• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ilk defa bana vurdu

Peki konu sahibi aynisini yapsaydi ne düsünurdün. Atesli cocugu, gecenin 11inde biraksa komsuya gitmek icin. Dürüst ol, bu ne bicim annelik demezmiydin?

Ne münasebet erkek adam çocuk mu bakacak? Hem o anlamaz. Yapım aşamasında katkısı var ya o kadar. Adam bunalmıştır değişiklik istemiştir. Sonuçta çalışıyor. Kadın hiç çıkmadan evde çocuk baksın yemek yapsın temizlik yapsın o sorun değil. Kadınlar alışıktır. Erkek sıkıntıya gelemez.

Çocuk hasta olduğu için ateşli değil ayrıca yakın da bir yere gitmiş. Problem olsa arardınız. Sizden neden izin alsın? Söylemiş ve gitmiş.

İlk vuran sizsiniz. Kadın vurunca iyi, erkek vurunca kötü mü oluyor?

Yok artik! Bu nasil bir zihniyet, sizden neden izin alsin da ne demek. :bicak::KK57:

o adami da senin gibi biri yetistirmisse demek, kadinin basina bela olmus ama hala masum:KK9:

Siz benim yaptigimi yapacak duruma gelmezsiniz bu hayatta umarim.dogru erkege laf soylenmez.o her istedigini yapar her istedigini soyleyebilir.hakki olmadigi halde trip atar.kirgin oldugu halde yemek hazirlayan masaya cagiran ama hem suclu hem guclu bi sekilde yemiyorum diye kadini tersleyen adama zikkim ye o zaman denmez.neden cunku onlarin dokunulmazligi var.o seni kolundan tutup savurur vurmasada hirpalamaya calisir.ama sen sirtina vurunca dayak yemeyi hakedersiniz.dogru cok dogru bi yaklasim !

Erkek kadın tartışmasına girerseniz kaybedersiniz.

Elbette ki size asla vuramaz. Ancak söyle bir düşünün ; siz sırtından vurdunuz , o da gelip var gücüyle ensenize vurdu.

Sonuç ; yere düşmemek için yerinize oturdunuz ve hala bunun ağrısı var. Ne geçti elinize ?

Eşitlik tartışmaları burada boş. Gidebilecek misiniz, hayır, boşanacak misiniz hayır.

Nedir bunun sonucu susup barışmayı beklemek. Sonraki kavga da bu dozajin iki katını yaşamak.

Karşılığını alacağınız bir şeyi asla yapmamak lazım.

Beni eşim şiddetin t sini bilmez. Yine de tartışırken dinleyici modunu seçerim ilk etapta ve asla yaklaşarak konuşmam.

Sonuçlarına katlanamam çünkü.

Madem küssünüz , bir kere yemek hazır diye bagirirsiniz ve oturup yersiniz.

Israr etmeyin böyle durumlarda.

Olan olmuş , şimdi bundan sonrakini düşünün.

Üzücü yaşadıklarınız. Umarım anlatırsınız.

İlk siz vurmuşsunuz o da devamını getirmiş. Bence tartışma her evlilikte olur ama işi itiş kakışa getirmek yanlış . Bi yerde kendini frenlemek lazım.

Yok artik! Bu nasil bir zihniyet, sizden neden izin alsin da ne demek. :bicak::KK57:

o adami da senin gibi biri yetistirmisse demek, kadinin basina bela olmus ama hala masum:KK9:

Polemik yaratma çabanız neden ?

Ben yetişkin insanların birbirinden izin almasından hoşlanmıyorum. Bana çocukça geliyor. Evlendi diye kimse kimsenin velisi olmuyor.

Çocuk hasta olduğu için ateşli değil ayrıca yakın da bir yere gitmiş. Problem olsa arardınız. Sizden neden izin alsın? Söylemiş ve gitmiş.

İlk vuran sizsiniz. Kadın vurunca iyi, erkek vurunca kötü mü oluyor?

