7 senedir calisiyodum.cocuguma bakacak kimse bulamadigim icin mecbur ayriliyorum.annem calisiyor.kv bakamayacagini soyledi.bi kac aklimizda guvenebilecegimiz akraba vardi onlarda olmayinca birakmak zorunda kaldim.ayaklari uzerinde duran bi insanim aciz bi insan degilim.benim hatam boyle bi adama guvenerek kendi isimden hayatimdan vazgecmek oldu.istedimki cocuguma ben bakayim buyurken yaninda ben olayim.daha sonra biraz buyuyunce yine is bulurum dedim.simdi ona muhtac kaldigimi o olmasa ben bir hicim falan zannediyo heralde.ondan bu tavirlar.cocugum icin bi sure bekleyip ona gore karar verecegim ne yapacagima.ama bi yandan da bu ev dar geliyo su an bana.aksam eve gelecek ve yuzunu gormek evde varligini hissetmek dahi istemiyorum.alip basimi anneme gitsem hepten dallanip budaklanacak diye dusunuyorum.onun olaylardan haberi yok cunku.bişey soracağım çalışmıyorum demişsiniz işi tamamen mi bıraktınız?
neden?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Esim ilk defa bana vurdu
- Konu Sahibi lonesome
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kadına şiddet
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
Izin almak değil de, bir buse kondurarak, gönül alarak gidebilir evden. Uzak yakın fark etmez. Saat gece yarısını geçmiş.
Kadında pekala çocuğu bırakıp komşuya çaya gidebilirdi.
Eşi o zaman , bu şekilde mizmizlanan bir bebeğe kaç saat bakardı acaba ?
Sorunuzu konu sahibine yöneltmelisiniz. Eğer çocuğuna bakamayan adamı baba yaptıysa kendi problemi. Benim değil ki. Adamın profilini düşünürsek neden çocuk sahibi olmuş anlayamadım. Kadını da çocuğunu da sakat bırakacak, öldürecek hareketler yapmış. Kadını sevmiyor, çocuğa da öfke duyuyor sanki.
Cocuk atesliymis zaten, yani kötü. Gecenin 11i, ilk cocuk ve normal insanin vicdani sizlar. Kadinda gecenin 11i eminim hem yorgun, hem endiseli. Cocugun atesini nasil indirsem diye düsünürken, adam gece 3'e kadar PlayStation oynuyor. Birak babaligi, insanlik disi resmen.
Zaten bunu yapan birinin, kucaginda cocugu olan karisini ensesindede vurur, kafasinda. Annesi ve bu konuda baska kadinlar bile cok yasa pasam aklinda oldugundan dolayi.
Ateşli de aşıdan kaynaklı olunca normal bir durum. Adam eşini sevmiyor ve hayatında istemiyor. Hatta nefret duyuyor gibi. Al götür bunu başımdan vs. demiş. Çocuğa bile boşanamama sebebi gözüyle bakıyor olabilir.
Üzüldüm canım kendini sakliyor muymus eşiniz?7 senedir calisiyodum.cocuguma bakacak kimse bulamadigim icin mecbur ayriliyorum.annem calisiyor.kv bakamayacagini soyledi.bi kac aklimizda guvenebilecegimiz akraba vardi onlarda olmayinca birakmak zorunda kaldim.ayaklari uzerinde duran bi insanim aciz bi insan degilim.benim hatam boyle bi adama guvenerek kendi isimden hayatimdan vazgecmek oldu.istedimki cocuguma ben bakayim buyurken yaninda ben olayim.daha sonra biraz buyuyunce yine is bulurum dedim.simdi ona muhtac kaldigimi o olmasa ben bir hicim falan zannediyo heralde.ondan bu tavirlar.cocugum icin bi sure bekleyip ona gore karar verecegim ne yapacagima.ama bi yandan da bu ev dar geliyo su an bana.aksam eve gelecek ve yuzunu gormek evde varligini hissetmek dahi istemiyorum.alip basimi anneme gitsem hepten dallanip budaklanacak diye dusunuyorum.onun olaylardan haberi yok cunku.
