Eşim kardeşi bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu çıldırdım!!!

Konu fake herhalde konu sahibi bakıyor cevap vermiyor takılıyor öyle

Zamanlama kötü olabilir ama keyfi bir geliş değil ki kötü denk gelmiş.

Kardeşi sonuçta senin kardeşin de o durumda olabilir. Eşin istemese ve annene olmaz anne 2. Haftamiz daha yuh mu diyecektin.

Ben sevmediğim kardeşi için bile bunu kavga konusu haline getirmem şahsen empati kurarak getirmem.

İnanmıyorum bu nasıl terbiyesizlik, hemde 2. Haftanızda !!!!!!
Ciddi misiniz bu konuda çok merak ediyorum yahu 1 hafta 1.
Nolcak kalsa. Öğrenciymiş bide.

İnsan bu konuları görünce sadece kendisi değil, ailemden biri de kimlere denk gelecek de evlenecek diye korkuyor. Ne biçim insansınız siz ya? Adanın kardeşi mecburiyeten bir hafta geelecekmiş de sorulunca çıldırmışmış. Allah eşinize de ailesine de sabır versin. Asıl siz 2 haftada kendinizi belli etmişsiniz. Daha şimdiden böyle yapıyorsa ilerde kimbilir neler yapacak diye endişelendiren sizsiniz. Bu çıldırmanızla eşinize kendiniz hakkında büyük göz açtırdığınıza emin olabilirsiniz. Uzun ömürlü bir evlilik beklemeyin bence.

Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın, evlerden ırak.

Tatlım sen sanırım evlilik heyecanı bir de nereye gidiyorum dercesine bilinmezlikler içinde olduğun için birde bunun üstüne mecburi misafirlik olunca şaşırdın bence daha çok şeyler göreceksin 6 senelik evli olarak söylüyorum o yüzden bu gayet basit bisi o yüzden bırak gelsin niyetini bozma kiminin duası kiminin bedduası demişler sen 2. Haftası dersin ilk haftada isler tersine gider maazallH Rabbim hayırlı huzurlu aşklı bol çocuklu bir evlilik nasip etsin inşallah

Ne olmuş kalacaksa. İnsanlık ölmüş vallahi. Adam kardeşine masraf mı yaptırsın. Ne tarz bir düşünce tarzınız var. Ailesi canım o herhangi bir arkadaşı değil. Uzun süreli olmadığına göre tavrınızı düşüncesizce buluyorum

Eşimin ailesinde olmasından korktuğum ne varsa kendi ailemden gördüm. Fevri karar vermeyin. Kalp kırmayın . karşınıza gelecekte ne gelecek bilemezsiniz. Eşiniz açısından da bakın kardeşini istemeyen kimseyi istemez der ve sizin taraftan her gelende bunu önünüze sürebilir. Sabredin çok da büyük bir problem değil.

Aaaa ne kadar ayıp delirdim yazmış birde.Senin kardeşin olsa ne yapicaktin acaba. Bu kadar şeyyyy düşkünü olmayın bence.

Dayımın hanımı yaşlandı hala eşinden taraf gelsin istemez.Hayatım boyunca iki kez gittim ist. gezisinde kendilerine İkisinde de pişman oldum .Zahmet ettirmek istemediğim ev işlerine yardımcı olduğum halde...Empati yapın.

Açıkçası benim eşim olacak kişi senin verdiğin tepkiyi verse evliliğimi sorgularım.daha ikinci haftada bu kadar bencil davranan birisi ile ömür geçmez.Allah eşine sabır versin..Kardeşimin işi düşmüş tatil yapmaya gelmemiş. öğrenci çocuk abisinin evi varken otel mi arayacak. O çocuğu otele göndermek ayıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…