- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.765
-
- Konu Sahibi Acemievkadini
Bence düşmez ama yoğun çalışan erkekler yoğunluğu bahane edip arkasına sığınıyorlar :)32 de de istek mi düşer ? Erken daha.
30 yaşında biri anca senede 2,3 defa seks bile yapamayacak kadar yorulabilir.o da bence tabi.Bence düşmez ama yoğun çalışan erkekler yoğunluğu bahane edip arkasına sığınıyorlar :)
Valla istekli olan kara kuru çirkin kadına bile istekli, isteksiz olan adriana limaya bile isteksiz. Her taraf çirkin kadın dolu.Benim görüşüm kişilik özelliği olduğu.haa arada kalanlar zaten beğenmediği biriyle neden evlensin ki.Çok doğru bir tespit. Bir dosyamda adam cinsel ilişkiye girmek istemediği için boşanma olmuştu. Sonra tekrar evlendi müvekkilim, o zamanlar anlatmamisti ama sonradan beni sürekli elestiriyordu , yok selülitin var , yok bacağın kalın deyip , tüm kendine güvenini sömürmüş. Tekrar bir erkekle gorusmeye basladiginda acaba çok mu çirkinim, beni beğenmezse diye korkmuş ve endiselenmis. Sonuç ne oldu dedim, ben yeni kocamın selülitin ne olduğunu bilmediğini anladım dedi , o sadece bir kadın bacağı görüyor. Ve benim bacaklarımı çıplak bir şekilde görmenin ne kadar hoşuna gittini belli ediyor., o nedenle anladım ki aslında bende hiç bir sorun yokmuş, asıl eski esimde bir sorun varmış demişti.
Benimde 8 yas aramda senelerce cinsellik konusunda skntiliydk eşim de hep bahaneler uydururdu 2. Yi asla yapmak istemezdi. Bende tam tersi istekli cilveli bi kadinim, hic yüzüne vurmadim bu konuyu 12 senelikte evliyim 1 bucuk yil once artik soylemeye basladim doymuyorum canim istiyor vsbaskasinin eşi olsam adam evden cikmaz cok sanslisin ama degerlendiremiyosun falan yani canini sikacak sözler söyledim gerceklerle birlikte Ve düzeldi şuan surekli cinsellik istiyor bana dahada düşkün oldu ve tabiki dahada kiskanc oldu insallah sizlerinde düzelir biran önce çünkü dediginiz gibi gerckten evlilikte cinsellik cok önemli ve kadininda özgüvenini yerine getiriyor
Yani ben ondaki eksiklikleri ona soyledim ve gerckten 1 bucuk yildir olumlu yönde degisim var ve daha mutluyuz.En azından öz eleştiri ve empati yapabilen bi kocaniz varmis ne mutlu size kirsal kesimde yasayan biraz daha kati bu durumlarda
Şu normal bir erkek yeni evliyken şöyle böyle tarzı konuşmalar bence doğru bir yaklaşım değil.bu tarz onlarca hatta yüzlerce konu var burada. Kocam isteksiz, kocam çok nadir ilişki istiyor diyen.hepsi mi anormal(!), sağlıksız erkek bunların.kişilik özelliği olduğunu düşünüyorum.aynı yemek yemek, uyumak gibi.kimisi 4,t saat uyuyarak yaşıyor kimi 12. Kiminin bir günden yiyemediğini kimi atıştırmalık olarak yiyor.bunu gibi.Farklı yönetimlerinin olması, mutlaka bunları yaşayacağı anlamına gelmiyor. Ama açık ve net bir şekilde size karşı cinsel bir ilgisi yok. Yok yorgunum yok başım ağrıyor. Normal bir erkek hele yeni evliyken , ölmediği sürece cinsel ilişkiye girmek ister. Daha doğrusu uyarıldıği için artık aklında cinsel ilişkiye girmek dışında bir şey olmaz.
Maşallah evlisiniz ama kocanız sizin dışımızda herkesle vakit geçiriyor. Tamam çok çalışıyor ama sonra abisinin kahvesine yardım edecek enerjisi var. Ya bunun hafta sonu , bunun bayram tatili , dini ve milli bayramları var , adam her gün 20 saat çalışmadığını göre, açıkça sizden kaçıyor. Çok gördüm böylelerini dosyalarında 15 yıl sonra 2 çocukla, antideprasan hapları ile yaşamaya ve kendi kadınliğinizdan tiksinir halde bulacaksınız. Benden söylemesi.
