- 26 Ekim 2015
- 8.397
- 20.241
- 348
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
-
Korkmak değil aslında. Çocukluktan gelen bir kabuk görme mevzusu. Bir arkadaş narsist anne ile alakalı bir video paylaşmış. İzleyince daha iyi anladım durumumu. Ben hala umut ediyorum beni ne zaman anlayacak, hak verecek, duygusal ihtiyacımı karşılayacak diye. O umut beni tüketiyor. Videoda annenizin yakasından düşün diyor :) yok ki versin diyor. Doğru, olmayan bir şeyi istiyorum.
Ancak zor olan şu ki, kötü bir anneye ya da babaya rest çekip yok sayarsın. Bu zor olmaz. Ancak kötü mü iyi mi bilemediğin ebeveyne bunu yapamıyorsun. Bir şekilde damarlarından akan kana kadar nüfuz ediyor. Ne seni sarıp sarmalıyor, ne de rahat bırakıyor. Ben buradayım ve mükemmel bir anneyim, sen nankörsün diyor. O zaman yaramı sar dediğinde de, o kadar da değil açmasaydın yaranı diyor. Kabus gibi.
İdrak sen ne ara kardeşinle "kuzu sarmasi" oldun?
Daha gecende sen sürünürken seni aramayan kardeş demi bu?
Ben eşini cok çok iyi anliyorum. Benzer durum evimde bir defa yaşandı. Şimdi kardeşi evime cöreklenmeyi birak kapidan giremiyor. Abisinle aşklarını cafede yaşıyor. Aynisi saygisiz ve sevgisiz annesi icinde geçerli.
Eşin yüzüne teneke cakip ailenle "iyi" olmak zorunda değil. Senin evin olduğu gibi adaminda evi. Yıllardır senin sevgisiz, saygısız aileni çekmiş...artık çekmek istemiyor. Adam iyi dayanmış. Ben daha evlenmeden limanlari yaktim. Gelmişim 32 yaşına partnerimin "yaraya işemeyen" ailesini ve triplerini niye cekeyim yahu?
30 yasin gozunu seveyim
kadinlarin aydinlanma yasi bence 30
GünaydınIdrakyollariiltihabi konuyu hortlatmiyim demiştim ama dayanamadım. Konuştunuz mu kardesinizle. Gelişme var mı? Hem eş hem kardeş yönünden.
Çok sevindim ev bulmasına nedenseGünaydın efem. Kardeşim bir ev buldu dün. Görüşüp tutacağını söylüyor. İnşallah öyle yapar :)
Eşimle iyiyiz şükür. Adama sevgi pıtırcığı olduğum bir mesaj attım hemen aradı "iyi misin dalga mı geçiyorsun" diye. Artık nasıl alıştıysa odunluğa, şaşırıyor sevgi gösterince :) Allah daim etsin uzun zamandır bu kadar iyi olmamıştık. Korkuyorum da yine bir şey olacak ve bozulacak diye.
Ultra bencil annenin doğurduğu diğer çocukta sensin. Sen nasıl bir şeyleri aşmaya çalışıyor, çekirdek ailenle yaşam kurmaya çalışıyorsan, kardeşin de kendi hayatını kıracak. Sırtını sana dayamasına izin verme. Sen de çocuktun unutma, kardeşin daha şanslı senden, sen vardın büyül olarak. Senin kimim vardı? Bu rahatsızlık biliyorsun değil mi? Aşırı vicdan, kendinde suç bulma da hastalık.O benim kardeşim evet. Ama kardeşten biraz ötesi. Ultra bencil ve zayıf annemin doğurup bana verdiği çocuk. Farklı diğerlerinden. Keşke rahatlık ve bencillik konusunda anneme benzemeseydi gün geçtikçe. Gerçi o yine de annemler gibi değil. Daha merhametli, daha düşünceli. Evlenip baba olunca özüne döner bence.
Ben niye her şeye bu kadar üzülüyorum ya.
Çok sevindim ev bulmasına nedense
Ya adam bir mesajınıza bakıyormuşmutlu mu olayım yoksa adamin haline üzüleyim mi çok arada kaldım ama böyle iyi bence. Kapıyı açınca da bi öpüp nasıl geçti günün deseniz ne olur bilemiyorum artık ☺
Ultra bencil annenin doğurduğu diğer çocukta sensin. Sen nasıl bir şeyleri aşmaya çalışıyor, çekirdek ailenle yaşam kurmaya çalışıyorsan, kardeşin de kendi hayatını kıracak. Sırtını sana dayamasına izin verme. Sen de çocuktun unutma, kardeşin daha şanslı senden, sen vardın büyül olarak. Senin kimim vardı? Bu rahatsızlık biliyorsun değil mi? Aşırı vicdan, kendinde suç bulma da hastalık.