Sizin sorununuzu sizden baskasi çözemez bidaha asla başkalarına anlatıp destek beklemeyin kimin ne zaman kimi savunacağı belli olmaz kalirsin ortada bizde eşimle ilk zamanlar evde birbirine sinir küpü olan iki insan gibiydik ben işi bitirme noktasına geldm eşim o ciddi soruyu sordu bitsinmi diye inan bitiremedim bence birbirinize karşı içinizde hiçbirşey olmasa susarsınız naparsa yapsin bitsin diyip çekilirsin ama kavga varsa şiddet hariç tabiki o baska bisey sevgide vardır başkalarını olaylarınıza katmayın 10 gun sonra barışırsınız millet sizin o günkü halinize bakmaz kedi kopek gbi dalasinizi hatırlar sakince oturup konusun herseyiBoyle bi konu acacagim asla aklimin ucundan gecmezdi.iyi kotu gecinen cok fazla problemleri olmayan 2 ayda bir buyuk kavgalar edip ayni gun icinde barisan 5 senelik evli bir kadinim.9 ay once dogum yaptim.hamilelik donemimdede esimle hep kavgalarimiz oldu.7 aylik hamileyken sacma sapan bi tartisma sonucunda esim ayrilalim dedi.o gun bu gundur icimden cikmadi o cumlesi zaten.dogumdan sonra daha beter oldu iliskimiz.esimin soyle bi problemi var.beni ben olarak sevmiyo beni benden tanimak istemiyo.ordan burdan annesinden vs duyduklariyla dolup dolup benden nefret etmeye basliyo.dogumdan once calisan bi kadindim.artik calismiyorum.esim aksam eve geldiginde oturup sohbet etmek birlikte biseyler paylasmak istiyorum.ama o hep elinde telefon butun gece oturur sonrada gider yatar.bi kere bile agzindan hadi sende sıkılıyosun hazirlanda suraya goturim demez.hep ben teklif ederim.gelelim asil meseleye.cumartesi aksami gece 11 civari evde oturuyoruz.bebegimin de atesi cikmisti.gunduz asi vurdurdugumuz icin.cocugu yikiyorum soyuyorum falan atesi dussun diye biseyler yapiyorum.bu kalkti gecenin 11 inde arkadaslar playstation oynamaya cagirdi demeye.bizim binada komsunun evinde oynayacaklar bu arada.bana hicbisey sormadan cikti gitti.gece 2 oldu aradim artik.eve gelmeyi dusunmuyomusun dedim.oyun oynuyorum gelicem dedi.gece 3 te geldi.4 saat boyunca aramadi bile.cocuk ne oldu diye.ertesi gun benim suratim dusuk konusmuyorum.kendisine ne oluyosa o bana benden daha cok trip atiyo.evde yuzumu gormemek icin kose kapmaca oynuyo.neyse sabahtan aksama kadar hicbisey yemedik.aksam masa kurdum.yemek yemiyomusun diye seslendim cevap yok.ikinciye seslendim yemiyorum diye tersledi.ben de zikkim ye o zaman dedim.sonra agiz dalasimiz basladi.bitti bu evlilik demeye basladi.sonra ayakta itisip kakisirken ben sirtina vurdum elimin tersiyle.sonra ayrildik birbirimizden.aradan 5 dk gecti.cocugu mama sandalyesinden almaya calisirken arkam donuk bi sekilde enseme oyle bir vurduki beyin kanamasi geciriyorum sandim.hala daha ensem uyusuk acidan.sonra abimi aradi ben annesini aradim.eve geldiler curcuna laf dalasi hicbisey cozulmedi.neymis ben onu nasil arayip eve gelmiyomusun dermisim.benim surat yapmamin tek sebebi usulunce gonlumu almadan gitmesiydi.bana deseydiki cocugun atesi var ama cok onemli degilse ben bi kac saat arkadaslarla takilip kafa dagitsam.gelirim merak etme sizde yatin vs diye guzellikle soylese canimi yese.ama yok.boyle izin almis olurmus.izin alamazmis.ben evde krallik kurmaya calisiyomusum.onu kopek gibi oynatiyomusum.disarida ondan bundan ornek alip gelip kendi evliliginede aynisini uygulamak istiyo.su an icime nefret doldu.sirf cocugum var diye gitmiyorum bu evden.yorumlarinizi bekliyorum.benim hatali oldugum yerler varsa lutfen ozelestiri yapabilmem icin soyleyin.
- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
Evli misiniz diye baktım nişanlıymışsınız :) ne deyim umarım eşiniz size siz eşinize sadece bildirim yaparsınız böyle bir evliliğiniz olur.. Rabbim gönlünüze göre versin
Size ne ki benim özel hayatımdan? İşsiz misiniz
- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
Ayy işli güçlü hanım pardon aaa ama şey hmm sanırım ikimiz de aynı yerdeyizSize ne ki benim özel hayatımdan? İşsiz misiniz
Ailelere haber verme isi ondan cikti zaten.hemen telefona sarildi abini ariyorum diye.ben uzerine gittim elinden alayim telefonu aramasin diye.defol git seni öldürürum bana yaklasma bitti dedi.oyle yapinca bende annesine haber verdim.Sizin sorununuzu sizden baskasi çözemez bidaha asla başkalarına anlatıp destek beklemeyin kimin ne zaman kimi savunacağı belli olmaz kalirsin ortada bizde eşimle ilk zamanlar evde birbirine sinir küpü olan iki insan gibiydik ben işi bitirme noktasına geldm eşim o ciddi soruyu sordu bitsinmi diye inan bitiremedim bence birbirinize karşı içinizde hiçbirşey olmasa susarsınız naparsa yapsin bitsin diyip çekilirsin ama kavga varsa şiddet hariç tabiki o baska bisey sevgide vardır başkalarını olaylarınıza katmayın 10 gun sonra barışırsınız millet sizin o günkü halinize bakmaz kedi kopek gbi dalasinizi hatırlar sakince oturup konusun herseyi
- 27 Ağustos 2018
- 190
- 185
- 33
- 36
Şimdi aranızdaki durum nasılAilelere haber verme isi ondan cikti zaten.hemen telefona sarildi abini ariyorum diye.ben uzerine gittim elinden alayim telefonu aramasin diye.defol git seni öldürürum bana yaklasma bitti dedi.oyle yapinca bende annesine haber verdim.
Firsat kolluyormus demekki.calisirken ben nasil olsa alip basimi gidebilecegimi ona mahkum olmadigini bildiginden kendini frenlemis demekki.ama emin olun ona mahkum oldugumdan duruyo degilim bu evde.evin yari tapusu benim.uzerime arabamda var.ayrilsam is bulabilecek tecrubede bi insanim.7 sene bankacilik yaptim.mesele bunlar degil.ben mutluluk istiyorum.yuvamda huzur olsun cocugum saglikli bi ortamda buyusun.haftanin 6 gunu anneyle 1 gun babayla gecirmesin.ikimizede ozlem duymasin.buyudugunde baska anne babalari olan cocuklara imrenerek bakmasin.cocugum benim herseyim.onun icin su anda bu evdeyim.yoksa 1 dakika daha nefes almazdim burada.Üzüldüm canım kendini sakliyor muymus eşiniz?
- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
Adam tahammül edemiyor sana, sesinden hatta varlığından bile rahatsız. Şiddet karşılıklı olmuş, bir şey demiyorum çünkü ikiniz de haksızsınız. Adam boşanalım demiş zaten, belli ki senin isteğin yok. Madem sevgi saygı yok ilişkinizde boşanın.
Ayrıca çocuğu hastayken evinin dibindeki bir yer dahi olsa keyfi bir iş için gitmesi son derece yanlış.
