- 23 Mayıs 2020
- 967
- 1.687
-
- Konu Sahibi Acemievkadini
Benimde 8 yas aramda senelerce cinsellik konusunda skntiliydk eşim de hep bahaneler uydururdu 2. Yi asla yapmak istemezdi. Bende tam tersi istekli cilveli bi kadinim, hic yüzüne vurmadim bu konuyu 12 senelikte evliyim 1 bucuk yil once artik soylemeye basladim doymuyorum canim istiyor vsTahmin etmiştim. Yaş farkı çok etkiliyor ne yazıkki.. eşimle aramda neredeyse 14 yaş var
5 yıldır evliyiz. Bu problemleri zaman zaman yaşıyoruz. Bence isteksizlikten ziyade üşenmekten ve miskinlikten yapıyorlar.
Sen ne yaparsan yap görmek istemeyen görmüyor. 2 seçenek var önünde ya tamamen bitireceksin evliliğini yada razı gelip böyle devam edeceksin. Ben ilkini tercih ederdim şahsen ama beni bağlayan sebeplerim vardı. cinsellik olmayan evlilik ev arkadaşlığına evriliyor biraz. Evliliği evlilik yapan cinselliktir.
Sizin eşinizin bence başka yönelimleri var, eşiyle cinsel ilişkiye girme konusunda bu kadar isteksizlik normal değil.Eşimin doğum günü için kıyafet almıştım normalde tesettürlüyum ilk defa beni öyle görecekti bazı sebeplerden dolayı eve geç geldi bende 2 saat öyle bekleyip üzerimi çıkardım sinir olup aldığım kıyafeti üzerimde görmek istemiyor sanki 1.5 ay oldu hala giy falan demedi onun bu kadar isteksiz oluşu benide isteksiz kestirmeye başladı önceden penye diz üstü elbise gibi bir geceliğim var onu diyip saçlarımı maaşa yapıp yanına gidip oturduğumda telefonla oynuyordu ve laf atınca kafasını kaldırıp biraz konuştuktan sonra sen göbek yapmışsın dedi güldü evlendiğinde bu yana sadece 2 kilo aldım aslında saçımi ve kıyafetimi farketmedi bile bende sinir olup saçımı toplayıp pijamami giyip yattım
Kocanız açıkça sizi istemiyor , çekici bulmuyor.Ben öyle birşey desem inadına gelmez yap dediğimi yapmaz söylenerek birşey yapılmasını sevmiyor
Eşim ise gidiyor ve yorgun geliyor dışarı çıkmıyor hafta sonu dışarı çıktığında çalıştığım yerin ordaki kahvede olduğunu görüyorum abisinin yeri diye yardım ettiği için içeri dışarı yapıyor yada aradigimda taş sesleri geliyor aradığımda duymadım açamadım gibi birşeyi yok uyudugunda yada telefonu yanındayken aldığımda birşey demiyor kurcalarim arada bir baktığı sitelere mesajlar galeri hesapları bende var zaten benim telefonumda açık hani aldatıyor desem aldatma şüphesi yokSizin eşinizin bence başka yönelimleri var, eşiyle cinsel ilişkiye girme konusunda bu kadar isteksizlik normal değil.
Bir sağlık sorunu olabilirEşimin doğum günü için kıyafet almıştım normalde tesettürlüyum ilk defa beni öyle görecekti bazı sebeplerden dolayı eve geç geldi bende 2 saat öyle bekleyip üzerimi çıkardım sinir olup aldığım kıyafeti üzerimde görmek istemiyor sanki 1.5 ay oldu hala giy falan demedi onun bu kadar isteksiz oluşu benide isteksiz kestirmeye başladı önceden penye diz üstü elbise gibi bir geceliğim var onu diyip saçlarımı maaşa yapıp yanına gidip oturduğumda telefonla oynuyordu ve laf atınca kafasını kaldırıp biraz konuştuktan sonra sen göbek yapmışsın dedi güldü evlendiğinde bu yana sadece 2 kilo aldım aslında saçımi ve kıyafetimi farketmedi bile bende sinir olup saçımı toplayıp pijamami giyip yattım
Onuda kabul etmiyor ki ben gayet iyiyim diyorBir sağlık sorunu olabilir
Doktora gitmeli