4 saat uyuyarak hayatta kalabiliyorsa ne ala. 12 saat uyuyup , gene işine gücüne gidebiliyorum ne ala. Bu dedikleriniz sadece kişinin kendisini etkiliyor ve cevresindekilere, eşine dostuna, işine zarar vermiyorsa bence bir sorun yok. Ama burda cinsellik konusu eşe yani kadına zarar veriyor artık. İlişkiyi bozuyor ve erkekler suçu kadına atmaya başlıyor. Cinsel ilişkiye girmek istememek , cinselligi sevmemek aslında tek başına sorun değil, Yargıtay ' in bile bu yönde çok net kararları var, evliliğin sosyal bir amaci oldugu gibi cinsel istekleri ve hisleri tatmin amacı da vardır. Sizin verdiğiniz örneklerden yola çıkalım, 4 saat uyuyup , iş yerinde uyursa, direksiyon başında yorgunluktan dikkati dağılıyorsa, artık bu davranışın başkalarını kötü etkilemesi sonucunda , bazı kötü sonuçlarının olmaması kaçınılmaz. Gene sizin verdiğiniz örnek günde 12 saat uyuyan biri , çok uyuduğu için, işe geç kalıyorsa, ailesine gerekli vakti ayıramıyorsa, kendi öz bakımını yapacak vakti kalmıyorsa, artık bu durum çevresi için de sorun oluşturur. Şimdi evlilik kurumuna dönelim , erkek evli değildir, sevgilisi yoktur, cinsel ilişkiye girmek istemiyordur, başı ağlıyordur, yorgundur. Karşı da bundan etkilen , zarar gören bir insan olmadiğı icin hic bir sorun yok. Fakat Evlilikte bir tarafın cinsel ilişkiden kaçınması, eşlerden birinin evlilikten beklenen cinsel tatmini yasayamamasi ciddi bir sorun oluşturur. Ve en önemlisi erkek evet ben cinselliğe düşkün değilim, cinsel ilişkiye girmek istemiyorum , sen bu evlilikte cinsel tatmin yaşayamayacaksın, bunu kabul et demiyor. Kadına kilo aldın, bacağın kalın, sen sapık gibi cinsellik düşünüsün diyor. Kadını çevre baskısını, ve cinsellik konusundaki deneyim eksikliğini de kullanarak aşağılayıp, sanki kadının cinsel isteğinin olmasını suç gibi gösteriyor.Şu normal bir erkek yeni evliyken şöyle böyle tarzı konuşmalar bence doğru bir yaklaşım değil.bu tarz onlarca hatta yüzlerce konu var burada. Kocam isteksiz, kocam çok nadir ilişki istiyor diyen.hepsi mi anormal(!), sağlıksız erkek bunların.kişilik özelliği olduğunu düşünüyorum.aynı yemek yemek, uyumak gibi.kimisi 4,t saat uyuyarak yaşıyor kimi 12. Kiminin bir günden yiyemediğini kimi atıştırmalık olarak yiyor.bunu gibi.
Ay ne güzel yazmışsınız4 saat uyuyarak hayatta kalabiliyorsa ne ala. 12 saat uyuyup , gene işine gücüne gidebiliyorum ne ala. Bu dedikleriniz sadece kişinin kendisini etkiliyor ve cevresindekilere, eşine dostuna, işine zarar vermiyorsa bence bir sorun yok. Ama burda cinsellik konusu eşe yani kadına zarar veriyor artık. İlişkiyi bozuyor ve erkekler suçu kadına atmaya başlıyor. Cinsel ilişkiye girmek istememek , cinselligi sevmemek aslında tek başına sorun değil, Yargıtay ' in bile bu yönde çok net kararları var, evliliğin sosyal bir amaci oldugu gibi cinsel istekleri ve hisleri tatmin amacı da vardır. Sizin verdiğiniz örneklerden yola çıkalım, 4 saat uyuyup , iş yerinde uyursa, direksiyon başında yorgunluktan dikkati dağılıyorsa, artık bu davranışın başkalarını kötü etkilemesi sonucunda , bazı kötü sonuçlarının olmaması kaçınılmaz. Gene sizin verdiğiniz örnek günde 12 saat uyuyan biri , çok uyuduğu için, işe geç kalıyorsa, ailesine gerekli vakti ayıramıyorsa, kendi öz bakımını yapacak vakti kalmıyorsa, artık bu durum çevresi için de sorun oluşturur. Şimdi evlilik kurumuna dönelim , erkek evli değildir, sevgilisi yoktur, cinsel ilişkiye girmek istemiyordur, başı ağlıyordur, yorgundur. Karşı da bundan etkilen , zarar gören bir insan olmadiğı icin hic bir sorun yok. Fakat Evlilikte bir tarafın cinsel ilişkiden kaçınması, eşlerden birinin evlilikten beklenen cinsel tatmini yasayamamasi ciddi bir sorun oluşturur. Ve en önemlisi erkek evet ben cinselliğe düşkün değilim, cinsel ilişkiye girmek istemiyorum , sen bu evlilikte cinsel tatmin yaşayamayacaksın, bunu kabul et demiyor. Kadına kilo aldın, bacağın kalın, sen sapık gibi cinsellik düşünüsün diyor. Kadını çevre baskısını, ve cinsellik konusundaki deneyim eksikliğini de kullanarak aşağılayıp, sanki kadının cinsel isteğinin olmasını suç gibi gösteriyor.