Tam bir ana kuzusu, aileci kadınsın.Aaa öyle deme benden büyük abim vardı. Tuvalete gittiğinde kapıda bekliyordum camdan gelecek olan canavarları öldürmek için. Bir de arada ses veriyordum tamam ben burdayım korkma diye. Abim evet ahsjsjjs.
Yap yap artırarak devam et ki aranızdaki küllenen aşk alevlensin :))Onu da yaptım valla. Libidosuna vurdu sonunda. Yapmam daha ajsjsjsj.
Tam bir ana kuzusu, aileci kadınsın.
Hep onlar sevsin, onaylasın diye her hatalarını örtüp idare ederken, eşine karşı çok odunsun mahmut abi.
Eşini sevmiyorsun da gidecek yerin olmadığı için ona katlanıyormuşsun gibi davranışların.
Senin gibi davrananlara el iyisi de denir. Evin dışındakilere canım cicim güler yüz, eşine çocuğuna hep yorgun hep surat asık.
Önce ailenle arana ciddi mesafeler koymayı, eşine karşı ilgili olmayı öğrenmen lazım.
31de nirvanaya ulaşıyorsun30 yasin gozunu seveyim
kadinlarin aydinlanma yasi bence 30
O da iyi bişey aslındaOnu da yaptım valla. Libidosuna vurdu sonunda. Yapmam daha ajsjsjsj.
Abla adam burun kıllarını almaya başladı makine ile. Bunca yıl zombi gibi dolaşan adam şimdi ilgi istiyor. Bunca yıl aman oğlum altın büllüklüm her şey senin için, biz artık anne babayız sadece diyen adam şimdi "oğlumuza nasıl annelik yaptığınla ilgilenmiyorum artık iyi bir annesin zaten ben bana eş ol istiyorum" diyor. Lakin geçtiğimiz yıllarda bunu ben söylüyordum. Ben de varım, ben sadece anne değilim diyordum. Ne olduysa aydınlanma yaşadı. Burun kılları ile alakalı olabilir tabi.
Esinle konus yemege cikin sarilip uyuyun daha cok konusun depresyonda oldugunu filan anlat eger hala seviyorsan bunlari yap. Sevmiyorsan bosanma planlari yap. Ama bence o seni hala seviyor. Benim annem oglak diil ama boga burcu. Babam akrep. Babam yillarca asiri tembel ve sorumsuzdu. Annem kendini hirpalayarak gecirdi yillarini. Yillarca bosanacagim diye bir ayrilip bir barisip oooyle yasadilar. Bir ara bosandilar bile sonra yine birlestiler. Sonra babam anneme tekrar evlenme teklif etti. Kisa bir sure sonra hastalandi. Surekli bosanacagim diyen annem birdenbire babami ne kadar cok sevdigini anladi. Ameliyathane kapilarinda ben onsuz ne yaparim diye agla agla bir hal oldu. Ve sanki o didismeli yillar bir anda silinmis gibi davranmaya basladilar. E ne oldu madem bu kadar cok seviyordunuz 31 senedir bu da kafaydi ne diye utulediniz diyorum guluyorlar.
Yani bu yorumun ana fikri biseyler duzelecek gibi konus derim kanka.
Esinle konus yemege cikin sarilip uyuyun daha cok konusun depresyonda oldugunu filan anlat eger hala seviyorsan bunlari yap. Sevmiyorsan bosanma planlari yap. Ama bence o seni hala seviyor. Benim annem oglak diil ama boga burcu. Babam akrep. Babam yillarca asiri tembel ve sorumsuzdu. Annem kendini hirpalayarak gecirdi yillarini. Yillarca bosanacagim diye bir ayrilip bir barisip oooyle yasadilar. Bir ara bosandilar bile sonra yine birlestiler. Sonra babam anneme tekrar evlenme teklif etti. Kisa bir sure sonra hastalandi. Surekli bosanacagim diyen annem birdenbire babami ne kadar cok sevdigini anladi. Ameliyathane kapilarinda ben onsuz ne yaparim diye agla agla bir hal oldu. Ve sanki o didismeli yillar bir anda silinmis gibi davranmaya basladilar. E ne oldu madem bu kadar cok seviyordunuz 31 senedir bu da kafaydi ne diye utulediniz diyorum guluyorlar.
Yani bu yorumun ana fikri biseyler duzelecek gibi konus derim kanka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?