Eşim isteksiz

Evleneli 10 ay oldu ama eşim bana karşı isteksiz geliyor yeni evli olan biri her gün olmasa bile 2 günde bir olması gerekir diye düşünüyorum ama evlendigimiz günden beri eşimle haftada bir yada 10 günde 1 ilişkiye giriyoruz son günden bu güne 19 gün geçti ama hala birşey yok ve sürekli başım ağrıyor midem ağrıyor yorgunum gibi kelimeler kullanıp gecistiriyor geçen ay iki hastalık arasında 2 defa oldu hastalığım bitti hala yanaşmadı hava sıcak olduğu için evin içi sıcak oluyor diye ayrı yatıyoruz bu normal mi
Kesinlikle değil...hele ayrı yataklar ne bileyim işiniz baya zor...

Evet kesinlikle cok istiyorum sunu belirteyim ben cocugu oncelikle kendim icin istiyorum benim bu hayatta tek istedigim bir cocugum olsun
Çocuk araba ya da evcil hayvan değil. Ben kendim için istiyorum diyemezsiniz.size değer vermeyen adamın, sizden olan çocuğa değer vermeyeceği de ortada. Sizi asalayan adam , çocuğa da kötü davranır. Belki bir hayır vardır olmamasından . Siz çocuk olunca değer göreceğim, tam olacağım zannediyorsunuz ama o çocuğa yani kendi çocuğunuza bu kötülüğü yapmayı nasıl düşünebilirsiniz. Hiç mi vicdanınız ya da mantığının yok.

Kendi ağzınla avutuldugunu söylüyorsun zaten. İnan erkekler için bunların hiçbiri bahane değil. Sağlıksal bir problem olmadığı sürece (ki tedavisi var) bu saydıklarının hiçbiri bahane değil. Bu konuyu konuştun mu kendisiyle ?
Yaş farkı demişsinizde eşim 32 yaşında diyor. Ne tedaviai ne yaş farkı allah aşlına erkek için 32 yaş çok normal

Sizi seven bir adamdan normal yollarla hamile kalmak daha kolay olmaz mıydı? Katolik misiniz? Boşanmanın yasak olduğu bir ülkede falan mı yaşıyorsunuz? Neyin inadı bu?
Evlenecek birini bulmak kolay mı ? Sevgili bulunur da evlilik farklı birşey.haa onaylamıyorum ama altmetinin kaynağı açısından haklı bence.

Evlenecek birini bulmak kolay mı ? Sevgili bulunur da evlilik farklı birşey.haa onaylamıyorum ama altmetinin kaynağı açısından haklı bence.
Ay böylesini çekeceğime çocuksuz kalmayı tercih ederim. Elbet sığınacak bir huzur evi bulurum. Çocuk sevgimi de koruyucu ailelik yaparak tatmin ederim. Ki eşimle tanışmadan önceki planım da tam olarak buydu. Nasıl bir misyon bu ya, "illa kocam ve çocuğum olmalı" yı nasıl kazımışlar beynimize. Ben çocuklarıma kazımamak için elimden geleni yapıyorum. Benimle yatağa girmeyen, duygusal paylaşımı olmayan adamın çocuğunu doğurmam ben. Hatta bu gün eşim benden soğuduğunu benimle yapamayacağını belli etsin yarın boşarım. Kocamı sevmiyor muyum çok seviyorum, adam şehir dışındayken eve sığamıyorum ama beni istemezse yanımda hayatta tutmam

Böyle evliliği, yoldan gecen adamla da yaparsın. Saygısız, sevgisiz , düşüncesiz, tutkusuz . Böyle evlilik yapacak adam arıyorsa zaten bulur.

Evleneli 10 ay oldu ama eşim bana karşı isteksiz geliyor yeni evli olan biri her gün olmasa bile 2 günde bir olması gerekir diye düşünüyorum ama evlendigimiz günden beri eşimle haftada bir yada 10 günde 1 ilişkiye giriyoruz son günden bu güne 19 gün geçti ama hala birşey yok ve sürekli başım ağrıyor midem ağrıyor yorgunum gibi kelimeler kullanıp gecistiriyor geçen ay iki hastalık arasında 2 defa oldu hastalığım bitti hala yanaşmadı hava sıcak olduğu için evin içi sıcak oluyor diye ayrı yatıyoruz bu normal mi
normal değil, 1.5 yıllık evliyim. regl olmadığım sürece haftada en az 4 5 kez yapıyoruz 1.5 senedir.

X