Esim ilk defa bana vurdu

bişey soracağım çalışmıyorum demişsiniz işi tamamen mi bıraktınız?
neden?
7 senedir calisiyodum.cocuguma bakacak kimse bulamadigim icin mecbur ayriliyorum.annem calisiyor.kv bakamayacagini soyledi.bi kac aklimizda guvenebilecegimiz akraba vardi onlarda olmayinca birakmak zorunda kaldim.ayaklari uzerinde duran bi insanim aciz bi insan degilim.benim hatam boyle bi adama guvenerek kendi isimden hayatimdan vazgecmek oldu.istedimki cocuguma ben bakayim buyurken yaninda ben olayim.daha sonra biraz buyuyunce yine is bulurum dedim.simdi ona muhtac kaldigimi o olmasa ben bir hicim falan zannediyo heralde.ondan bu tavirlar.cocugum icin bi sure bekleyip ona gore karar verecegim ne yapacagima.ama bi yandan da bu ev dar geliyo su an bana.aksam eve gelecek ve yuzunu gormek evde varligini hissetmek dahi istemiyorum.alip basimi anneme gitsem hepten dallanip budaklanacak diye dusunuyorum.onun olaylardan haberi yok cunku.

Sorunuzu konu sahibine yöneltmelisiniz. Eğer çocuğuna bakamayan adamı baba yaptıysa kendi problemi. Benim değil ki. Adamın profilini düşünürsek neden çocuk sahibi olmuş anlayamadım. Kadını da çocuğunu da sakat bırakacak, öldürecek hareketler yapmış. Kadını sevmiyor, çocuğa da öfke duyuyor sanki.

Ateşli de aşıdan kaynaklı olunca normal bir durum. Adam eşini sevmiyor ve hayatında istemiyor. Hatta nefret duyuyor gibi. Al götür bunu başımdan vs. demiş. Çocuğa bile boşanamama sebebi gözüyle bakıyor olabilir.

Üzüldüm canım kendini sakliyor muymus eşiniz?

Sizin sorununuzu sizden baskasi çözemez bidaha asla başkalarına anlatıp destek beklemeyin kimin ne zaman kimi savunacağı belli olmaz kalirsin ortada bizde eşimle ilk zamanlar evde birbirine sinir küpü olan iki insan gibiydik ben işi bitirme noktasına geldm eşim o ciddi soruyu sordu bitsinmi diye inan bitiremedim bence birbirinize karşı içinizde hiçbirşey olmasa susarsınız naparsa yapsin bitsin diyip çekilirsin ama kavga varsa şiddet hariç tabiki o baska bisey sevgide vardır başkalarını olaylarınıza katmayın 10 gun sonra barışırsınız millet sizin o günkü halinize bakmaz kedi kopek gbi dalasinizi hatırlar sakince oturup konusun herseyi

Ailelere haber verme isi ondan cikti zaten.hemen telefona sarildi abini ariyorum diye.ben uzerine gittim elinden alayim telefonu aramasin diye.defol git seni öldürürum bana yaklasma bitti dedi.oyle yapinca bende annesine haber verdim.

Ailelere haber verme isi ondan cikti zaten.hemen telefona sarildi abini ariyorum diye.ben uzerine gittim elinden alayim telefonu aramasin diye.defol git seni öldürürum bana yaklasma bitti dedi.oyle yapinca bende annesine haber verdim.
Şimdi aranızdaki durum nasıl

Üzüldüm canım kendini sakliyor muymus eşiniz?
Firsat kolluyormus demekki.calisirken ben nasil olsa alip basimi gidebilecegimi ona mahkum olmadigini bildiginden kendini frenlemis demekki.ama emin olun ona mahkum oldugumdan duruyo degilim bu evde.evin yari tapusu benim.uzerime arabamda var.ayrilsam is bulabilecek tecrubede bi insanim.7 sene bankacilik yaptim.mesele bunlar degil.ben mutluluk istiyorum.yuvamda huzur olsun cocugum saglikli bi ortamda buyusun.haftanin 6 gunu anneyle 1 gun babayla gecirmesin.ikimizede ozlem duymasin.buyudugunde baska anne babalari olan cocuklara imrenerek bakmasin.cocugum benim herseyim.onun icin su anda bu evdeyim.yoksa 1 dakika daha nefes almazdim burada.

Adam tahammül edemiyor sana, sesinden hatta varlığından bile rahatsız. Şiddet karşılıklı olmuş, bir şey demiyorum çünkü ikiniz de haksızsınız. Adam boşanalım demiş zaten, belli ki senin isteğin yok. Madem sevgi saygı yok ilişkinizde boşanın.

Ayrıca çocuğu hastayken evinin dibindeki bir yer dahi olsa keyfi bir iş için gitmesi son derece yanlış.

Çocuğun hastalığı mı önemli yoksa senin 3 saatlik oyun zevkin mi?

