- 23 Ağustos 2012
- 50.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 236.715
- 898
Bakın ağır depresyondayım 3 gün önce intihar edecektim ikinci bu kalp krizi daha öncede dedim ben ait hissetmiyorum kirmayalim birbimizi yuvamızi bozmayalım dedim hayır benim kırmızı çizgim millet ne der öyle şey mi olur diyip her defasında kavga çıkardı. Şuan durumu iyi olmasa ben elimde telefonla buraya mi yazarim gülüyor sakalasiyor iyi ben sadece cikmazdayim ne yapacağımı bilmiyorum
Baskıcı despot kocayı da korudu ya buradakiler insan hayret ediyor.
Kadına karışmaması gerekiyor. İyi
Valla krizi bahane edip kadını zorlamaya devam etsin
Adam tekrardan kalp krizi geçirir gibi duruyorAdam kalp krizi gecirmis kadın saçının derdinde.
Konu sahibi siz basiniz kapali gidin
O an herkes aceleyle o sekilde geldiginizi dusunmustur zaten
Hazir herkes gormusken acilayim gitsin diye dusunmeyin
Esiniz taburcu olsun oturun konusun
Beni oyle gorduler ve kimse yadirgamadi hatta isim vermeyeyim birkac tane komsu akraba aa tesettur yok mu artik eh hadi hayirlisi olsun canim nasil mutlu olacaksan dedi falan diye araya sıkıstirirsin
Madem esinin derdi millet ne der diyeyse en azindan biraz sakinlestirir bu tur aciklamalar
Ha baktin adam anlamiyor o zaman evliligini gozden gecirirsin ne diyelim
Konu sahibi böyle yazmış. Bu konu defalarca tartışılmış psikolojik baskıya uğramış psikolojisi bozulmuş hatta 3 gün önce intihar etmek istemiş... Adam elalem ne der diye düşünüyormuş saçma sapan. Her kadın istediği gibi giyinmekte özgürdür. Kendi kararına saygı duymayan eşinden bir an önce boşanır kurtulur umarımBakın ağır depresyondayım 3 gün önce intihar edecektim ikinci bu kalp krizi daha öncede dedim ben ait hissetmiyorum kirmayalim birbimizi yuvamızi bozmayalım dedim hayır benim kırmızı çizgim millet ne der öyle şey mi olur diyip her defasında kavga çıkardı. Şuan durumu iyi olmasa ben elimde telefonla buraya mi yazarim gülüyor sakalasiyor iyi ben sadece cikmazdayim ne yapacağımı bilmiyorum
İlk sayfada alintilayan olmuş ordan okudum ben
Iste adam elalem ne der diyormus yaKonu sahibi böyle yazmış. Bu konu defalarca tartışılmış psikolojik baskıya uğramış psikolojisi bozulmuş hatta 3 gün önce intihar etmek istemiş... Adam elalem ne der diye düşünüyormuş saçma sapan. Her kadın istediği gibi giyinmekte özgürdür. Kendi kararına saygı duymayan eşinden bir an önce boşanır kurtulur umarım
Yok bence kesinlikle huyuna suyuna gitmemeli. Direkt net ve açık olmak lazım. Bu konu çok hassas. Eşini ikna etmek için komşu beni gördü böyle dedi, herkes hoş karşıladı falan demesi saçma olur bence. Dik durup kararlı olması lazım.Iste adam elalem ne der diyormus ya
Karisi da elalem iyi karsiladi ayiplamadi tarzinda konusacak ama iste adam sabit fikirliyse yapacak birsey yok tabi
Adam kac gun hastanede kalacak acaba? Taburcu olacagi gun karisi gelse canim 2 3 gundur acik geziyorum herkes de hos karsiladi biliyo musun sen bosuna bunca zaman basimin etini yemissin bundan sonra boyleyim fenalasacaksan hazir hastanedeyken soyleyeyim dedim diyebilir o zaman
Adamin tek derdi o amaYok bence kesinlikle huyuna suyuna gitmemeli. Direkt net ve açık olmak lazım. Bu konu çok hassas. Eşini ikna etmek için komşu beni gördü böyle dedi, herkes hoş karşıladı falan demesi saçma olur bence. Dik durup kararlı olması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?