Çocuğun hastalığı mı önemli yoksa senin 3 saatlik oyun zevkin mi?
Ayrıca çocuğu hastayken evinin dibindeki bir yer dahi olsa keyfi bir iş için gitmesi son derece yanlış.
Çocuğun hastalığı mı önemli yoksa senin 3 saatlik oyun zevkin mi?
- 17 Ocak 2019
- 167
- 565
- 18
- 41
Çocuğunuz sıkıntılıyken ve siz büyük ihtimal gerginken tamamen keyif için gece boyu yalnız bırakması hatalı.Siz iki laf edince trip atıp büyütüp kin tutması hatalı.Vurma olayına zaten diyecek söz yok.Siz bir birey değilmişsiniz sahibiniz varmış gibi abinizi araması çocukça ve hatalı.Bütün gece bebeğine bakıp, trip yiyip bir de sofra hazırlayıp üstüne tekrar azarlanan kadına hata bulamadım açıkcası.Normal şartlarda eşinize vurmanız affedilemez derdim ama ben bebekle gecelerken bunları yapan adam yokolsun gözümün önünden.Zaten bebek hasta değil, yakına gitmiş diyen arkadaşlarla aynı gezegenden bile değilim.
Bu ola
Şimdi aranızdaki durum nasıl[/QUOTE
Bu olaylar dun aksam oldu zaten.zaten gece koltukta yatti.sabah gitti ise.daha yuzunu gormedim.aksam geldigindede alip cocugumu odamda oturucam
Eee ya düzelecek ya düzelecek o zaman. Bebeğiniz şiddet olan bir evde büyürse babayla büyümesinin pek anlamı kalmıyor. Eksiler artıyi götürüyor. Siz güzel bir konuşma yapın ve çalışmadığınız için orada olmadığınızı anlasın.Firsat kolluyormus demekki.calisirken ben nasil olsa alip basimi gidebilecegimi ona mahkum olmadigini bildiginden kendini frenlemis demekki.ama emin olun ona mahkum oldugumdan duruyo degilim bu evde.evin yari tapusu benim.uzerime arabamda var.ayrilsam is bulabilecek tecrubede bi insanim.7 sene bankacilik yaptim.mesele bunlar degil.ben mutluluk istiyorum.yuvamda huzur olsun cocugum saglikli bi ortamda buyusun.haftanin 6 gunu anneyle 1 gun babayla gecirmesin.ikimizede ozlem duymasin.buyudugunde baska anne babalari olan cocuklara imrenerek bakmasin.cocugum benim herseyim.onun icin su anda bu evdeyim.yoksa 1 dakika daha nefes almazdim burada.
- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.585
- 798
7 senedir calisiyodum.cocuguma bakacak kimse bulamadigim icin mecbur ayriliyorum.annem calisiyor.kv bakamayacagini soyledi.bi kac aklimizda guvenebilecegimiz akraba vardi onlarda olmayinca birakmak zorunda kaldim.ayaklari uzerinde duran bi insanim aciz bi insan degilim.benim hatam boyle bi adama guvenerek kendi isimden hayatimdan vazgecmek oldu.istedimki cocuguma ben bakayim buyurken yaninda ben olayim.daha sonra biraz buyuyunce yine is bulurum dedim.simdi ona muhtac kaldigimi o olmasa ben bir hicim falan zannediyo heralde.ondan bu tavirlar.cocugum icin bi sure bekleyip ona gore karar verecegim ne yapacagima.ama bi yandan da bu ev dar geliyo su an bana.aksam eve gelecek ve yuzunu gormek evde varligini hissetmek dahi istemiyorum.alip basimi anneme gitsem hepten dallanip budaklanacak diye dusunuyorum.onun olaylardan haberi yok cunku.
Çalışmayan kadın aciz değildir. Çalışıyor diye her resti çekecek güç olmayabilir.
Bunun çalışıp calismamakla ilgisi yok. Kişiyle ilgili tamamen.
