- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.043
- 748
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
-
Bol sabırlar diliyorum merakımı mazur görün son konunuzda alanında iyi bir doktora başladığınızı yazmıştınız son durum ne
Ayy idrakcigim haklisin ama kocan bey acik acik “ilgilen benimle,seni seviyorum,seni istiyorum,seni paylasamiyorum” demeye calismis,becerememis zicmis sivamis besenin cok sinirlendigin bir konuya kahkahalarla guldugum icin cok ozur dilerim ama bence durum da bu yani.
Kavga da bir iletisim seklidir. Hic iletismemekten de iyidir bence. Araniz duzelecek sanirim hadi insallah
Senden de aynısnı bekliyor demek kiAjsjsj yok eşim ailesine pek düşkün değildir. Mesafeli bir ilişkileri var.
Çünkü idrakcigim biz kimseye ihtiyacımız yok modunda her şeye tek başımıza yarış atı gibi koşturduğumuz için beyefendilerin ne halde olduğumuzdan ruhlarının pek haberi olmuyor ne zamanki bu kadar sorumluluktan ezilir hale gelipte beyleri yok saymaya başlayınca kendilerine ilgi istiyorlar yok ya var mi öyle bir dünya
Ahahahah idrak alemsin yaaBana seks teklif et diyor edepsiz. İyice arsız oldu andropoz yaklaştıkça ahsjsjs. Üstüme iyilik sağlık.
Neden olmasın idrakcim, gayet güzel olur bu yazdığın
Maalesef verim alamadık. Hala alanında başarılı biri ama demek ki her uzman her vakaya aynı etkiyi sağlamıyor. Elde var sıfır :) ki kendisi söyledi biraz ara verelim direnç gösteriyor oğlunuz, tekrara düştük diye. Velhasılı oğlum son günlerde yine zıvanadan çıktı. Bir müddet iyiydi ama yine her şeye itiraz eden, hırçın ve zor hallere bu sefer daha şiddetli biçimde geri döndü.
İşte sorun burda. Siz artık daha "normal" siniz ona karşı ve o da söyleyemediklerini şimdi söylüyor. Yılların birikimi aslında. Bu zamana karşı ailenize karşı kalkan olmustunuz ve eleştiriye açık değildiniz. Bunu ben değil önceki konularınızda siz söylemiştiniz.
Size söylemek istedikleri de erkek dilinde bana daha çok güler yüz göster. Başaramamış derdini anlatmayı.
Enişte yaşlanıyor galiba :)))))
Bir psikoloğa gösterin gerçekten çok garip. Yediği içtiği birşey mi dokundu acaba?
Peki teşhisi neydi oğlunuza doktorun konularınızdan anladığım kadarıyla bilinçli yapılan şeyler oğlunuzun yaptıklarıMaalesef verim alamadık. Hala alanında başarılı biri ama demek ki her uzman her vakaya aynı etkiyi sağlamıyor. Elde var sıfır :) ki kendisi söyledi biraz ara verelim direnç gösteriyor oğlunuz, tekrara düştük diye. Velhasılı oğlum son günlerde yine zıvanadan çıktı. Bir müddet iyiydi ama yine her şeye itiraz eden, hırçın ve zor hallere bu sefer daha şiddetli biçimde geri döndü.
Ahahahah idrak alemsin yaa
Su adamla ilgilen kurban olam
Bak konusmaya calisiyor kiz yazikay bugun de bir karsi cinse acidim elhamdulillah
Oglunuz konusunda birşey sormak istiyorum
Eşinizin oğlunuzla ilişkisi nasıl? Fazla ilgilenmeyen ve sınır koymayan yumuşak bir tavrı mı var?
Bir şeyi daha merak ediyorum,sabaha karşı size gelen kardeşine ne hizmeti yapıyorsun ve neden. Madem haftada 2 gün sizde verin anahtarı, yatağı hazır olsun sessizce gelip yatsın.Gösteriyorum aslında artık. Sadece eşime oğlumuzun sebep olduğu gerginlik ve yorgunluğu yansıtıyorum o kadar. Fark bu.
Peki teşhisi neydi oğlunuza doktorun konularınızdan anladığım kadarıyla bilinçli yapılan şeyler oğlunuzun yaptıkları
Bir şeyi daha merak ediyorum,sabaha karşı size gelen kardeşine ne hizmeti yapıyorsun ve neden. Madem haftada 2 gün sizde verin anahtarı, yatağı hazır olsun sessizce gelip yatsın.
Karakteri böyledir belki bi sorunu yoktur. Bir de evde esen soguk ruzgardan cereyan carpmis sanki oglunuzu dunya yansa umrunda olmayan kendi halinde bir baba herseye yetecegim diye kendini parcalayan bir anne. Siz oglunuz icin herseyi yapmaya calisiyorsunuz diye size yapiyor olmasin eskilerin deyimiyle nazi size geciyor doktor tabiriyle temel bakim veren siz oldugunuz icinKesin bir teşhisi yok hala. Dürtü kontrol bozukluğu var ama zaman zaman düzelebiliyor ya da hafifliyor. Hiperaktivite şüphesi var ama altı yaş gibi kesinleşir denildi. Bir de karşı gelme bozukluğundan şüphelendi lakin o da kesin değil. Eskilerin deyimi ile arsız anacım.
Karakteri böyledir belki bi sorunu yoktur. Bir de evde esen soguk ruzgardan cereyan carpmis sanki oglunuzu dunya yansa umrunda olmayan kendi halinde bir baba herseye yetecegim diye kendini parcalayan bir anne. Siz oglunuz icin herseyi yapmaya calisiyorsunuz diye size yapiyor olmasin eskilerin deyimiyle nazi size geciyor doktor tabiriyle temel bakim veren siz oldugunuz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?