• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim internette takılıyor

Tartigrat

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
123
64
298
Ankara
Sevgili hanımlar merhaba. Dertlerimi kimseye açmayan kendi içimde çözmeye çalışan bir insanım kendi içimde bir çözüme varamadigim için size yazıyorum. Sizden fikir almayı çok isterim. İlişkiler konusunda da pek başarılı biri olmadım o yüzden sanırım taktiğe mi diyeyim yoksa farklı bir gözden degerlendirmemi diyeyim onu bekliyorum sanırım sizden
Özet olarak sürekli küs barış şeklinde giden bir evliliğim var ( 6 yıllık) konular hep eften puften.ne aile ne para ne kıskançlık hiçbiri değil. Basit olaylari uzatıp uzun küslukler yaşıyoruz sevgiliyken de böyleydi evlilikte de aynen devam etti. Basit mevzular olduğundan arada ayrılalım madem uzuyoruz birbirimizi dedik ama yapadik arada küçük bir çocukta var biraz zorlayalim diye birkac kez ayrılığın kıyısından döndük. Zaten kime ne anlatcaz ortada bir konu yok ama birbirimizi içten cokertiyoruz vs.
Ben eşimi resimde paylasilan bir sitede gördüm.( Sözlük tarzı) Orda evli değilmiş gibi yazılar yazmış benle olaylarını ev arkadasiyla yaşadığı şeyler gibi yazmış. Kız fotolarini beğenmiş arada beni de gömmüş . Bunları görünce söylemedim ama zaten anlasamadigimizi o halde evi ayırmak istediğimi söyledim. Bu sefer çözelim sorunlarımızı istemiyorum ayrı ayrı takılmak dedi. Tekrar normale bindirdik evliliğinizi. Yazılarını yine takip ediyorum. Kuskenki kızgın dili yok eğlenceli şeyler paylaşıyor şuan. Buarada bana gelip çalıştığı ortamlarda kendisini unlulere benzetildigini begenildigini filan anlatıyor tabiki kadınların yorumları hep. Sitede de koyduğu fotolara heralde dönüş geliyorki bir özgüven patlamasida yaşıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum bı yandan evliliğinizi toparlarken bir yandan kendimi yetersiz görüyorum. Bı yandan ben yokmuşum gibi davranmasına kizginken bı yandan kusken bır çözüm aramış diye düşünüp hak veriyorum.
Ne yapacağımı bilmiyorum yorumlarında evlilik her gün mercimek çorbası icmeye benzer , başka kadınların peşinden koşan erkek kebap yer gibi aptal aptal yazilari var.
Ben bu adamla ne yapayım bunlari gösterip ayrılsam minnk yavrum babasına düşkün oda gayet ilgili bir baba. Hicbirsey yok gibi devam ediyorum dışarıdan, içimde ise öyle fırtınalar kopuyorki ne aileme ne arkadasima anlatabiliyorum. Ne dersiniz

Sorunlar yaşarken aslında evlenmeyi istemiyordum ancak üç yıllık ilişkimi bırakıp yeni biriyle göze alamamıştım başlamayı. Şuan evliyim esimide seviyorum ama nedense o fazla gururlu ve alıngan diyeyim küslügü uzattikca uzatıyor ve minicik mevzu büyüyor ve çözümsüzlesiyor.

Internetteki profiline evli yazmamasi evet insani gıcık eder, ama bence kabul edilebilir gibi. Yani flort sitesi falan degilse cok kisisel bilgi vermek istememistir diye dusunulebilir.

Ama surekli ayril baris giden evlilik zaten yıpratır her seyi. Yazik ikiniz de mutlu degilsiniz. Ben kendimi hic dusunemedim yerinizde. Sorun varsa o sorun cozulene kadar bana uyku yok, o yüzden ya evlilim uzmani ile falan gorusmeli ve cabalamali, boyle gelmis boyle gitmemeli, ya da bitmeli diye düşünürüm.

Tutar yanı yok. Sözlükte yazarlik yapabilir, sorun yok. Ancak yazdığı yazılar size saygısızlık. Ayricq Sozlukler eskisi gibi kaliteli degil, cogu insan kendisine yorum yapilsin diye fotoğraf paylasiyor, muhtemelen esiniz de o sebeple paylasiyor. Sorunlari cozmek isteseydi ya hesabi kapatirdi ya fotograf atmayi birakirdi

Bir gece sinirlenip resim attıkları platforma beni taniyabilecegi yüzümün çoğunun belli olmadigi, orda kizlarin ilgi çekmek için yaptığı gibi habersizmis gibi çekilen ama gayet planlı dekolteli foto çektim hazirladim tam atacakken kendimden utandim. Yazdıklarını bildiğimi öğrensin istiyorum bu sefer başka yerde yazacak öğrense elime ne gececekki

Begeniyolarda, bende evde güzel sözler söylüyorum iltifat ediyorum aslan burcu zaten begenilmeyi seviyor, bu seferde bı havalara girmiş oldu. Bende üye oldum ama foto atmak falan evli çocukluğum doğru gelmiyor.

Begeniyolarda, bende evde güzel sözler söylüyorum iltifat ediyorum aslan burcu zaten begenilmeyi seviyor, bu seferde bı havalara girmiş oldu. Bende üye oldum ama foto atmak falan evli çocukluğum doğru gelmiyor.
İyi sabırlısiniz.esiniz kendine ait bir alan istiyor belli ki .şaşırdım kaldım.
Sanki eşiniz guvenli limanı kaybetmeden yeni bir yer arıyor gibi. Bundan sonraki kısım ben aşık oldum ayrılalıma gelecek gibi.onemli olan siz ne istiyorsunuz.esiniz ile devam edecekseniz müdahale şart.

