- 27 Eylül 2022
- 434
- 540
Benim 9 aylık bir kedim var yakında 1 yaşına girecek ve ona güzel bir doğum günü partisi hazırlamak istiyorum evde kutlamak da istemiyorum ufak çaplı orta fiyatlı salon tarzı bir yer tutup arkadaşları aileyi akrabaları çağırmak istiyorum bu planımdan eşime de bahsettim ama asla istemedi ve karşı çıktı borçlarımız var zaten kedi için salonmu tutulur diyor eşimi nasl ikna edebilirim bilmiyorum bileziğimi satarım sen salonu tutmazsn dedim ama ikna olmuyor sizce ne yapabilirim?
Bütün beygir kankilerini çağırmayı unutma saman partisiHahahahaha ata bir taç takarız pelerin giydirirz
Şu sünnet çocuklarının pelerinleri gibi
Süper olur
Siz benim eltim olabilir misiniz?Zaten her zaman sokak hayvanlarına mama veriyoruz eşimde bende çok seviyoruz hayvanları elimizden geldiğince her zaman veriyoruz ama bu benim kedim gibi değilde sanki bebeğim gibi onu mutlu etmek istedim aklıma böyle bir fikir geldi ilk yaş günün özel olmasını unutulmasın istedim kendim açısından yani ne bilim videoya fln çekilir hatıra kalır diye düşündüm.
Benim 9 aylık bir kedim var yakında 1 yaşına girecek ve ona güzel bir doğum günü partisi hazırlamak istiyorum evde kutlamak da istemiyorum ufak çaplı orta fiyatlı salon tarzı bir yer tutup arkadaşları aileyi akrabaları çağırmak istiyorum bu planımdan eşime de bahsettim ama asla istemedi ve karşı çıktı borçlarımız var zaten kedi için salonmu tutulur diyor eşimi nasl ikna edebilirim bilmiyorum bileziğimi satarım sen salonu tutmazsn dedim ama ikna olmuyor sizce ne yapabilirim?
gerçekten gösterişleri abarttı...Bak bu dogru.. 1 yasinda cocuk hic birsey anlamiyor ve anne babalar baya kendini eglendiriyor.. kendimden biliyorum.. zaten ilk bebemde kutladim, daha sonrakilerde 1 yasta hayatta kutlama yapmadim.. bebek bisey anlamiyor.. guzel bir yani sevdiklerinizle bir araya geliyirsunuz tatli yeyip tatli konusuyorsunuz vs. Ama bebek anlamadigi icin anlamsiz geliyor bana suanda..
Normalde sunun yerine bunu yapsaydin demem ama.. bilezik bozduracak kadar hayvanseverse bu arkadas onca ac hayvana bir kap yedirsin.
Maalesef herseyimiz gosteris oldu, cok uzucu bir durum bu..
Ulan keşke gelse şöyle bir davet beraber giderdik ahsjajfkakdka
Bu konuyu gerçekten böyle düşündüğünüz için açtığınızı umarak yorumluyorum, petlere doğum günü partisi yapılıyor ama partilere sizin akrabalarınız arkadaşlarınız değil, evcilinizin arkadaşları çağırılıyor.Benim 9 aylık bir kedim var yakında 1 yaşına girecek ve ona güzel bir doğum günü partisi hazırlamak istiyorum evde kutlamak da istemiyorum ufak çaplı orta fiyatlı salon tarzı bir yer tutup arkadaşları aileyi akrabaları çağırmak istiyorum bu planımdan eşime de bahsettim ama asla istemedi ve karşı çıktı borçlarımız var zaten kedi için salonmu tutulur diyor eşimi nasl ikna edebilirim bilmiyorum bileziğimi satarım sen salonu tutmazsn dedim ama ikna olmuyor sizce ne yapabilirim?
Bu konuyu gerçekten böyle düşündüğünüz için açtığınızı umarak yorumluyorum, petlere doğum günü partisi yapılıyor ama partilere sizin akrabalarınız arkadaşlarınız değil, evcilinizin arkadaşları çağırılıyor.
Türkiye‘de petlerine büyük çaplı doğum günü organize edenler var mı bilmiyorum, ben genelde evde kutlamalara denk geliyorum, ki bugün benim de 4 bacaklı prensesimin doğum günü, en sevdiği mamayı alarak kutlayacağız
Yurtdışında bu tip partiler yaygın ama dediğim gibi hısım akraba değil evcilin arkadaşları çağırılıyor.
Eki Görüntüle 3169498
Ey yumurtaya can veren Rabbim.Yorumlarınız için teşekkür ederim çoğu arkadaş fake demis ama değil kedimi çok seviyorum benim bebegimden farksız gerçekten gece bile sarılıp uyuyoruz 1 yaşının özel olmasını istedim hani düğünlerde oluyor ya baştan aşağıya çekim yapılıyor bende partisinin o şekilde çekilmesini hatıra kalmasını istedim bizde ilerde bakmak için slayt videosu bile hazırlamıştım ama eşimin kaba çıkışı beni daha çok rahatsız etti direk kestirip attı gorusleriniz için teşekkür ederim galiba evde kutlamak zorundayız...
Türkiyede garipseniyor ama nette çok denk geliyorum pet partilerine :)) Evet köpekler daha sosyal, benim prensesim de o kadar sosyal ki kedilerden dayak yiyene kadar beni seviyorlar galiba modunda yanaşıyor hepsineAynen boyle oluyor zaten arkadaslari cagiriliyor. Amac onlarin oynayip eglenmesi. Kediler degil de kopekler sosyal hayvanlar. Benimki bayiliyooor hem insanlara hem kopeklere, dunyadaki tum canlilar onun en yakin arkadasiymis saniyor
Köpekler öyle evet.Aynen boyle oluyor zaten arkadaslari cagiriliyor. Amac onlarin oynayip eglenmesi. Kediler degil de kopekler sosyal hayvanlar. Benimki bayiliyooor hem insanlara hem kopeklere, dunyadaki tum canlilar onun en yakin arkadasiymis saniyor