Eşim kardeşi bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu çıldırdım!!!

Nişanlılık döneminde söylenen, yapılan herşey batıyor insana, bu hep böyle mi olacak diye kuruyorsun kafanda ve bu hep düğün stresinden. Düşünüyorum da ben de çok saçma şeylere takılmış, kendi kendimi yemiştim. Takma gelsin çocuk. Zaten o da siz yeni evlisiniz diye mahcup bir şekilde gelecek. Gün boyu dışarda takılacak, erkenden yatacak vs vs. yani size rahatsızlık ve zahmet vermemek için elinden geleni yapacaktır. Onu öyle görünce emin ol sen onu rahat ettirmek için çırpınırsın.
şimdi arayı kaynatmak gibi olmasında :KK70: benim kaynanam gibiyse birde o kısmı var gece yatmaz sabah ezanıyla kalkar sıkıyorsa bir şey yap :KK70:

abla konu sahibi daha evlenmemiş..eylülde iki haftalık evli oluyomuş..yani ağustos 20 den sonra düğünü..kaynının sınav tarihide belli olunca nişanlısı izin istemiş gelip kalabilir mi diye..yani daha evlenmeden ne diye evime geliyor kavgası çıkarmış..iki haftalık evli olacağım diyor ..hani ne hayal ediyor arkadaş anlamadım..adam keyfi gelse haklıda bir gelecek için tatavaya lüzum yok.

Direk eşim diye yazmasın o zaman,nişanlım desin kafa karıştırmasın yani..

Daha evlenmemiş zaten.
Bu ayın 23'ü civarı bir gün evlenecek.
7 Eylül geldiğinde de henüz 2 haftalık evli olmuş olacak.
Önceden gördüklerini yazmış.

Öyleymişte elim diye yazınca ondan şey ettim yani,direk nişanlım desin nşye eşim diyorki.
Haa belkide nikahı yapmışta olabilirler.

Yanlış düşünüyosunuz bence, ihtiyacı varmış sizdende rica edilmiş ben olsam kalmasını onaylardım, sizin kardeşinize aynı şey yapılsa hiç hoşlanmazdınız sanırım

Aynı şey sizinde başınıza gelebilirdi kardeşiniz yok mu? Benimde ağustosun sonunda düğünüm var bir şey olduğunda hep kendi açımdan bakıyorum ben yapsam ne olurdu benim başıma gelse ne olurdu diye? Nişanlınız size söylemiş geleceğini, söylemeden de birden pat diye getirse daha mi iyiydi? Bende boşuna kızıp sinirlndiğinizi düşünüyorum düğüne yakın dönemde anneler ablalar teyzeler gelinleri olumsuz etkiler sizde etkilenmiş olabilirsiniz. Gelsin kalsın çocuk onun kardeşi gelsinki sizin kardeşiniz geldiğinde sorun olmasın dimi

Eve misafir geldiğinde hizmet eden kadın olduğu için kendi ailesinden biri gelince batmıyor ama eşinin ailesinden birinin yanında rahat edemiyor. O yüzden kadının kardeşiyle adamın kardeşi arasında fark var.

1 hafta idare edilir tabii ama daha fazlası olmaz bence. Hele de ergen kardeş sorumsuz ve pisse, kadın kocasına daha yeni alışırken bir de erkek kardeşinin dağıntısı kiriyle uğraşmak zorunda kalırsa evlilikten soğuyabilir.

Bütün şeyler Evliliğin tuzu biberi. Gereksiz tepki gösteriyorsun. Yarın senin ailenden biri gelse aynı hoşgörüyü eşinde gösterecektir.

Ne saçma ama yaa sizin kardeşiniz aynı durumda olsa başka şehirde olsa ve bir sınav için gelmesi gerekse siz kardeşinize daha 2 haftalık evliyim gelme otelde kal diyebilir misiniz önce bunu bir düşünüp cevap verin. Ne var 2 haftalık evliyseniz hem bir sınava girecekmiş 1 hafta kalmaz yani. Ne yapacak odanızda aranızda mı yatacak Allah aşkına.

benim daha evliliğimin 1 yılı dolmadan görümcem geldi çocuğuyla 1 aydan fazla kaldı:KK53: o gitti kaynanam kayınbabam geldi 3 ay kaldı..sen 1 hafta mecburiyetten bahsediyorsun kalsın ne olacak düşününce sana sıkıntı veriyor olabilir şimdiden ama gelince iş öyle olmuyor, bir arkadaş : rahat ettirmeye çalışacaksın gibi bişey soylemiş katılıyorum...eşin olacak kişiyi seviyorsan insan bir süre birşeylere sabredebilmeli...

erkekkardeşin, okul ve sınav nedeniyle 1 hafta zorunlu olarak sende kalması gerekirse,ve sen buna hayır otelde kalacak,bu hoş değil diyorsan ve oteli gösteriyorsan kardeşine,evet eşinin kardeşide otelde kalabilir.

Senin kardeşine gün gelirde bu şekil davranın anlarsın ,eşinin ailesi karsisinda düştüğü kötü durumu.
Adam gene anlayisliymis. Ben olsam ,o kardes o eve her şekilde ve her sonuçta gelirdi.
Hak hukuk bu....

Ne var evliliğin 2. haftasına denk geldiyse? Adam 2. haftada kasten misafir ordusu davet etmemiş ki. Biraz anlayışlı olabilirdiniz. Asıl kocanız 2 haftada bunu yapan neler yapmaz demeli...

X