• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim internette takılıyor

Bir gece sinirlenip resim attıkları platforma beni taniyabilecegi yüzümün çoğunun belli olmadigi, orda kizlarin ilgi çekmek için yaptığı gibi habersizmis gibi çekilen ama gayet planlı dekolteli foto çektim hazirladim tam atacakken kendimden utandim. Yazdıklarını bildiğimi öğrensin istiyorum bu sefer başka yerde yazacak öğrense elime ne gececekki
Kısasa kısas yapmayın sonunda hakliyken haksız duruma düşersiniz ,bildiğinizi bilmesini istiyorsanız direk sormayın, bı site buldum güzel bir site gel sende üye ol vs diyerek senin profilinmi var falan deyip gözünün önünde inceleyerek tepkilerine bakabilirsiniz sakin karsiliyorsa siteden bahsediyorsa pek arayışta olduğunu düşünmeyin derim övgü almak için yapıyor olabilir ,ama sinirlenip savunma moduna giriyorsa o zaman bu evliliğe daha fazla katlanmak zorunda kalmazsınız ,

Boşanmaya çocuğu bahane etmeyi bırakın, kurcalamayın da daha fazla nasılsa göz yumup devam ediyorsunuz.
Bakın şunu sorayım size eğer Instagram kullaniyorsaniz siz ve eşiniz de fotoğraf paylaşıyor bu ayrılmak için geçerli bir bahanemidir , yazılar ortaya yazılıyor özelde konuşuyor mu ne konuşuyor bilmiyorum. Bunu yakalarsam ozaman aldatildigimdan emin olurum. İnanın kendi bahane mi yaratmiyorum

Bu yüzden sevgililik döneminde bir kere ayrılan birinin tekrar barışmasını yanlış buluyorum zira ayrılmışsanız zaten normal giymeyen sebeplerden ayrılmışsınızdır. Siz bunları görmezden gelerek evlenip üstüne çocuk yapmışsınız diyecek bi şey kalmıyor o yüzden. Çözümü de yok maalesef eşinizin karakteri bu çünkü.
Maalesef zamanı geriye alamıyorum ailemle tanıştığı için geriye adım atamamistim keşke tanistirmadan ayrilabilseydim

Nasıl içinizde tutabildiginizi hayret ve imrenerek okudum. Çünkü ben asla içimde tutamiyorum bildiğimi belli etmezsem uykularim kaçar. Bence bildiğinizi soyleyin
Cahillik mutluluktur diye bir laf var öğrendiğimde beri içimde bir öküz oturuyor. Bilmeden yasasaydim keşke diyorum şuan ona söylediğimde bunun bir yaptırımı olmalı ya ayrılacağım ya bunu bilerek devam eden kişi olacağım. Tam yeniden denerken bunu öğrendiğim için acele etmedim acikcasi

Boşanan insanlar anne baba olmayı bırakmıyor. İlgili bir baba ise boşanınca da çocuğuyla ilgilenir.
Ergen gibi takılan bir adam nasıl ilgili oluyor pek anlamadım gerçi de…
Adam bildiğiniz ikili hayat yaşıyor hiç hoş değil.

Biraz araştırdığım kadarıyla bu tarz yazışmalarda aleni yazilar varsa belki delil olarak kullanilabiliyomus tek başına yeterli degilmis. diğer gizli mesajlasmalarda özel hayatın gizliliği sebebiyle kullanılamıyor yazıyor. Ayrılsam bile çocuğumun bende kalmasını garantilemem lazim.

