- 24 Haziran 2022
- 35
- -22
- 26
-
- Konu Sahibi Acemievkadini
Kirpik diplerim de agrıyor derse pek iyi seyler düşünemeyeceğimbaşım ağrıyor midem ağrıyor yorgunum gibi kelimeler
Tahmin etmiştim. Yaş farkı çok etkiliyor ne yazıkki.. eşimle aramda neredeyse 14 yaş varEşim 32 ben 24 yaşındayım
Öyle şey mi olur yahu! Sen evladısın onların.. İnanılır gibi değil.Aileme bunu nasıl anlaticam ki ailem köy insanı olduğundan bunu kabul etmez babam gelinliğinle girdin kefeninle çık dedi
Kendi ağzınla avutuldugunu söylüyorsun zaten. İnan erkekler için bunların hiçbiri bahane değil. Sağlıksal bir problem olmadığı sürece (ki tedavisi var) bu saydıklarının hiçbiri bahane değil. Bu konuyu konuştun mu kendisiyle ?Eşim çalıştığı için 6 da kalkıyor ondandır yorgundur düşüncesi vardı çünkü ramazan bayramına son 10 gün kala kendi evimizde kalmadık kayınvalideme anneme temizlige gittiğim için kayınvalidemin orda dus alamam oruç tutuyorum diye olmadı ben anneme gidince o annesinde kaldı ayrı kaldık bayramda tatil olduğu için dinlendi bu yüzden 3 gün oldu hep kendimi yorgun olduğu için ise gideceği için diyerek avuttum
Yazdıklarınız pek normal değil severek mi evlendiniz görücü usulümu aceba ? Hemen pes etmeyin biz kadınlar için onur kırıcı oluyo anlıyorum ama kesinlikle ayrı yatmayın birazcık basbasa zaman yarat romantik yemekler güzel sözler teması ihmal etmeyin cilve isve biraz alevlendirin bakın hala aynıysa tavrı ozaman ciddi ciddi konuşun duygunuzu üzuldugunuzu anlatinEvleneli 10 ay oldu ama eşim bana karşı isteksiz geliyor yeni evli olan biri her gün olmasa bile 2 günde bir olması gerekir diye düşünüyorum ama evlendigimiz günden beri eşimle haftada bir yada 10 günde 1 ilişkiye giriyoruz son günden bu güne 19 gün geçti ama hala birşey yok ve sürekli başım ağrıyor midem ağrıyor yorgunum gibi kelimeler kullanıp gecistiriyor geçen ay iki hastalık arasında 2 defa oldu hastalığım bitti hala yanaşmadı hava sıcak olduğu için evin içi sıcak oluyor diye ayrı yatıyoruz
Eşimle severek evlendik evlenirken çok zorun yaşadık babam vermem dedi ona rağmen benden vazgeçmedi her türlü zorluğa göğüs gerdi babamı ikna ettik evlendik eşim de bende evlilik istemiyoruz diye düşünürken birbirimizi bulunca evlendikİyiyim dese de ereksiyon erken boşalma gibi bir sorunu vardır. Sadece ereksiyonu tutturabildiği günler birlikte oluyordur falan. Ama daha önemlisi nasıl ayrı yatıyorsunuz sıcak diyeBu hiç normal değil ve bir şeyler yapmazsanız böyle gidecek.
Eşinizle kendiniz mi tanışıp evlendiniz? 32 yaşında bir adam neden 24 yaşında biriyle evlenir cidden ben bunu anlayamıyorum. Belki de bu saçmalıkları başkasına yutturamaz diye..