aslında çok da üzüldüm arkadaşlar yazılarınızı okuyunca,eşim hep hayal kurar biyerlerden para çıksa şöyle yapsak böyle etsek seni yaşatırım o zaman der,canım benim ya dediğiniz gibi sıkılıyodur belki böyle olmasından,bazen kızıp sen bişeye karışma sadece benden iste diyo ama bana bu konuda daha fazla güveniyo olacakki geri eski sisteme dönüyoz,hatta bazen sakın yanlış işler yapma bak ben sana güveniyorum boşa çıkarma güvenimi dediğimde bu devirde böyle şeyler de parayla paramı veriyosunki der,sanırım biraz zam yapmam gerek yoksa iyice bunalacak,ben ne kadar eşitlik desemde erkek işte..çalışmayı çok istiyorum ama çok sızlanıyo o zaman,evdeyken daha enerjiktin bizimle daha ilgiliydin şimdi çok yoruluyosun diyo ama yinede aklımda inşallah daha iyi bi işte çalışırım birgün ve bu sıkıntılı süreci de atlatmış oluruz bu arada ben yine kendi isteklerimden feragat edecem anlaşılan
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşinizin aylık harcaması ne kadar?
- Konu Sahibi elif32
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?25 ytl veriyomuşsunuz ya eşinize bunudamı çokmu buluyosunuz burasını anlayamadım. bir erkek olarak 25ytl ile cebinde gezmeyi kabul ediyorsa ona teşekkür edin derim. ayrıca sizde çalışın neden herşeyi eşinizden bekliyosunuz. ayda 150-200 ytl harcıyor demişsiniz kusura bakmayında eşiniz memurmuş bir işi var türkiye şartlarında maaşıda iyi. asgari ücretle geçinen insanlarımız var bu ülkede. birazda yaşamak lazım o kadar büyütmeyin.
- 9 Temmuz 2008
- 1.428
- 320
- 163
yahu bu adamın parası be!
tamam evlenince elbetteki iş değişir ama bu durumda biraz kendi paranla rezil olmak hali değil midir?
bence -ki evli değilim,belki anlayamıyorumdur kusura bakma- eşin haklının ötesinde kibar bir adam..
sana gösterdiği özene hayran kaldım.
aynı şeyin sana yapıldığını düşünsene ya..
bence onur kırıcı bişey bu..
eger yetmiyorsa oturup bir plan yapılır, olmadı sende çalışırsın. ama 25 ytl ile dıaşrıda bir yemek yersin en fazla. hiç mi arkadaşı yok bu adamın, hiç mi dışarıda vakit geçirmez, arkadaşına bir kahve ısmarlamaz..
bu kadar sıkmak bence farklı sorunlar doğurur ilişkide..
tamam evlenince elbetteki iş değişir ama bu durumda biraz kendi paranla rezil olmak hali değil midir?
bence -ki evli değilim,belki anlayamıyorumdur kusura bakma- eşin haklının ötesinde kibar bir adam..
sana gösterdiği özene hayran kaldım.
aynı şeyin sana yapıldığını düşünsene ya..
bence onur kırıcı bişey bu..
eger yetmiyorsa oturup bir plan yapılır, olmadı sende çalışırsın. ama 25 ytl ile dıaşrıda bir yemek yersin en fazla. hiç mi arkadaşı yok bu adamın, hiç mi dışarıda vakit geçirmez, arkadaşına bir kahve ısmarlamaz..
bu kadar sıkmak bence farklı sorunlar doğurur ilişkide..
harçlık vermek ya da harçlık almak bence hoş olmayan durumlar, çocuk değiliz ki
para ortak bir yere konur ve ihtiyacı olan ihtiyacı kadar alır
eşinizi tebrik ederim, para harcama konusunda gerçekten ittiyatlı davranıyor
benim eşime gelince, çok fazla kendine ait harcaması yoktur ama eli çok açıktır
yanında kim olursa olsun, kaç kez olursa olsun hesabı hep o öder, karşıdakine hiç fırsat vermez
paraya değer vermediğini dışarıya yansıtır bu yüzden biraz da sömürülmeye açık bir ortam yaratır
bu huyundan nefret ediyorum, sonuçta biz memur bir aileyiz, fabrikatör değil
para ortak bir yere konur ve ihtiyacı olan ihtiyacı kadar alır
eşinizi tebrik ederim, para harcama konusunda gerçekten ittiyatlı davranıyor
benim eşime gelince, çok fazla kendine ait harcaması yoktur ama eli çok açıktır
yanında kim olursa olsun, kaç kez olursa olsun hesabı hep o öder, karşıdakine hiç fırsat vermez
paraya değer vermediğini dışarıya yansıtır bu yüzden biraz da sömürülmeye açık bir ortam yaratır
bu huyundan nefret ediyorum, sonuçta biz memur bir aileyiz, fabrikatör değil
arkadaşlar hepiniz 25 ytl yi niye bu kadar azımsıyorsunuz.herkesin maddi imkanlar bir olmaz hepimizin elinin dara düştüğü zamanlar olur.arkadaş ev almış bir yandan kredi borcu ödüyor
eşime bütün maaşı versem 10 günde bitiriyo babamdan almak zorunda kalıyorum diyor.eminimki evin bütün masraflarını çıktıktan sonra elinde 100 ytl kalyo onuda eşine veriyodur.daha fazlası yoksa ne yapsın arkadaş
ben anlamıyorum zaten bir erkeğin içkisi kumarı yoksa daha fazla parayı ne yapacak.benim eşimin aylık masrafıda ortalama 100 ytl.bunun 75 ytlsi sigara geriside kahveye falan giderse orada harcar.içkisi yok iddaa şans oyunu falan oynamaz.arkadaşlarıyla arada dışarı çıktığında genelde hesabı ortak öderler.kıyafetide beraber gider alırız.eşim herzaman cebinde fazla para bulundurur ama sigara dışında özel bir harcaması yok.
