- 26 Kasım 2011
- 632
- 404
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya arkadaslar sarilma Benim icin Cok normal cunku Bende sarilirim is arkadaslarma öyle yapisik degilde Yani Hadi kendine iyi bak gibisince anlatabiliyormuyum? ORda kiskanilcak bisey yokta ne öyle Yarim Saat gecmis Hala parfum kokuyor yanaklari sinir oldum acaba neden ....
İş arkadaşınızın esinize sarılmasını nasıl bukadar normal görüyorsunuz bende ona takıldım..Bence onu normal görüyorsanız bu kokuya da çok takılmayin..Çünkü gerçekten bazı kokular okadar derin oluyorki sinebilir.yasam tarziniz uzerinde biraz bakış acinizi degistirmenizi ve uygulamanızi tavsiye ederim.sizde sarılmayın,esinizde sarilmasin.sadece normallestirmeyin mesafeler koyun iş arkadaşlarınıza.akrabanizmiki ayol micmic sarılıp vedalasicaz ne münasebet.
Sanki aynı koksun da eşim başkasından şüphelenmesin gibi. Şahsen eşim beni aldatsa parfümden asla çakmazdım,'vay be adama nasıl yapışmışsam buram buram kokum sinmiş' derim
Açıklaması neydi eşinin??Sizin ki yine iyi benim ki kadın fondoteniyle gelmişti beyaz tişörtünun göğüs kismi bir yanak boyu kadar fondotendi
Bu olay şüpheli.Bana o parfümün kokusunu Cok begendigi icin 6 Ay önce hediye etmisti Hala duruo Ondan tanidim
Teletabıler gıbı her aksam ayrılırken sarılıyorlar mı ? bence supheye devam et cok sacma bı acıklama... Sana aldıgu parfum kokması da cok suphelı acaba ıkı kadına da aynı parfumumu aldı? ay cok ıgrenc seyler gelıyr aklıma mubarek cuma gunu Allah affetsın. ama hıc ınandırıcı degıl acıklamaları
BEnde öyle dusundum Yada o kokuyu sevdigi icin onada aldi yada o Kiz bilio Esim o kokuyu sevio aynisindan aldi surdu
yok banada garip geldi :)
Belki de kadına ilgisi var(işyerindeki)Bu olay şüpheli.
BEnde öyle dusundum Yada o kokuyu sevdigi icin onada aldi yada o Kiz bilio Esim o kokuyu sevio aynisindan aldi surdu