Boşanma niyetinde değilseniz , bu konuyu onunla konuşmak zorundasınız.
Size o şekilde vurmasinin yarattığı güvensizlik , onur zedelemesini teker teker anlatmak zorundasınız.
Gitmekle kalmak arasında kaldiginizi , gitmeye yakın olduğunuzu , bir dahaki yanlış hareketinde gemileri yapacağınıza emin olmak zorunda.
Aileye giderek , kuserek olmaz bu işler.
Şimdiki adımlarınızı sağlam atın. Kavgaya zemin hazırlayan bir ortamdan uzak durun lütfen.
Söyle düşünün ; sizlerin yaptığı bu bu yanlışlar yavrunuzun yuvasına sebep oluyor.
Dolayısıyla, anne baba olduğunuzu unutmamalisiniz.
Hepimizin eli dili , öfkesi kavgası var.
Ancak bunları kullandığımız zaman sonuçlarını hesaplamak zorundayız.
...
Yillarca çalışan bir kadının evde 10 ay boyunca çocuk bakması , temizlik yapması işkence , sizi çok iyi anlıyorum.
Kim ne derse desin çalışmak ev hanımı olmaktan on kat kolay. Bedenin yoruluyor ama her türlü gideri, kıymeti var. Üstüne iki insan görüp nefes alıyorsun.
Koşturarak yediğin yemek bile keyifli.
Diğerinde hem beden , kafan hem ruhun yoruluyor , zerre kıymeti yok. ( Kıymetini bilen erkekler var elbet , altın gibi yetiştirilmiş )
Fakat böyle giderse kayar gider evliliğiniz. Uzattigimin farkındayım.
Yaz geliyor. Bebeğinizi arabaya koyar , gezersiniz. Akşamları bir saat bebeği bırakıp yürüyüşe gidersiniz.
Az daha sabredin. Bu zor günler geçecek . Bebeğinizle birlikte çok egleneceginiz zamanlariniz gelecek.
Her anının tadını çıkarın, bir daha asla gelmiyor bu halleri. :)
Şimdilik sizlerin görevi yavrunuzun yuvasına sahip çıkmak.
- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.005
- 298
- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.714
- 198
Bu insana gore degil evlilik ne demek bebegin ateseyliyken disari cikiyorsun geecnin bir yarisi ergenler gibi oyun oynamaya bide koca adamsin yahu artik sorumlulugun var bosansin baska birini bulsun o kadin da ayni seyleri diyecek kendi daha evliligin ne demek olduguni bilmiyor..siddet olayi iyice tuz biber olmus sizde vurarak hatalisiniz oda boyle bir evlilik devam etse ne anlami varki
Bebeğiniz uyuyunca sakin bir ortamda swot analizi çıkarın.hem kendiniz için hem de eşiniz için.iyi yanlarınız kötü yanlarınız şeklinde.dürüst olun ama.sonra alt toplamlara bakın.negatifler pozitiflerden fazlaysa devam etmeyin.ama diğer türlüyse evliliğinize şans verin.yaş ilerledikçe insanın olaylara bakışı da değişiyor.eskiden minnet etmediğimiz şeyleri,dev gibi büyüttüğümüz sorunları başka gözle görmeye başlıyoruz.biraz sakinleşin her iki taraf için de bu geçerli.bir kaç gün verin birbirinize ve sakinleşince suçlamadan olayı değil sonucunda biz neden böyle olıyoruzu konuşun suçlama yapmadan.çünkü kavga tartışma insan ilişkilerinin parçası ama şiddet değil.( şiddet tek taraflıysa yani güçlü güçsüze uyguluyorsa affedilmez.sizin olayda durum biraz farklı ondan dolayı karşılıklı sakinleşmek gerekiyor)
- 21 Ağustos 2015
- 31.535
- 95.549
- 598
- 37
