- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 37
- Konu Sahibi melis354412
hem daha iyi olur bencede ilk özlem gibisi yoktur1 hafta özlesinler birbirlerini ii olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hem daha iyi olur bencede ilk özlem gibisi yoktur1 hafta özlesinler birbirlerini ii olur
şimdi arayı kaynatmak gibi olmasında benim kaynanam gibiyse birde o kısmı var gece yatmaz sabah ezanıyla kalkar sıkıyorsa bir şey yapNişanlılık döneminde söylenen, yapılan herşey batıyor insana, bu hep böyle mi olacak diye kuruyorsun kafanda ve bu hep düğün stresinden. Düşünüyorum da ben de çok saçma şeylere takılmış, kendi kendimi yemiştim. Takma gelsin çocuk. Zaten o da siz yeni evlisiniz diye mahcup bir şekilde gelecek. Gün boyu dışarda takılacak, erkenden yatacak vs vs. yani size rahatsızlık ve zahmet vermemek için elinden geleni yapacaktır. Onu öyle görünce emin ol sen onu rahat ettirmek için çırpınırsın.
çılgınnnnnnnn vuhuuuuhem daha iyi olur bencede ilk özlem gibisi yoktur
abla konu sahibi daha evlenmemiş..eylülde iki haftalık evli oluyomuş..yani ağustos 20 den sonra düğünü..kaynının sınav tarihide belli olunca nişanlısı izin istemiş gelip kalabilir mi diye..yani daha evlenmeden ne diye evime geliyor kavgası çıkarmış..iki haftalık evli olacağım diyor ..hani ne hayal ediyor arkadaş anlamadım..adam keyfi gelse haklıda bir gelecek için tatavaya lüzum yok.
Daha evlenmemiş zaten.
Bu ayın 23'ü civarı bir gün evlenecek.
7 Eylül geldiğinde de henüz 2 haftalık evli olmuş olacak.
Önceden gördüklerini yazmış.
yoksa bizim kaynanalar kardeşmi parkkkkaman tanrım didimşimdi arayı kaynatmak gibi olmasında benim kaynanam gibiyse birde o kısmı var gece yatmaz sabah ezanıyla kalkar sıkıyorsa bir şey yap
eltimde yok anasını satayım misko elti panpamyoksa bizim kaynanalar kardeşmi parkkkkaman tanrım didim
.bende görümce yoğğğğeltimde yok anasını satayım misko elti panpam
yanlışını anladın sanırım. çünkü hiçbirşey yazmıamışsınfake değil, herkesin böyle tepki vermesine şaşırdım sadece diyecek bir şey bulamıyorum