Boşanan insanlar anne baba olmayı bırakmıyor. İlgili bir baba ise boşanınca da çocuğuyla ilgilenir.
Ergen gibi takılan bir adam nasıl ilgili oluyor pek anlamadım gerçi de…
Adam bildiğiniz ikili hayat yaşıyor hiç hoş değil.
Çoğu türk erkeğine kıyasla oldukça ilgili bir babadır ben evde yoksam işteyken yemeğini yapar yedirir, geceleri uyutur, gezdirir bu konuda hakkını yiyemem. Dışari hayatı yoktur, ictiginde evinde içer. Yardımseverdir ,çoğu insan dışarıdan baktığında onu çok sever herkesle anlaşır . Gelgelelim internette takılıyor aynı ergen gibi gerçekten öyle. Zaten bu yüzden adım atmakta zorlanıyorum. Klasik bir evlilik değil bizimkisi sanirim

Çoğu türk erkeğine kıyasla oldukça ilgili bir babadır ben evde yoksam işteyken yemeğini yapar yedirir, geceleri uyutur, gezdirir bu konuda hakkını yiyemem. Dışari hayatı yoktur, ictiginde evinde içer. Yardımseverdir ,çoğu insan dışarıdan baktığında onu çok sever herkesle anlaşır . Gelgelelim internette takılıyor aynı ergen gibi gerçekten öyle. Zaten bu yüzden adım atmakta zorlanıyorum. Klasik bir evlilik değil bizimkisi sanirim
Yapılması normal olan şeyleri yapıyor yani? Asgari düzeyde ilgi gösteriyor diye iyi baba yapmaz bu onu ama konu bu değil. Mutlu değilseniz evliliğinizde çocuğunuzu bahane etmeden gereğini yapın

Sevgili hanımlar merhaba. Dertlerimi kimseye açmayan kendi içimde çözmeye çalışan bir insanım kendi içimde bir çözüme varamadigim için size yazıyorum. Sizden fikir almayı çok isterim. İlişkiler konusunda da pek başarılı biri olmadım o yüzden sanırım taktiğe mi diyeyim yoksa farklı bir gözden degerlendirmemi diyeyim onu bekliyorum sanırım sizden
Özet olarak sürekli küs barış şeklinde giden bir evliliğim var ( 6 yıllık) konular hep eften puften.ne aile ne para ne kıskançlık hiçbiri değil. Basit olaylari uzatıp uzun küslukler yaşıyoruz sevgiliyken de böyleydi evlilikte de aynen devam etti. Basit mevzular olduğundan arada ayrılalım madem uzuyoruz birbirimizi dedik ama yapadik arada küçük bir çocukta var biraz zorlayalim diye birkac kez ayrılığın kıyısından döndük. Zaten kime ne anlatcaz ortada bir konu yok ama birbirimizi içten cokertiyoruz vs.
Ben eşimi resimde paylasilan bir sitede gördüm.( Sözlük tarzı) Orda evli değilmiş gibi yazılar yazmış benle olaylarını ev arkadasiyla yaşadığı şeyler gibi yazmış. Kız fotolarini beğenmiş arada beni de gömmüş . Bunları görünce söylemedim ama zaten anlasamadigimizi o halde evi ayırmak istediğimi söyledim. Bu sefer çözelim sorunlarımızı istemiyorum ayrı ayrı takılmak dedi. Tekrar normale bindirdik evliliğinizi. Yazılarını yine takip ediyorum. Kuskenki kızgın dili yok eğlenceli şeyler paylaşıyor şuan. Buarada bana gelip çalıştığı ortamlarda kendisini unlulere benzetildigini begenildigini filan anlatıyor tabiki kadınların yorumları hep. Sitede de koyduğu fotolara heralde dönüş geliyorki bir özgüven patlamasida yaşıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum bı yandan evliliğinizi toparlarken bir yandan kendimi yetersiz görüyorum. Bı yandan ben yokmuşum gibi davranmasına kizginken bı yandan kusken bır çözüm aramış diye düşünüp hak veriyorum.
Ne yapacağımı bilmiyorum yorumlarında evlilik her gün mercimek çorbası icmeye benzer , başka kadınların peşinden koşan erkek kebap yer gibi aptal aptal yazilari var.
Ben bu adamla ne yapayım bunlari gösterip ayrılsam minnk yavrum babasına düşkün oda gayet ilgili bir baba. Hicbirsey yok gibi devam ediyorum dışarıdan, içimde ise öyle fırtınalar kopuyorki ne aileme ne arkadasima anlatabiliyorum. Ne dersiniz

