- 29 Ağustos 2014
- 4.838
- 16.913
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kadın çıkarken sıktı ise o yüzdendirYa arkadaslar sarilma Benim icin Cok normal cunku Bende sarilirim is arkadaslarma öyle yapisik degilde Yani Hadi kendine iyi bak gibisince anlatabiliyormuyum? ORda kiskanilcak bisey yokta ne öyle Yarim Saat gecmis Hala parfum kokuyor yanaklari sinir oldum acaba neden ....
arkadaşta sarılıyormuş zaten problem o değilmiş onun içinElin kadını niye sarılıyo benim kocama?? Sormadınız mı eşinize? Ne alaka ya? Elin herifi size sarılsa kendi napıcak acaba?
Esim isten geldikten sonra Kadin Parfümü kokuyordu yüzü Hemde Bana severek aldigi parfüm kokusunun aynisi kendisine sordum neden Kadin parfumu kokuyorsun diye Bana verdigi cevap: is cikisi is yerinde calisan bir Kadin sarilip vedalasmis kendisiyle Ama bu kadar uzun Süre yüzünden gelen koku sasirtti parfümüm kalici Ama ne biliyim kisa bir sarilma Baska Bence.. kafam Cok karisik ne yapmaliyim basina böyle bisey gelen oldu mu
neresi normal bunun yaYa arkadaslar sarilma Benim icin Cok normal cunku Bende sarilirim is arkadaslarma öyle yapisik degilde Yani Hadi kendine iyi bak gibisince anlatabiliyormuyum? ORda kiskanilcak bisey yokta ne öyle Yarim Saat gecmis Hala parfum kokuyor yanaklari sinir oldum acaba neden ....
Ya bence sizi kıskandırmak için sizin parfümü sıkmıştır :) Benim annemin eşide öyle şeyler yapıyor bazen takmayınEsim isten geldikten sonra Kadin Parfümü kokuyordu yüzü Hemde Bana severek aldigi parfüm kokusunun aynisi kendisine sordum neden Kadin parfumu kokuyorsun diye Bana verdigi cevap: is cikisi is yerinde calisan bir Kadin sarilip vedalasmis kendisiyle Ama bu kadar uzun Süre yüzünden gelen koku sasirtti parfümüm kalici Ama ne biliyim kisa bir sarilma Baska Bence.. kafam Cok karisik ne yapmaliyim basina böyle bisey gelen oldu mu
Beyfendi hemen küstü istahimi kacirdin yemek yemicem dedi
Parfüme gelince su orjinal ysl in ve kokusu hic gitmez üstünden
O kadından beğenip sanada hediye etmiş olmasın bende hafif paronayağım 4 gözün üstünde olsun vallaBEnde öyle dusundum Yada o kokuyu sevdigi icin onada aldi yada o Kiz bilio Esim o kokuyu sevio aynisindan aldi surdu