arkadaşım senide tebrik ediyorum.benim eşimde para harcamayı sever ama seninki daha betermiş .benimki sorumluluğu bana atmaz duracağı yeri az çok bilir
eşime bütün maaşı versem 10 günde bitiriyo babamdan almak zorunda kalıyorum diyor.eminimki evin bütün masraflarını çıktıktan sonra elinde 100 ytl kalyo onuda eşine veriyodur.daha fazlası yoksa ne yapsın arkadaş
ben anlamıyorum zaten bir erkeğin içkisi kumarı yoksa daha fazla parayı ne yapacak.benim eşimin aylık masrafıda ortalama 100 ytl.bunun 75 ytlsi sigara geriside kahveye falan giderse orada harcar.içkisi yok iddaa şans oyunu falan oynamaz.arkadaşlarıyla arada dışarı çıktığında genelde hesabı ortak öderler.kıyafetide beraber gider alırız.eşim herzaman cebinde fazla para bulundurur ama sigara dışında özel bir harcaması yok.
arkadaşım senide tebrik ediyorum.benim eşimde para harcamayı sever ama seninki daha betermiş .benimki sorumluluğu bana atmaz duracağı yeri az çok bilir
- 29 Temmuz 2008
- 150
- 3
- 116
valla bende para nasıl birikir onu anlamam biz çift maaş daha değil arttırmak ayın sonunu getiremedik büyük şehirdesiniz birde ben anlamdım 6 yıllık evliyim ben hala borç bitiremedim kredi çekmekten anamız ağladı daha tatile bile gidemedik hiç benim yaza kredim bitsin gerçi başka birşey istemiyorum ha ev kredisi değil tüketici
- 29 Temmuz 2008
- 150
- 3
- 116
- 12 Şubat 2008
- 2.850
- 75
- 363
evet arkadaşlar hamdolsun
bi de sağa sola yapılan küçük borçlar da oluyor dimi arkadaşım
- 30 Eylül 2007
- 2.798
- 22
- 358
benim eşim harcar...bende harcarım....
bir isteyeyim beş getirir....iki şey arasında tereddütte kalayım ikisini de alalım der...
kendine de harcar miktar belirtmeyecem ama harcar...
birbirimizin harcamalarına hiç müdahale etmeyiz...
bence siz haksızlık ediyorsunuz....
madem bütçeniz kısıtlı, siz de çalışarak eşinize yardımcı olabilirsiniz..
hem zaruri ihtiyaçları kısmamış olursunuz?
10 kez hayata gelecek halimiz yok nedir yani, hep ilerisi ilerisi...
bir isteyeyim beş getirir....iki şey arasında tereddütte kalayım ikisini de alalım der...
benim bi komsum var söylediğinde resmen dumur olmuştum 10ytl haftalık ve sigarayıda taneyle veriyomuş kocasına...neden dediğimde çok borcumuz var demişti peki sen niye çalışmıyorsun diye sorduğumda o malum cevap aman işmi var...hadi diyelim iş yok tamam ama işi insan kendisi yaratır ne bileyim sen para kazanmak iste bi hobi edinir ve satış yapabilirsin kurslara gidipte eve katkısı olan pek çok kadın var...neyse bunları onada söyledim zaten yol boyu, apartmanın önüne geldiğimizde sohbette bitti
komsummu onuda pek görmüyorum zaten 30 hanelik bi yerde yaşıyoruz... sanıyorum konuşmamdan hoşnut kalmadı
komsummu onuda pek görmüyorum zaten 30 hanelik bi yerde yaşıyoruz... sanıyorum konuşmamdan hoşnut kalmadı
benim eşim harcar...bende harcarım....
hmmm..empati süper...