Adam aranıyor resmen
Sabırlısınız ben olsam gömerim onu o yazdığı yere

Hanımlar buarada hepinizin fikrine saygı duyuyorum ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Burada gözden kaçırmamanız gereken durumumu tekrar belirteyim en son uzun ve çözüme kapalı küs kaldığı süreç sonunda daha fazla dayanamayarak ayrılma kararı aldığımi ve evleri ayırmamız gerektiğini söylediğimde uzun uzun konustuk ve artık sorunlari çözmeye caliscagimiza, olayları uzatmayacagimiza, birbirimizi kirmamaya dair kendi içimizde karar aldık, özür diledik ( ben yazılardan bahsetmedim). Ortam değiştirelim dedik evimizi farklı bir ilçeye taşıyacağız iki haftaya kadar. Bu arada birlikte dışarıda başbaşa yemeğe gittik vs bir normalleşme surecindeyiz. Bu süreçte yazilarinin içeriği farklilasti. Diyeceksiniz ki kişi değişmez , en azından ben denedim cabaladim olmadı diyebileyim. Keskin karar almadan önce böyle bir yol seçtim. Belkide haksizimdir şu noktada hem mutlu olmaya çabalayan hemde içimde buyuksır saklayan biriyim ve ağır geliyor tüm bunlar:(

Esiniz sizi aldatıyor farkinda degilmisiniz belki bedensel değil ama kafa olarak duygu olarak yapiyor bunu nasil bu kadar sakin olup sanki erkek arkadaslari ile sohbet ediyormus gibi rahatsiniz aklim almadi bunu

Hanımlar buarada hepinizin fikrine saygı duyuyorum ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Burada gözden kaçırmamanız gereken durumumu tekrar belirteyim en son uzun ve çözüme kapalı küs kaldığı süreç sonunda daha fazla dayanamayarak ayrılma kararı aldığımi ve evleri ayırmamız gerektiğini söylediğimde uzun uzun konustuk ve artık sorunlari çözmeye caliscagimiza, olayları uzatmayacagimiza, birbirimizi kirmamaya dair kendi içimizde karar aldık, özür diledik ( ben yazılardan bahsetmedim). Ortam değiştirelim dedik evimizi farklı bir ilçeye taşıyacağız iki haftaya kadar. Bu arada birlikte dışarıda başbaşa yemeğe gittik vs bir normalleşme surecindeyiz. Bu süreçte yazilarinin içeriği farklilasti. Diyeceksiniz ki kişi değişmez , en azından ben denedim cabaladim olmadı diyebileyim. Keskin karar almadan önce böyle bir yol seçtim. Belkide haksizimdir şu noktada hem mutlu olmaya çabalayan hemde içimde buyuksır saklayan biriyim ve ağır geliyor tüm bunlar:KK43:
Bu soylediginize gore siz başka sorunlariniz hakkinda konusmussunuz esinizle. İnternette flört aramasiyla ilgili bir sey konusup cozmemissiniz ki... Çok üzüldüm gerçekten. İnsanın gözü dışarda olmasın ya ne kadar çirkin evli barkli insanın internetten flört aramasi falan

