Siz benim yaptigimi yapacak duruma gelmezsiniz bu hayatta umarim.dogru erkege laf soylenmez.o her istedigini yapar her istedigini soyleyebilir.hakki olmadigi halde trip atar.kirgin oldugu halde yemek hazirlayan masaya cagiran ama hem suclu hem guclu bi sekilde yemiyorum diye kadini tersleyen adama zikkim ye o zaman denmez.neden cunku onlarin dokunulmazligi var.o seni kolundan tutup savurur vurmasada hirpalamaya calisir.ama sen sirtina vurunca dayak yemeyi hakedersiniz.dogru cok dogru bi yaklasim !
Erkek kadın tartışmasına girerseniz kaybedersiniz.
Elbette ki size asla vuramaz. Ancak söyle bir düşünün ; siz sırtından vurdunuz , o da gelip var gücüyle ensenize vurdu.
Sonuç ; yere düşmemek için yerinize oturdunuz ve hala bunun ağrısı var. Ne geçti elinize ?
Eşitlik tartışmaları burada boş. Gidebilecek misiniz, hayır, boşanacak misiniz hayır.
Nedir bunun sonucu susup barışmayı beklemek. Sonraki kavga da bu dozajin iki katını yaşamak.
Karşılığını alacağınız bir şeyi asla yapmamak lazım.
Beni eşim şiddetin t sini bilmez. Yine de tartışırken dinleyici modunu seçerim ilk etapta ve asla yaklaşarak konuşmam.
Sonuçlarına katlanamam çünkü.
Madem küssünüz , bir kere yemek hazır diye bagirirsiniz ve oturup yersiniz.
Israr etmeyin böyle durumlarda.
Olan olmuş , şimdi bundan sonrakini düşünün.
Üzücü yaşadıklarınız. Umarım anlatırsınız.