Sıcak oluyor vs diye ayrı yatmanız da hiç normal değil. Evliliğinizin ilk aylarında da mı böyleydi? Veya kolaya kaçıp kendi kendini tatmin ediyor olabilir mi?Evleneli 10 ay oldu ama eşim bana karşı isteksiz geliyor yeni evli olan biri her gün olmasa bile 2 günde bir olması gerekir diye düşünüyorum ama evlendigimiz günden beri eşimle haftada bir yada 10 günde 1 ilişkiye giriyoruz son günden bu güne 19 gün geçti ama hala birşey yok ve sürekli başım ağrıyor midem ağrıyor yorgunum gibi kelimeler kullanıp gecistiriyor geçen ay iki hastalık arasında 2 defa oldu hastalığım bitti hala yanaşmadı hava sıcak olduğu için evin içi sıcak oluyor diye ayrı yatıyoruz bu normal mi
Hiç normal değil.dediğin sayılara katılıyorum yeni evlililerde.Evleneli 10 ay oldu ama eşim bana karşı isteksiz geliyor yeni evli olan biri her gün olmasa bile 2 günde bir olması gerekir diye düşünüyorum ama evlendigimiz günden beri eşimle haftada bir yada 10 günde 1 ilişkiye giriyoruz son günden bu güne 19 gün geçti ama hala birşey yok ve sürekli başım ağrıyor midem ağrıyor yorgunum gibi kelimeler kullanıp gecistiriyor geçen ay iki hastalık arasında 2 defa oldu hastalığım bitti hala yanaşmadı hava sıcak olduğu için evin içi sıcak oluyor diye ayrı yatıyoruz bu normal mi
32 de de istek mi düşer ? Erken daha.Tahmin etmiştim. Yaş farkı çok etkiliyor ne yazıkki.. eşimle aramda neredeyse 14 yaş var
5 yıldır evliyiz. Bu problemleri zaman zaman yaşıyoruz. Bence isteksizlikten ziyade üşenmekten ve miskinlikten yapıyorlar.
Sen ne yaparsan yap görmek istemeyen görmüyor. 2 seçenek var önünde ya tamamen bitireceksin evliliğini yada razı gelip böyle devam edeceksin. Ben ilkini tercih ederdim şahsen ama beni bağlayan sebeplerim vardı. cinsellik olmayan evlilik ev arkadaşlığına evriliyor biraz. Evliliği evlilik yapan cinselliktir.
Cinsel isteği olmayan erkekler adeta kız arkadaş gözüyle bakarak her ayrıntıyı objektif olarak fark edebiliyorlar.hormon etkisinde olmadıkları için.bu adam sen ne anlatsan kız arkadaşın gibi anlar her şeyi.bu durumun tek artısı bu zaten.Eşimin doğum günü için kıyafet almıştım normalde tesettürlüyum ilk defa beni öyle görecekti bazı sebeplerden dolayı eve geç geldi bende 2 saat öyle bekleyip üzerimi çıkardım sinir olup aldığım kıyafeti üzerimde görmek istemiyor sanki 1.5 ay oldu hala giy falan demedi onun bu kadar isteksiz oluşu benide isteksiz kestirmeye başladı önceden penye diz üstü elbise gibi bir geceliğim var onu diyip saçlarımı maaşa yapıp yanına gidip oturduğumda telefonla oynuyordu ve laf atınca kafasını kaldırıp biraz konuştuktan sonra sen göbek yapmışsın dedi güldü evlendiğinde bu yana sadece 2 kilo aldım aslında saçımi ve kıyafetimi farketmedi bile bende sinir olup saçımı toplayıp pijamami giyip yattım
Katılıyorum.doğuştan gelen şeyler.Yani benim de eşim yoğun çalıştığı dönemlerde isteksiz oluyor Ama daha 10 aylık evlisiniz. Ve en başından beri böyle diyorsun. Adamın Fizyolojisi bu demeekki. Kimisi her gün ihtiyaç duyar kimisi 10 günde bir. Ama bu adam değişmez, değişir diye bekleme. Verebileceğim tek tavsiye sakın hemen çocuk yapma. Çocuk mükemmel giden cinselliğe Bile darbe gibi iniyor. Ayrıca sıcak diye ayrı yatmanız da çok yanlış.
Bu bakış açısı o kadar yanlış ki. Erkeklerin cinsellik için illa birini çekici bulmak zorunda olmadıyla birlikle sonuçta severek isteyerek evlenmiş. Kadını suçlayıcı konuşuyorsunuz ama sorun sadece erkekte. Başkasıyla evlenseydi yine aynı sorun olacaktı. Cinsel sorunlar sadece adam gay ve ya aldattığı, eşini çekici bulmadığı için olmuyor.Kocanız açıkça sizi istemiyor , çekici bulmuyor.