Izin almak değil de, bir buse kondurarak, gönül alarak gidebilir evden. Uzak yakın fark etmez. Saat gece yarısını geçmiş.

Kadında pekala çocuğu bırakıp komşuya çaya gidebilirdi.

Eşi o zaman , bu şekilde mizmizlanan bir bebeğe kaç saat bakardı acaba ?

Ben yetişkin insanların birbirinden izin almasından hoşlanmıyorum. Bana çocukça geliyor. Evlendi diye kimse kimsenin velisi olmuyor.
Evli misiniz diye baktım nişanlıymışsınız :) ne deyim umarım eşiniz size siz eşinize sadece bildirim yaparsınız böyle bir evliliğiniz olur.. Rabbim gönlünüze göre versin ;)

Ailem her zaman arkamda olur zaten.ama ben bu evden gidersem annemlerle boyle bi konu yuzunden yuz goz olursam bu eve bi daha donmem.kendisi zaten abimi aradiginda gel kardesini al gotur dedi.bu lafi anca bi kadin namussuzluk yaparsa soyler bi insana.ayrica biri evden gidecekse adam olan alir ceketini cikar gider.burasi benim yavrumun evi.onun hayati burda.evi burda.ailemin yanina gitsem yavrumun bi odasi bile olmayacak :KK43:
bişey soracağım çalışmıyorum demişsiniz işi tamamen mi bıraktınız?
neden?

Sen atesli cocugunla evde otururken gece 3 e kadar oyun oynama pesinde olan kocanla mutlu olabilirsin tabii. Sen bebekle didinirken cekip kapiyi cikabilir izin falan da neymis, ben yalnizca sasirdim boyle bir dusunceye, ustelik de bir kadinin dusuncesi olmasina.

Polemik falan degil amacim, ne munasebet

Boyle bi konu acacagim asla aklimin ucundan gecmezdi.iyi kotu gecinen cok fazla problemleri olmayan 2 ayda bir buyuk kavgalar edip ayni gun icinde barisan 5 senelik evli bir kadinim.9 ay once dogum yaptim.hamilelik donemimdede esimle hep kavgalarimiz oldu.7 aylik hamileyken sacma sapan bi tartisma sonucunda esim ayrilalim dedi.o gun bu gundur icimden cikmadi o cumlesi zaten.dogumdan sonra daha beter oldu iliskimiz.esimin soyle bi problemi var.beni ben olarak sevmiyo beni benden tanimak istemiyo.ordan burdan annesinden vs duyduklariyla dolup dolup benden nefret etmeye basliyo.dogumdan once calisan bi kadindim.artik calismiyorum.esim aksam eve geldiginde oturup sohbet etmek birlikte biseyler paylasmak istiyorum.ama o hep elinde telefon butun gece oturur sonrada gider yatar.bi kere bile agzindan hadi sende sıkılıyosun hazirlanda suraya goturim demez.hep ben teklif ederim.gelelim asil meseleye.cumartesi aksami gece 11 civari evde oturuyoruz.bebegimin de atesi cikmisti.gunduz asi vurdurdugumuz icin.cocugu yikiyorum soyuyorum falan atesi dussun diye biseyler yapiyorum.bu kalkti gecenin 11 inde arkadaslar playstation oynamaya cagirdi demeye.bizim binada komsunun evinde oynayacaklar bu arada.bana hicbisey sormadan cikti gitti.gece 2 oldu aradim artik.eve gelmeyi dusunmuyomusun dedim.oyun oynuyorum gelicem dedi.gece 3 te geldi.4 saat boyunca aramadi bile.cocuk ne oldu diye.ertesi gun benim suratim dusuk konusmuyorum.kendisine ne oluyosa o bana benden daha cok trip atiyo.evde yuzumu gormemek icin kose kapmaca oynuyo.neyse sabahtan aksama kadar hicbisey yemedik.aksam masa kurdum.yemek yemiyomusun diye seslendim cevap yok.ikinciye seslendim yemiyorum diye tersledi.ben de zikkim ye o zaman dedim.sonra agiz dalasimiz basladi.bitti bu evlilik demeye basladi.sonra ayakta itisip kakisirken ben sirtina vurdum elimin tersiyle.sonra ayrildik birbirimizden.aradan 5 dk gecti.cocugu mama sandalyesinden almaya calisirken arkam donuk bi sekilde enseme oyle bir vurduki beyin kanamasi geciriyorum sandim.hala daha ensem uyusuk acidan.sonra abimi aradi ben annesini aradim.eve geldiler curcuna laf dalasi hicbisey cozulmedi.neymis ben onu nasil arayip eve gelmiyomusun dermisim.benim surat yapmamin tek sebebi usulunce gonlumu almadan gitmesiydi.bana deseydiki cocugun atesi var ama cok onemli degilse ben bi kac saat arkadaslarla takilip kafa dagitsam.gelirim merak etme sizde yatin vs diye guzellikle soylese canimi yese.ama yok.boyle izin almis olurmus.izin alamazmis.ben evde krallik kurmaya calisiyomusum.onu kopek gibi oynatiyomusum.disarida ondan bundan ornek alip gelip kendi evliliginede aynisini uygulamak istiyo.su an icime nefret doldu.sirf cocugum var diye gitmiyorum bu evden.yorumlarinizi bekliyorum.benim hatali oldugum yerler varsa lutfen ozelestiri yapabilmem icin soyleyin.
kurban olsun sana. kocan olmazsa elileri kirilsin diyecm. colugunuz cocugunz var ne deyim allah ssbir versin

