailemin kapısı bana hep açık abim desen en ufak şeyde eşimin karşısına dikiliyor eşimde biliyor yanlız olmadığımı arkamda ailemin olduğunuŞu yorumu okuyunca bı ferahladim yeminle...Çok şukur zannettigim kadar çaresiz degilmişsin.
Ben duygusal ve psikolojik şiddet derken ilgisizliğinden, seninle asla konuşmamasindan, arkadaşlarını ve annesini her zaman sana tercih etmesinden, seni yok saymasindan bahsediyordum. Agrasif olması fiziksel şiddet boyutuyla ilgili...Duygusal şiddet gördüm doğru çünkü eşim en Ufak şeyde yakıp yıkan biri ve ailesine karşı da yapabiliyor bunu ki çok büyük tartışmalarımızda odadan çıkar evden çıkar gider sakinleşir gelir ben konuşmam ama sonrasında gelip neden kizdigini söyler özür diler konuyu kapatırız bunu defalarca yaşadık o kızar ben bağırırım konu hep uzar
Biz derdimizi birbirimize anlatamıcaksak neden evlendik de sana anneni at konusma demiyorum biraz beni düşün eşler derdine olmak için vardır benimle sıkıntılarını paylaş DİE Bi konusma yap insan evladını annesinden kıskanırmı böyle düsünme deÖncelikle merhaba arkadaşlar..ben 1 buçuk senelik evliyim kayınvalidem ile altlı üstlü oturuyorm hatta aynı apartmanda eltim de oturuyor.. konuya nasıl gireceğini bilmiyorum ama eşim benimle kendi hakkında olan hiçbir şeyi paylaşmıyor her seferinde kayınvalidemden duyuyorum olup biteni. Bu durum canımı çok sıkıyor..eşim gündüz işteyken beni aramıyor mesaj atmıyor ama ne zaman telefonuna baksam kayınvalidemle konuşmalarını görüyorum hatta görüntülü falan konuşuyorlar tabiki kiskanmiyorum annesi sonuçta ama annesine vakit ayırabiliyorken bana ayirmamasi zoruma gidiyor.. konuşmayı defalarca denedim her seferinde annemle beni kıskanıyorsun diyor.. akşamları işten gelince ilk annesine çıkıyor herşeyi annesine anlatıyor sonra annesi bana anlattığı zaman oğullarım herşeyi bana anlatırlar diyor..son zamanlarda ise eşim bana karşı çok ilgisiz eve geliyor telefon ile oynuyor sürekli arkadaşları bı yere çağırıyor evde arkadaşları ile konuşurken oda oda geziyorr..Sevgisinden artık şüphe ediyorum..evlendik evleneli özel günler harici bir kere bile hediye almadı şimdi birde yeni dükkan açtı bana karşı ilgisi iyice bitti..ne yapmalıyım artık bilemiyorum arkadaşım olmadığı için kimseye derdimi de anlatamiyorum
Böyle degilmis. Kandırdım seni demis zatenEvlenmeden önce nasıldı?
Doğru söylüyorsunuz.. aslında annesi de arkadaşlarına kızıyor çocukluk arkadaşıymis bunlar 5 kisi sadece 3ü evli bekar olanlar sürekli çağırıyorlar hatta diğer eşlerinin hanımları da şikayetçi bu durumdanBen duygusal ve psikolojik şiddet derken ilgisizliğinden, seninle asla konuşmamasindan, arkadaşlarını ve annesini her zaman sana tercih etmesinden, seni yok saymasindan bahsediyordum. Agrasif olması fiziksel şiddet boyutuyla ilgili...
Saolun teşekkür ederim evlenmeden öncesinde otelde çalışıyordum evlenince bıraktım ama geri dönmeyi düşünüyorumKonu sahibi bölümün gayet güzel cesit cesit isler güçler cıkar karşınıza. Bir an önce calısmaya baslasanız cok iyi olur sizin icin. Kocam neden benle ilgilenmiyor diye düsünmek yerine kariyerinize odaklanın. Ailenizde arkanızdaymıs zaten. Hastalıgınız icinde gecmis olsun.
Çok konuştum cokk.. daha iki gün öncesi kızdım yine ben neden annemden duyuyorum sen niye bana anlatıyorsun diye sormadın sorsan anlatırım diyor ama akşam eve girer girmez başlarim günün nasıl geçti yoruldunmu neler yaptın diye çalıştım napayım diyor kısa ve net ama ben herşeyi bilmek istiyorum nasıl olduysa bugün ilk defa annesinin bilmediği şeyi kayınvalidemle ben söyledimBiz derdimizi birbirimize anlatamıcaksak neden evlendik de sana anneni at konusma demiyorum biraz beni düşün eşler derdine olmak için vardır benimle sıkıntılarını paylaş DİE Bi konusma yap insan evladını annesinden kıskanırmı böyle düsünme de
Ne diyeyim ki insanın düşünce yapısı değişikÇok konuştum cokk.. daha iki gün öncesi kızdım yine ben neden annemden duyuyorum sen niye bana anlatıyorsun diye sormadın sorsan anlatırım diyor ama akşam eve girer girmez başlarim günün nasıl geçti yoruldunmu neler yaptın diye çalıştım napayım diyor kısa ve net ama ben herşeyi bilmek istiyorum nasıl olduysa bugün ilk defa annesinin bilmediği şeyi kayınvalidemle ben söyledim
Annesine kim kızsın? Koskoca adamın çocuk gibi arkadaşlarına kızacagina , oğlum artık yetişkinsin zırt pırt beni arama , gelme evine git desin önce....Sen de eşine cocukmus gibi davranmayı bırak. Yetişkin bir insan , seni sevse değer verse senin yanında olur zaten. Arkadaşlarını veya annesini bahane etme kendine...Doğru söylüyorsunuz.. aslında annesi de arkadaşlarına kızıyor çocukluk arkadaşıymis bunlar 5 kisi sadece 3ü evli bekar olanlar sürekli çağırıyorlar hatta diğer eşlerinin hanımları da şikayetçi bu durumdan
Kaçan kovalanır hesabı bende denemiştim katılıyorum size iyi sonuç da aldım sizde deneyin dışardayım hiç aramayın sizde bişey anlatmayın üstüne düşmeyin moralimiz bozuk olmasın ne üzülseniz hoşuna gider. Sürekli gülüyordum arkadaşlarımla çok konuşuyordum mesaj olsun arama olsun .Sonra bana sen beni artık önemsemiyorsun ,var mıyım yok muyum belli değil demişti umrunda değil demişti .İlgi dilenicisi olunca bu karşıdakini daha da bir havaya sokuyor. Bence bir süre kendini geri çekmeyi dene. Bu adama yapacak birşey gözükmüyor. Sen üstüne düştükçe ve isteklerini dile getirdikçe daha da çıkılmaz bir hale bürünüyor sanki