Olmaz ki böyleOnuda kabul etmiyor ki ben gayet iyiyim diyor
bamyası kaktüs olamıyordur. hep kadın çekici olmak zorunda ya aman erkekler zaten hep hazır ve nazır..Bu bakış açısı o kadar yanlış ki. Erkeklerin cinsellik için illa birini çekici bulmak zorunda olmadıyla birlikle sonuçta severek isteyerek evlenmiş. Kadını suçlayıcı konuşuyorsunuz ama sorun sadece erkekte. Başkasıyla evlenseydi yine aynı sorun olacaktı. Cinsel sorunlar sadece adam gay ve ya aldattığı, eşini çekici bulmadığı için olmuyor.
Ben zaten kadını suçlamıyorum. Ama şu çok açık kocası, kadini cinsel yönden çekici bulmuyor ve bunun konu sahibinden kaynaklı bir sorun olduğunu zaten hiç düşünmedim. Erkek için bu kadar uzun zaman yokluktan sonra , nefes alsın yeter modu gelişiyor. Ama konu sahibinin eşi, karısı ile cinsel ilişkiye girmek istemiyor. Bunun altından mutlaka bir neden olmalı. Sizin dediğinize aynen katılıyorum erkek için mutlaka aşık olmasi ya da kadını çok çekici bulması gerekmiyor , yani nefes alsa yeter modu oluyor bir süre erkeklerde. Dediğim gibi ben konu sahibi kadında bir sorun olduğunu düşünmüyorum, genç ve sağlıklı bir kadın sonuçta. Peki adamın karısı ile cinsel ilişkiye girmek istememesinin nedeni ne olabilir ? dosyalarım da çok gördüm açıkçası, ister escinsel olsun , ister erken boşalma, ister sertleşme sorunu . Düzeltmek isteyen bir sorunun varlığını kabul eden erkek çözüm bulur , ama konu sahibinin eşi kendisinde açıkça hiç bir sorun olduğunu düşünmüyor. Kendi kusurunu kapatmak için bu sefer eşlerine bok atmaya başlarlar, bu kaçınılmaz. Yok kilo aldın, yok bacağın kalın, yok memen büyük, yok memen küçük, ya bu gözler karısını kısa boylu diye eleştiren ve suçlayan adam gördü.Bu bakış açısı o kadar yanlış ki. Erkeklerin cinsellik için illa birini çekici bulmak zorunda olmadıyla birlikle sonuçta severek isteyerek evlenmiş. Kadını suçlayıcı konuşuyorsunuz ama sorun sadece erkekte. Başkasıyla evlenseydi yine aynı sorun olacaktı. Cinsel sorunlar sadece adam gay ve ya aldattığı, eşini çekici bulmadığı için olmuyor.
Farklı yönetimlerinin olması, mutlaka bunları yaşayacağı anlamına gelmiyor. Ama açık ve net bir şekilde size karşı cinsel bir ilgisi yok. Yok yorgunum yok başım ağrıyor. Normal bir erkek hele yeni evliyken , ölmediği sürece cinsel ilişkiye girmek ister. Daha doğrusu uyarıldıği için artık aklında cinsel ilişkiye girmek dışında bir şey olmaz.Eşim ise gidiyor ve yorgun geliyor dışarı çıkmıyor hafta sonu dışarı çıktığında çalıştığım yerin ordaki kahvede olduğunu görüyorum abisinin yeri diye yardım ettiği için içeri dışarı yapıyor yada aradigimda taş sesleri geliyor aradığımda duymadım açamadım gibi birşeyi yok uyudugunda yada telefonu yanındayken aldığımda birşey demiyor kurcalarim arada bir baktığı sitelere mesajlar galeri hesapları bende var zaten benim telefonumda açık hani aldatıyor desem aldatma şüphesi yok
Çok doğru bir tespit. Bir dosyamda adam cinsel ilişkiye girmek istemediği için boşanma olmuştu. Sonra tekrar evlendi müvekkilim, o zamanlar anlatmamisti ama sonradan beni sürekli elestiriyordu , yok selülitin var , yok bacağın kalın deyip , tüm kendine güvenini sömürmüş. Tekrar bir erkekle gorusmeye basladiginda acaba çok mu çirkinim, beni beğenmezse diye korkmuş ve endiselenmis. Sonuç ne oldu dedim, ben yeni kocamın selülitin ne olduğunu bilmediğini anladım dedi , o sadece bir kadın bacağı görüyor. Ve benim bacaklarımı çıplak bir şekilde görmenin ne kadar hoşuna gittini belli ediyor., o nedenle anladım ki aslında bende hiç bir sorun yokmuş, asıl eski esimde bir sorun varmış demişti.Cinsel isteği olmayan erkekler adeta kız arkadaş gözüyle bakarak her ayrıntıyı objektif olarak fark edebiliyorlar.hormon etkisinde olmadıkları için.bu adam sen ne anlatsan kız arkadaşın gibi anlar her şeyi.bu durumun tek artısı bu zaten.