Siz baslatmissiniz maalesef ve vurdugunuzda ne bekliyordunuz ki gelip sarilmasini mi?o da kendi gucu dogrultusunda cevap vermis cocuk buyutmek cok yipratici yipranmissiniz oturun konusun aileleri katmayin olursa olur olmazsa baska careler uretin ayrilmayi dusunmuyorsaniz tabi

Size olan sevgisi çoktan bitmiş.Ne kendinize,ne eşinize,ne de bebeğe bu eziyeti çektirmeyin.Bebeğinizi düşünerek o evde kalmaya devam ediyorsunuz ama sizin huzursuzluğunuz bebeğe geçecek.Böyle bir ortamda ne kadar sağlıklı yetişebilir.Onu düşünüyorsanız ayrılın bitsin gitsin

Birisi demiş adam boru oturuyor sen keman dinlemek istiyorsun diye hah o hal var aynen.. bu adamın taa hamilelikten okuzlugu belli hala ne sohbeti ne muhabbeti dışarı çıkma beklentisi canım kardeşim. O beklentiye girince olmadığı zaman sinirleniyorsub hayal kırıklığına ugruyorsun ufak bu noktada artık patlıyorsun..
Anladığım kadarıyla sizi sarsarken vurmussun sırtına bence bunda sorun yok. İzbandutun biri benide savursa oraya buraya sarssa değil sırtı malum yerine indiririm bı tane. Eşimdir kocamdir diye basit hayatta kalma icgudum olmedi.
Belli ki bosanmayacaksiniz yada su an hazır hissetmiyorsunuz. Olabilir yeni annesiniz ha deyince bosanmanızı bekleyemem. Ama nolur bu odunu hayatınızın alanlarından çıkarın . Onunla yemek yemeyin konuşmayın hal hatır sormayın. Yok olsun o evde. Yemekten sonra alın bebeğinizi çekilin bı odaya kapatın kapıyı terapi edin birbirinizi. Tüm sevginizi verin ona tüm pozitif enerjinizi. Eminim bir gülümsemesi sizede iyi gelecek. Çokda ilgili bir baba değil belli ki. Almayın minik dünyanıza onu. Duygusal olarak uzaklaşın yani. Ya bu hal onu adam eder yada ilerde bosanirsaniz çekebileceğiniz acıyı azaltır en azından.