Çocuğunuz sıkıntılıyken ve siz büyük ihtimal gerginken tamamen keyif için gece boyu yalnız bırakması hatalı.Siz iki laf edince trip atıp büyütüp kin tutması hatalı.Vurma olayına zaten diyecek söz yok.Siz bir birey değilmişsiniz sahibiniz varmış gibi abinizi araması çocukça ve hatalı.Bütün gece bebeğine bakıp, trip yiyip bir de sofra hazırlayıp üstüne tekrar azarlanan kadına hata bulamadım açıkcası.Normal şartlarda eşinize vurmanız affedilemez derdim ama ben bebekle gecelerken bunları yapan adam yokolsun gözümün önünden.Zaten bebek hasta değil, yakına gitmiş diyen arkadaşlarla aynı gezegenden bile değilim.

Eee ya düzelecek ya düzelecek o zaman. Bebeğiniz şiddet olan bir evde büyürse babayla büyümesinin pek anlamı kalmıyor. Eksiler artıyi götürüyor. Siz güzel bir konuşma yapın ve çalışmadığınız için orada olmadığınızı anlasın.

Çalışmayan kadın aciz değildir. Çalışıyor diye her resti çekecek güç olmayabilir.

Bunun çalışıp calismamakla ilgisi yok. Kişiyle ilgili tamamen.

Boşanma niyetinde değilseniz , bu konuyu onunla konuşmak zorundasınız.

Size o şekilde vurmasinin yarattığı güvensizlik , onur zedelemesini teker teker anlatmak zorundasınız.

Gitmekle kalmak arasında kaldiginizi , gitmeye yakın olduğunuzu , bir dahaki yanlış hareketinde gemileri yapacağınıza emin olmak zorunda.

Aileye giderek , kuserek olmaz bu işler.

Şimdiki adımlarınızı sağlam atın. Kavgaya zemin hazırlayan bir ortamdan uzak durun lütfen.

Söyle düşünün ; sizlerin yaptığı bu bu yanlışlar yavrunuzun yuvasına sebep oluyor.

Dolayısıyla, anne baba olduğunuzu unutmamalisiniz.

Hepimizin eli dili , öfkesi kavgası var.

Ancak bunları kullandığımız zaman sonuçlarını hesaplamak zorundayız.
...

Yillarca çalışan bir kadının evde 10 ay boyunca çocuk bakması , temizlik yapması işkence , sizi çok iyi anlıyorum.

Kim ne derse desin çalışmak ev hanımı olmaktan on kat kolay. Bedenin yoruluyor ama her türlü gideri, kıymeti var. Üstüne iki insan görüp nefes alıyorsun.

Koşturarak yediğin yemek bile keyifli.

Diğerinde hem beden , kafan hem ruhun yoruluyor , zerre kıymeti yok. ( Kıymetini bilen erkekler var elbet , altın gibi yetiştirilmiş )

Fakat böyle giderse kayar gider evliliğiniz. Uzattigimin farkındayım.

Yaz geliyor. Bebeğinizi arabaya koyar , gezersiniz. Akşamları bir saat bebeği bırakıp yürüyüşe gidersiniz.

Az daha sabredin. Bu zor günler geçecek . Bebeğinizle birlikte çok egleneceginiz zamanlariniz gelecek.

Her anının tadını çıkarın, bir daha asla gelmiyor bu halleri. :)

Şimdilik sizlerin görevi yavrunuzun yuvasına sahip çıkmak.

Bu insana gore degil evlilik ne demek bebegin ateseyliyken disari cikiyorsun geecnin bir yarisi ergenler gibi oyun oynamaya bide koca adamsin yahu artik sorumlulugun var bosansin baska birini bulsun o kadin da ayni seyleri diyecek kendi daha evliligin ne demek olduguni bilmiyor..siddet olayi iyice tuz biber olmus sizde vurarak hatalisiniz oda boyle bir evlilik devam etse ne anlami varki

Bebeğiniz uyuyunca sakin bir ortamda swot analizi çıkarın.hem kendiniz için hem de eşiniz için.iyi yanlarınız kötü yanlarınız şeklinde.dürüst olun ama.sonra alt toplamlara bakın.negatifler pozitiflerden fazlaysa devam etmeyin.ama diğer türlüyse evliliğinize şans verin.yaş ilerledikçe insanın olaylara bakışı da değişiyor.eskiden minnet etmediğimiz şeyleri,dev gibi büyüttüğümüz sorunları başka gözle görmeye başlıyoruz.biraz sakinleşin her iki taraf için de bu geçerli.bir kaç gün verin birbirinize ve sakinleşince suçlamadan olayı değil sonucunda biz neden böyle olıyoruzu konuşun suçlama yapmadan.çünkü kavga tartışma insan ilişkilerinin parçası ama şiddet değil.( şiddet tek taraflıysa yani güçlü güçsüze uyguluyorsa affedilmez.sizin olayda durum biraz farklı ondan dolayı karşılıklı sakinleşmek gerekiyor)

Çocuk ateşli ne oyunu ya pardonda,
Kalkıp aramam ben bide onu gelmiyor musun diye?
Aile arkanızdaymış,muhtelen adam ayrılmak istiyor zaten.
Normal bi evlilikte boşanma lafı bu kaadr kullanılmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…