Eşim kardeşimi ve dahi ailemi kıskanıyor.

Bol sabırlar diliyorum merakımı mazur görün son konunuzda alanında iyi bir doktora başladığınızı yazmıştınız son durum ne

Maalesef verim alamadık. Hala alanında başarılı biri ama demek ki her uzman her vakaya aynı etkiyi sağlamıyor. Elde var sıfır :) ki kendisi söyledi biraz ara verelim direnç gösteriyor oğlunuz, tekrara düştük diye. Velhasılı oğlum son günlerde yine zıvanadan çıktı. Bir müddet iyiydi ama yine her şeye itiraz eden, hırçın ve zor hallere bu sefer daha şiddetli biçimde geri döndü.

Bana seks teklif et diyor edepsiz. İyice arsız oldu andropoz yaklaştıkça ahsjsjs. Üstüme iyilik sağlık.

Aslında evet, spora yeniden başlayıp daha faal olup canlanınca hasıl oldu bu ilgi isteği. Kıskançlık vs. Ben iyileşince adamın sesi çıkmaya başladı.

Bana seks teklif et diyor edepsiz. İyice arsız oldu andropoz yaklaştıkça ahsjsjs. Üstüme iyilik sağlık.
Ahahahah idrak alemsin yaa
Su adamla ilgilen kurban olam
Bak konusmaya calisiyor kiz yazik ay bugun de bir karsi cinse acidim elhamdulillah

Oglunuz konusunda birşey sormak istiyorum
Eşinizin oğlunuzla ilişkisi nasıl? Fazla ilgilenmeyen ve sınır koymayan yumuşak bir tavrı mı var?

Şöyle söylüyor aslında. Yıllarca hep sen benden bir şey bekledin. Şunu düzelt, bunu yapma, şöyle davran diye ki haklıydın hepsinde. Ben hiçbir şey istemedim senden. Bundan sonra ben de istiyorum hadi bakalım diyor. Maymun gözünü açtı diyor. Maymunun gözü yanlış yerde ve zamanda açıldı yalnız.

Peki teşhisi neydi oğlunuza doktorun konularınızdan anladığım kadarıyla bilinçli yapılan şeyler oğlunuzun yaptıkları

Ahahahah idrak alemsin yaa
Su adamla ilgilen kurban olam
Bak konusmaya calisiyor kiz yazik ay bugun de bir karsi cinse acidim elhamdulillah

Sanırım lassie bize bir şey anlatmaya çalışıyor diyecektim eşime de ağzıma burnuma dalar diye korktum ahsjsjssn.

Oglunuz konusunda birşey sormak istiyorum
Eşinizin oğlunuzla ilişkisi nasıl? Fazla ilgilenmeyen ve sınır koymayan yumuşak bir tavrı mı var?

Dengesiz davranıyor. Genelde fazla yumuşak ama sinirlenince de fazla tepkili ve ilgisiz. İyi bir babadır ama ilgi konusunda eksik. Sınır konusunda başarılı olamadığı için bana bırakır o kısmı. Müdahale etmez.

Gösteriyorum aslında artık. Sadece eşime oğlumuzun sebep olduğu gerginlik ve yorgunluğu yansıtıyorum o kadar. Fark bu.
Bir şeyi daha merak ediyorum,sabaha karşı size gelen kardeşine ne hizmeti yapıyorsun ve neden. Madem haftada 2 gün sizde verin anahtarı, yatağı hazır olsun sessizce gelip yatsın.

Peki teşhisi neydi oğlunuza doktorun konularınızdan anladığım kadarıyla bilinçli yapılan şeyler oğlunuzun yaptıkları

Kesin bir teşhisi yok hala. Dürtü kontrol bozukluğu var ama zaman zaman düzelebiliyor ya da hafifliyor. Hiperaktivite şüphesi var ama altı yaş gibi kesinleşir denildi. Bir de karşı gelme bozukluğundan şüphelendi lakin o da kesin değil. Eskilerin deyimi ile arsız anacım.

Bir şeyi daha merak ediyorum,sabaha karşı size gelen kardeşine ne hizmeti yapıyorsun ve neden. Madem haftada 2 gün sizde verin anahtarı, yatağı hazır olsun sessizce gelip yatsın.

Üst üste iki gün gelmediği için anahtar verme durumu olmadı. Mesela gece ikiye doğru geldiyse, duş almak istiyor. Havlu veriyorum pijaması olmuyor onu veriyorum. Banyoyu ayarlıyorum. Açsa bir şeyler hazırlıyorum değilse meyve vs. Hadi hoş geldin nasılsın muhabbeti bir sigara içelim bilmem ne vakit geçiyor epey. Eşim hazretleri de aşırı uykusu hafif bir insan olduğu için geriliyor bu duruma.

Karakteri böyledir belki bi sorunu yoktur. Bir de evde esen soguk ruzgardan cereyan carpmis sanki oglunuzu dunya yansa umrunda olmayan kendi halinde bir baba herseye yetecegim diye kendini parcalayan bir anne. Siz oglunuz icin herseyi yapmaya calisiyorsunuz diye size yapiyor olmasin eskilerin deyimiyle nazi size geciyor doktor tabiriyle temel bakim veren siz oldugunuz icin

Zaten psikologların "zor mizaçlı çocuk" "diye tanımladıkları çocuk sınıfına giriyor kendisi. Bunda herkes, psikolog dahil hemfikiriz. O cepte. Ancak bir de zaman zaösn ayyuka çıkan, hiçbir yöntemin ve çözümün etkili olmadığı hırçınlık ve karşı çıkma nöbetleri var ki hayatımın orta yerine atom bombası gibi düşüyor sağolsun. Çaresizlik neymiş öğreniyorum o dönemlerde ki şu an o dönemdeyiz. Bir külotu giydirmek, bir montun fermuarını çekmek ne kadar zor olabilir mesela. Oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…