Bu bende de var sıcakta biriyle yatamam asla klima yoksa ya da hafif serin değilse.Normalde kedimle yatarım kedimi bile kenara itiyorumKirpik diplerim de agrıyor derse pek iyi seyler düşünemeyeceğimSıcaktan ayrı yatmak nedir yani.Asla normal değil.
Kesinlikle normal değil.Evleneli 10 ay oldu ama eşim bana karşı isteksiz geliyor yeni evli olan biri her gün olmasa bile 2 günde bir olması gerekir diye düşünüyorum ama evlendigimiz günden beri eşimle haftada bir yada 10 günde 1 ilişkiye giriyoruz son günden bu güne 19 gün geçti ama hala birşey yok ve sürekli başım ağrıyor midem ağrıyor yorgunum gibi kelimeler kullanıp gecistiriyor geçen ay iki hastalık arasında 2 defa oldu hastalığım bitti hala yanaşmadı hava sıcak olduğu için evin içi sıcak oluyor diye ayrı yatıyoruz bu normal mi
Bu kişiler kendini bilerek evlenmemeli zaten.ona birşey dediğim yok.cinsel isteği az olan evlenmesin.ya da kendine göre birini bulsun.çok doğru yazmışsın.4 saat uyuyarak hayatta kalabiliyorsa ne ala. 12 saat uyuyup , gene işine gücüne gidebiliyorum ne ala. Bu dedikleriniz sadece kişinin kendisini etkiliyor ve cevresindekilere, eşine dostuna, işine zarar vermiyorsa bence bir sorun yok. Ama burda cinsellik konusu eşe yani kadına zarar veriyor artık. İlişkiyi bozuyor ve erkekler suçu kadına atmaya başlıyor. Cinsel ilişkiye girmek istememek , cinselligi sevmemek aslında tek başına sorun değil, Yargıtay ' in bile bu yönde çok net kararları var, evliliğin sosyal bir amaci oldugu gibi cinsel istekleri ve hisleri tatmin amacı da vardır. Sizin verdiğiniz örneklerden yola çıkalım, 4 saat uyuyup , iş yerinde uyursa, direksiyon başında yorgunluktan dikkati dağılıyorsa, artık bu davranışın başkalarını kötü etkilemesi sonucunda , bazı kötü sonuçlarının olmaması kaçınılmaz. Gene sizin verdiğiniz örnek günde 12 saat uyuyan biri , çok uyuduğu için, işe geç kalıyorsa, ailesine gerekli vakti ayıramıyorsa, kendi öz bakımını yapacak vakti kalmıyorsa, artık bu durum çevresi için de sorun oluşturur. Şimdi evlilik kurumuna dönelim , erkek evli değildir, sevgilisi yoktur, cinsel ilişkiye girmek istemiyordur, başı ağlıyordur, yorgundur. Karşı da bundan etkilen , zarar gören bir insan olmadiğı icin hic bir sorun yok. Fakat Evlilikte bir tarafın cinsel ilişkiden kaçınması, eşlerden birinin evlilikten beklenen cinsel tatmini yasayamamasi ciddi bir sorun oluşturur. Ve en önemlisi erkek evet ben cinselliğe düşkün değilim, cinsel ilişkiye girmek istemiyorum , sen bu evlilikte cinsel tatmin yaşayamayacaksın, bunu kabul et demiyor. Kadına kilo aldın, bacağın kalın, sen sapık gibi cinsellik düşünüsün diyor. Kadını çevre baskısını, ve cinsellik konusundaki deneyim eksikliğini de kullanarak aşağılayıp, sanki kadının cinsel isteğinin olmasını suç gibi gösteriyor.
Ben yapsam küser benimkiBu bende de var sıcakta biriyle yatamam asla klima yoksa ya da hafif serin değilse.Normalde kedimle yatarım kedimi bile kenara itiyorum
Bekarım ben daha haha ama normalde annemle yatarım yazın tek yatıyorumBen yapsam küser benimki
Bizim ısı algılayışımız farklı, mevsim geçişlerimde o pike ben battaniyeyle yatarım ona bile laf söyler. Ayrı yatmak kimin haddineBen yapsam küser benimki
Bizde de ayniiBizim ısı algılayışımız farklı, mevsim geçişlerimde o pike ben battaniyeyle yatarım ona bile laf söyler. Ayrı yatmak kimin haddine
Bu tipler genellikle toplum baskısından evleniyor zaten, sonra olan karşısındakine oluyor
Bekar olsam yaz kış capraz yatarim cift kisilik yatakta ah ahBekarım ben daha haha ama normalde annemle yatarım yazın tek yatıyorum
Kendilerinde hiç bir sorun olmadığını düşündükleri için, olan kadınlara oluyor.Bu kişiler kendini bilerek evlenmemeli zaten.ona birşey dediğim yok.cinsel isteği az olan evlenmesin.ya da kendine göre birini bulsun.çok doğru yazmışsın.
Özleniyor mu ayrı yatmak bizim de nasipse seneye düğünBekar olsam yaz kış capraz yatarim cift kisilik yatakta ah ah