Çocuk olduğu için ayrılmak istemiyor kısacası, hepinizin dediği gibi bende sonumu bekliyorum. Yuzune vursam yeniden sevmeyecegime göre böyle içime atarak yaşıyorum.

İyi sabırlısiniz.esiniz kendine ait bir alan istiyor belli ki .şaşırdım kaldım.
Sanki eşiniz guvenli limanı kaybetmeden yeni bir yer arıyor gibi. Bundan sonraki kısım ben aşık oldum ayrılalıma gelecek gibi.onemli olan siz ne istiyorsunuz.esiniz ile devam edecekseniz müdahale şart.
Yapabileceg ne varki. Ayrılırken de şöyle küstü böyle ilgilenmedi beni mecbur bıraktı diyecek. Ben de insanım diyecek ben değilim sanki

Evet calisiyorum, biraz giyimimi değiştireceğim çok kıskanç değil ama belki bir fark yaratır dedim. Kendi kendime biseyler deneyeceğim, tüm bunları yaparken hala takilyormu bakacağım

Sevgili hanımlar merhaba. Dertlerimi kimseye açmayan kendi içimde çözmeye çalışan bir insanım kendi içimde bir çözüme varamadigim için size yazıyorum. Sizden fikir almayı çok isterim. İlişkiler konusunda da pek başarılı biri olmadım o yüzden sanırım taktiğe mi diyeyim yoksa farklı bir gözden degerlendirmemi diyeyim onu bekliyorum sanırım sizden
Özet olarak sürekli küs barış şeklinde giden bir evliliğim var ( 6 yıllık) konular hep eften puften.ne aile ne para ne kıskançlık hiçbiri değil. Basit olaylari uzatıp uzun küslukler yaşıyoruz sevgiliyken de böyleydi evlilikte de aynen devam etti. Basit mevzular olduğundan arada ayrılalım madem uzuyoruz birbirimizi dedik ama yapadik arada küçük bir çocukta var biraz zorlayalim diye birkac kez ayrılığın kıyısından döndük. Zaten kime ne anlatcaz ortada bir konu yok ama birbirimizi içten cokertiyoruz vs.
Ben eşimi resimde paylasilan bir sitede gördüm.( Sözlük tarzı) Orda evli değilmiş gibi yazılar yazmış benle olaylarını ev arkadasiyla yaşadığı şeyler gibi yazmış. Kız fotolarini beğenmiş arada beni de gömmüş . Bunları görünce söylemedim ama zaten anlasamadigimizi o halde evi ayırmak istediğimi söyledim. Bu sefer çözelim sorunlarımızı istemiyorum ayrı ayrı takılmak dedi. Tekrar normale bindirdik evliliğinizi. Yazılarını yine takip ediyorum. Kuskenki kızgın dili yok eğlenceli şeyler paylaşıyor şuan. Buarada bana gelip çalıştığı ortamlarda kendisini unlulere benzetildigini begenildigini filan anlatıyor tabiki kadınların yorumları hep. Sitede de koyduğu fotolara heralde dönüş geliyorki bir özgüven patlamasida yaşıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum bı yandan evliliğinizi toparlarken bir yandan kendimi yetersiz görüyorum. Bı yandan ben yokmuşum gibi davranmasına kizginken bı yandan kusken bır çözüm aramış diye düşünüp hak veriyorum.
Ne yapacağımı bilmiyorum yorumlarında evlilik her gün mercimek çorbası icmeye benzer , başka kadınların peşinden koşan erkek kebap yer gibi aptal aptal yazilari var.
Ben bu adamla ne yapayım bunlari gösterip ayrılsam minnk yavrum babasına düşkün oda gayet ilgili bir baba. Hicbirsey yok gibi devam ediyorum dışarıdan, içimde ise öyle fırtınalar kopuyorki ne aileme ne arkadasima anlatabiliyorum. Ne dersiniz
Bu yüzden sevgililik döneminde bir kere ayrılan birinin tekrar barışmasını yanlış buluyorum zira ayrılmışsanız zaten normal giymeyen sebeplerden ayrılmışsınızdır. Siz bunları görmezden gelerek evlenip üstüne çocuk yapmışsınız diyecek bi şey kalmıyor o yüzden. Çözümü de yok maalesef eşinizin karakteri bu çünkü.

Boşanmaya çocuğu bahane etmeyi bırakın, kurcalamayın da daha fazla nasılsa göz yumup devam ediyorsunuz.

Yapabileceg ne varki. Ayrılırken de şöyle küstü böyle ilgilenmedi beni mecbur bıraktı diyecek. Ben de insanım diyecek ben değilim sanki
Size güzel bir tavsiye vercem.kimsenin yerine düşünmeyin herkesin kendi aklı var.ayrica kendinizi suçlamayın buna da musade etmeyin.karsinizda ki kocaman bir adam yaptığı her hareket onun sorumluluğunda .İnternette tanımadığı insanlar ile sohbet edeceğine sizle sohbet edebilirdi.her zaman başka bir yol vardır. Seçtiği yol onun yolu neden siz o yolu secmiyorsunuz çünkü yanlis

Back