Çocuk ateşli ne oyunu ya pardonda,Boyle bi konu acacagim asla aklimin ucundan gecmezdi.iyi kotu gecinen cok fazla problemleri olmayan 2 ayda bir buyuk kavgalar edip ayni gun icinde barisan 5 senelik evli bir kadinim.9 ay once dogum yaptim.hamilelik donemimdede esimle hep kavgalarimiz oldu.7 aylik hamileyken sacma sapan bi tartisma sonucunda esim ayrilalim dedi.o gun bu gundur icimden cikmadi o cumlesi zaten.dogumdan sonra daha beter oldu iliskimiz.esimin soyle bi problemi var.beni ben olarak sevmiyo beni benden tanimak istemiyo.ordan burdan annesinden vs duyduklariyla dolup dolup benden nefret etmeye basliyo.dogumdan once calisan bi kadindim.artik calismiyorum.esim aksam eve geldiginde oturup sohbet etmek birlikte biseyler paylasmak istiyorum.ama o hep elinde telefon butun gece oturur sonrada gider yatar.bi kere bile agzindan hadi sende sıkılıyosun hazirlanda suraya goturim demez.hep ben teklif ederim.gelelim asil meseleye.cumartesi aksami gece 11 civari evde oturuyoruz.bebegimin de atesi cikmisti.gunduz asi vurdurdugumuz icin.cocugu yikiyorum soyuyorum falan atesi dussun diye biseyler yapiyorum.bu kalkti gecenin 11 inde arkadaslar playstation oynamaya cagirdi demeye.bizim binada komsunun evinde oynayacaklar bu arada.bana hicbisey sormadan cikti gitti.gece 2 oldu aradim artik.eve gelmeyi dusunmuyomusun dedim.oyun oynuyorum gelicem dedi.gece 3 te geldi.4 saat boyunca aramadi bile.cocuk ne oldu diye.ertesi gun benim suratim dusuk konusmuyorum.kendisine ne oluyosa o bana benden daha cok trip atiyo.evde yuzumu gormemek icin kose kapmaca oynuyo.neyse sabahtan aksama kadar hicbisey yemedik.aksam masa kurdum.yemek yemiyomusun diye seslendim cevap yok.ikinciye seslendim yemiyorum diye tersledi.ben de zikkim ye o zaman dedim.sonra agiz dalasimiz basladi.bitti bu evlilik demeye basladi.sonra ayakta itisip kakisirken ben sirtina vurdum elimin tersiyle.sonra ayrildik birbirimizden.aradan 5 dk gecti.cocugu mama sandalyesinden almaya calisirken arkam donuk bi sekilde enseme oyle bir vurduki beyin kanamasi geciriyorum sandim.hala daha ensem uyusuk acidan.sonra abimi aradi ben annesini aradim.eve geldiler curcuna laf dalasi hicbisey cozulmedi.neymis ben onu nasil arayip eve gelmiyomusun dermisim.benim surat yapmamin tek sebebi usulunce gonlumu almadan gitmesiydi.bana deseydiki cocugun atesi var ama cok onemli degilse ben bi kac saat arkadaslarla takilip kafa dagitsam.gelirim merak etme sizde yatin vs diye guzellikle soylese canimi yese.ama yok.boyle izin almis olurmus.izin alamazmis.ben evde krallik kurmaya calisiyomusum.onu kopek gibi oynatiyomusum.disarida ondan bundan ornek alip gelip kendi evliliginede aynisini uygulamak istiyo.su an icime nefret doldu.sirf cocugum var diye gitmiyorum bu evden.yorumlarinizi bekliyorum.benim hatali oldugum yerler varsa lutfen ozelestiri yapabilmem icin soyleyin.
Kalkıp aramam ben bide onu gelmiyor musun diye?
Aile arkanızdaymış,muhtelen adam ayrılmak istiyor zaten.
Normal bi evlilikte boşanma lafı bu kaadr kullanılmamalı.
- 7 Ağustos 2016
- 3.439
- 7.147
- 158
Boyunları altlarında kalsin o zaman.Bir daha vuracak. Tecrübe ile sabit.