Sizin yapmayacaginiz bir sey olabilir, ama yine de cumlelerinizi duzgun secseniz daha iyi olmaz mi elestirirken?
Kediyi bilmiyorum hic kedim olmadi ama kopekler sosyal hayvanlar, gayet de mutlu oluyorlar insanlar ve arkadaslariyla vakit gecirmekten. Ayrica hic bir evcil hayvaniniz oldu mu bilmiyorum ama onlari da ailemizin bir uyesi olarak goruyoruz, imkanlar dahilinde istedigimiz kutlamayi yapabiliriz. Siz sacma bulursaniz katilmazsiniz, ama gercek hayat tanidiginiz birine agziniz dolu dolu bu yazdiklarinizi soyleyebilir misiniz?
Ayrica kopegimin en son katildigi dogum gunu Alman&Hollandali karisimi bir ciftin dogum gunuydu, gayet de eglenceli gecti. Hayat sizin cevreniz ve dusuncelerinizden ibaret dahil.
Rica ederim benim yazdigim ile ilgili bir sey yazacaksaniz beni alintilayin, bu yaptiginiz hos olmuyor. Yurtdisi demedim, benim yasadigim ulkede dedim. Evet gayet normal, sadece kopek cafeler, kopek pastaneleri var, hatta kopeklere ozel iyi ki dogdun suslemeleri var. Ben de kendi tecrubemi yaziyorum ayni sizin gibi, aradaki farki siz bulun.