• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim internette takılıyor

Küslüğü nasıl bitiriyorsunuz mesela?
Bazen yakınlık gösteriyorum hatam varsa özür diliyorum, bazen konuşalım bak ben burda böyle dusundum o yüzden böyle davrandım diye açıklamaya çalışıyorum ,bazen elini tutuyorum, yakınlık gösteriyorum.

Burada herkesin takıldığı aldatılma ragmen sakin kalisim, kaliyorum çünkü yazdığı bu site tanisma yada flört sitesi değil ekşi sozlugu biliyorsanız bu tarz ama resimde paylaşılan bir site. Buraya herkes günlük olaylarla ilgili yorum yapıyor kişisel konuşma özel mesaj yoluyla yapılıyor. Ben özelde kimle konuştuğunu bilmiyorum. ortaya yazılan yorumları nickini bildiğim için okuyabiliyorum. Eşim buraya yorumlarda bulunuyor yani direk birisine birşey yazmamış. Buraya bazen anlık bulundukları yerlerin fotolarida atiliyor oraya şuan burdayım yok tamir yapiyorum, çalışıyorum kitap okuyorum gibi fotolar atiliyor.konuya göre herhangi birisine değil. yorumlarda evli gibi değil bazen saçma sapan farklı kisiymis gibi yazıyor. Bazen bildiğim olayları yazıyor .
Sonuçta tartistigimizda söylemedim çünkü birisiyle yazistigini henüz bilmiyorum. Bana ortaya geyigine yazıyorum diyecek gerçekten öyle net bir somut aldatma olayı yok. Sizce bunlar somut delil mi neye dayanarak diyeyim.
O zaman içinize sindiremediğiniz nedir hanımefendi?

Başlıkta yazdığım gibi eşimin internette takılması. Burada ben açıkçası bir bakış açısı duymak istemiştim tüm yorumlarda ayrılmam ve evliliğimin bittiğini öğrenmiş oldum
Siz bakış açısı duymak istemediniz. İçinizde dolan bu derdi dillendirmek istediniz sadece. Çünkü konunun başından sonuna görüşünüz değişmiş gibi.
Tamam sizin dediğiniz gibi olsun eşiniz sizi aldatmıyor, özel mesajla kimseyle yazışmıyor. Bu sosyal medyasını sizden saklıyor mu? Kk gibi bir platform saklanabilir mesela çünkü dert anlatılıyor ama eşinizin takıldığında insanlar bir çevre yapmış gibi konuşuyorlar birbirleriyle. Sizinle bu kadar vakit geçiriyor mu, size fotoğraf atıp bak bunu yaptım diyor mu? Sanal arkadaşlıklarının sınırı ne? Sizden bunları gizliyor mu? Arada karşı cins var mı? Varsa karşı cinsle dertleşip yakınlaşmak neden? Çok arkadaşa ihtiyacı varsa fiziksel olarak reelde bir arkadaş edinsin siz de bilin gizlenmesin bu durum. Siz aynı şekilde bir profil oluştursanız eşiniz ne tepki verir? Sıkıntı burada sizin için nerede başlıyor nerede bitiyor?

Back