İtiş kakış olurken adam o esnada plansız bir şekilde elini sallamamış.Kadının kolunu tutmuş hırpalarken konu sahibi anlık bir hareketle elinin tersiyle sırtına vurmuş.Adam zaten hırpalıyormuş. Kocası beklemiş beklemiş ve en ummadığı zamanda ensesine vurmuş, üstelik kadın çocuğu almaya çalışırken.Nasıl adam haklı oluyor bu durumda?

Haksızken trip atıp, üstüne adım atıldığında cevap alamayınca öfkemize hakim olamayıp, söylendiğimiz zamanlar hiç olmadı mı sanki? Söylenmişse söylenmiş kadın, haklı zaten, o ateşli çocuğun ateşini düşürmekle uğraşsın, koca sanki çocuk sadece kadınınmış gibi kapıyı çekip kafa dağıtmaya gitsin.

Kadın çocuğun ateşini düşürmek için onca uğraşmış, onun kafa dağıtmaya ihtiyacı vardır belki.Adam da biraz uğraşsaydı ateş düşürmek için konu sahibi bir kahve içseydi.Neden çocuğun tüm sorumluluğu anneye ait olsun?

Ateşli çocuğu olan adam ergen çocuk gibi oyun peşine düşecek ha... Böyle çapsızlari baba ederek yanlışı biz yapıyoruz. Kedi bile emanet edilmez buna esasen. Şiddet konusu çok bıçak sırtı. Adam çok haince yapmış ama bunu. Hiç empati yapamayacağım. Çocuğunu alan birine el kalkar mı? Hiç kimse ama sen vurdun da ondan vurdu demesin. Anında vursaydi yine belki derdim. Ama hesaplayıp sonradan şerefsizce vurmuş hiçbir mazereti olamaz.

Çocuk hasta olmadığı için ben önemsemedim açıkçası. Hasta olsa bakışım değişirdi. Belki adam da ondan umursamadı.

Şu konu daha kötü bence; kadın bebeği kucağına alırken olay gelişmiş. Biz burada hikayeyi "bebeğim oturaktan kafa üstü düştü yoğun bakımda, öldü" diye de okuyabilirdik. Kadına vurduğu yer ense kısmı da tehlikeli bir bölge. Felç de geçirebilirdi.

Cocuk atesliymis zaten, yani kötü. Gecenin 11i, ilk cocuk ve normal insanin vicdani sizlar. Kadinda gecenin 11i eminim hem yorgun, hem endiseli. Cocugun atesini nasil indirsem diye düsünürken, adam gece 3'e kadar PlayStation oynuyor. Birak babaligi, insanlik disi resmen.

Zaten bunu yapan birinin, kucaginda cocugu olan karisini ensesindede vurur, kafasinda. Annesi ve bu konuda baska kadinlar bile cok yasa pasam aklinda oldugundan dolayi.

Valla tutup abimi arayacak gel götür kardeşini diyecek ben de o evde kalmaya devam edeceğim?

Bu ne terbiyesiz aşağılık bir insan ?
Ne yaşandıysa yaşandı abiyi aramak ne demek ?
Abiniz ağzının payını verdi mi bu terbiyesizin ?

Şu anda belki şartlarınız uygun değildir bilemem ama ne yapın edin kendi paranızı kazanın şu adama muhtaç olmayın kurtarın kendinizi.
Ayrıca madem aynı evde yaşamak zorundasınız sofra falan kurmayın buna kendiniz yiyin halledin b.k yesin.

Şiddetin her türlüsü kötü.
Psikolojik olanı da; mobbing olanı da; erkeğe, kadına, eşcinsele, hayvana, doğaya, çocuğa yapılanı da..
İkinizde birbirinize şiddet göstermişsiniz.
Önemli olan bu.. Buna yoğunlaşıp çözmeye çalışın.. Yoksa devamını getirirsiniz..
Diğer trip atma, gelme gitme,arama, yemek, vs olayları çok da önemli değil. Hepimizin evliliğinde olan çözülebilir durumlar..

Back