Hanımlar buarada hepinizin fikrine saygı duyuyorum ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Burada gözden kaçırmamanız gereken durumumu tekrar belirteyim en son uzun ve çözüme kapalı küs kaldığı süreç sonunda daha fazla dayanamayarak ayrılma kararı aldığımi ve evleri ayırmamız gerektiğini söylediğimde uzun uzun konustuk ve artık sorunlari çözmeye caliscagimiza, olayları uzatmayacagimiza, birbirimizi kirmamaya dair kendi içimizde karar aldık, özür diledik ( ben yazılardan bahsetmedim). Ortam değiştirelim dedik evimizi farklı bir ilçeye taşıyacağız iki haftaya kadar. Bu arada birlikte dışarıda başbaşa yemeğe gittik vs bir normalleşme surecindeyiz. Bu süreçte yazilarinin içeriği farklilasti. Diyeceksiniz ki kişi değişmez , en azından ben denedim cabaladim olmadı diyebileyim. Keskin karar almadan önce böyle bir yol seçtim. Belkide haksizimdir şu noktada hem mutlu olmaya çabalayan hemde içimde buyuksır saklayan biriyim ve ağır geliyor tüm bunlar:KK43:
Siz bu şekilde bir profil açıp insanlarla konuşuyor olsanız ve eşiniz görmüş olsa sizin gibi düşünür müydü? Bir şans veriyorsanız gördüklerinizi silip atın hafızanızdan ama aklınıza takılacaksa da yüzleşip konuşup ondan sonra değişimini gözlemleyin derim. 2 hafta geçti yazıları değişti tamam. 2 sene sonra merak etmeyecek misiniz hala ne yazıyor diye? Sürekli takip edecek misiniz yoksa güvenecek misiniz?

Begeniyolarda, bende evde güzel sözler söylüyorum iltifat ediyorum aslan burcu zaten begenilmeyi seviyor, bu seferde bı havalara girmiş oldu. Bende üye oldum ama foto atmak falan evli çocukluğum doğru gelmiyor.
Nasil bir yer ki hem yaziyor hem foto paylaşıyor? Eksi olamaz. Ben görmedim.

Özet olarak sürekli küs barış şeklinde giden bir evliliğim var ( 6 yıllık) konular hep eften puften.ne aile ne para ne kıskançlık hiçbiri değil. Basit olaylari uzatıp uzun küslukler yaşıyoruz sevgiliyken de böyleydi evlilikte de aynen devam etti. Basit mevzular olduğundan arada ayrılalım madem uzuyoruz birbirimizi dedik ama yapadik arada küçük bir çocukta var biraz zorlayalim diye birkac kez ayrılığın kıyısından döndük.
Şu paragraf bana yetti. Okumaya gerek duymadım gerisini. Değil 6 sene 20 sene de geçse sonu boşanmak. Bu şekilde hasta adayısınız geçmiş olsun.

fazla gururlu ve alıngan diyeyim küslügü uzattikca uzatıyor ve minicik mevzu büyüyor ve çözümsüzlesiyor.
Karşıdaki kişi siz değil başkası da olsa eşinizin kumaşı bu. Normal insan profili değil. Size kolay gelsin

Cocuklar anne babanin birbirini sevmedigi bir evlilikte buyumektense anne veya babayi daha az gorerek buyumeleri daha saglikli. Şu fedakar cefakar türk kadini, türk anası modeli bitse de kadinlarimiz kendilerine kadin olarak deger vermeyi ogrense keske

Burada herkesin takıldığı aldatılma ragmen sakin kalisim, kaliyorum çünkü yazdığı bu site tanisma yada flört sitesi değil ekşi sozlugu biliyorsanız bu tarz ama resimde paylaşılan bir site. Buraya herkes günlük olaylarla ilgili yorum yapıyor kişisel konuşma özel mesaj yoluyla yapılıyor. Ben özelde kimle konuştuğunu bilmiyorum. ortaya yazılan yorumları nickini bildiğim için okuyabiliyorum. Eşim buraya yorumlarda bulunuyor yani direk birisine birşey yazmamış. Buraya bazen anlık bulundukları yerlerin fotolarida atiliyor oraya şuan burdayım yok tamir yapiyorum, çalışıyorum kitap okuyorum gibi fotolar atiliyor.konuya göre herhangi birisine değil. yorumlarda evli gibi değil bazen saçma sapan farklı kisiymis gibi yazıyor. Bazen bildiğim olayları yazıyor .
Sonuçta tartistigimizda söylemedim çünkü birisiyle yazistigini henüz bilmiyorum. Bana ortaya geyigine yazıyorum diyecek gerçekten öyle net bir somut aldatma olayı yok. Sizce bunlar somut delil mi neye dayanarak diyeyim.

Back