Esim ilk defa bana vurdu

İkiniz de hatalısınız. Fiziksel şiddeti önce siz başlatmışsınız. Öyle elin tersi falan fark etmez.

kesinlikle sen haklısın. beyfendiye bak. ailen arkandaysa çocuğunu da al git. burnu sürtsün biraz
Ailem her zaman arkamda olur zaten.ama ben bu evden gidersem annemlerle boyle bi konu yuzunden yuz goz olursam bu eve bi daha donmem.kendisi zaten abimi aradiginda gel kardesini al gotur dedi.bu lafi anca bi kadin namussuzluk yaparsa soyler bi insana.ayrica biri evden gidecekse adam olan alir ceketini cikar gider.burasi benim yavrumun evi.onun hayati burda.evi burda.ailemin yanina gitsem yavrumun bi odasi bile olmayacak

Madem bu evlilik bitti diyo ailen arkandayda al bebeğini git o evden. Köpek gibi pişman olana kadarda dönme. Eşiniz sürekli size bu lafı kullanacak. Beyfendi ergenliğini tamamlamadan evlenmeseymiş. Madem oyun oynucaktı bekar gezmeye devam edecekti. O adamada yemek bişey yapma. Çok sinirlendim 7 aylık bebeğim var kendimi sizin yerinize koydum.

elleri kırılsınnnnnn amin

Cocugu mama sandalyesinden aliyodum tam.ensemde yildiz cakti.sonra tekrar oturttum yerine cocugu.kendime gelebilmek icin.
Bunu hayatta yapmazdım ama eşiniz tam bi ayarsız hayvan.!! Çocuğu kucağında olan bir kadına vurmak çocuğa da vurmaktır bence. Siz de yapmış olsanız aynı değil durum. Yazık o çocuğa... Benim de 9.5 aylık bi çocuğum var hayal bile edemedim

Hain insanlar arkadan vurur...Ne desem bilemedim bunla işiniz zor..

Ben ona vurdugum icin hataliyim evet.ama o bir erkek.benim vurdugum ona sinek isirigi gelir.kaldiki ben ona vurdugumda refleks olarak vurmadi.planli olarak bekledi ve 5 dk sonra arkamdan enseme yapistirdi.her ne olursa olsun bi erkegin sirf kadin vurdu diye kadina vurmasi dogru degil.o zaman o adama adam demezsin iste.adam olan daha sakin agirbasli kontrollu olur.ayrica tehditlerin bini bin para.bana yaklasma seni bu gece bicaklarimlar havada ucustu.bu insanla 7 sene sevgiliydim.melek gibiydi.ne zaman evlendik herseyi batirmaya basladi.cocuk dogduktan sonra artik zaten buluttan.nem kapar oldu.

Sonuna kadar haklısınız. Çok merak ediyorum çocuk o haldeyken beyefendiye bırakıp gidip arkadaşlarla takılmak size de serbest mi? Yok ama beyzade ortalığı ayağa kaldırır. Çünkü çocuk size zimmetli. Paşa bakamaz. Artık kendini sadece erkek olduğu için birşey sanan kadından üstün gören manyaklarla evlenmeyin lütfen ya. Üremesinler artık bitsinler kurtulalım. Hep suçlu hem güçlü. Vuruyor bir de terbiyesiz. Bundan ne baba ne de koca olur

Yine aile suçlu yine ne yazık ki.. Eşinizi sen erkeksin oğlum altta kalamazsın şeklinde kodladıkları için kendine yedirememiş düşünmüş taşınmış öyle bir karşılık vermiş.. Abiniz geldi neden onunla gitmediniz? Annesi geldi ne dedi aferin oğluma mı dedi?

Siddetten daha kötü, ateslenmis cocugunu öyle birakip giden bir vicdansiz var. Yabancinin bebegi olsa bile insanin vicdani sizlar be. Böyle bir adam ile neden evliligi sürdürüp, baba yaptiniz? Bebekten öncede harika bir evliliginiz yokmus. Anladiniz doldurusuna gelen cahil bir adam.

Ve size üstelik siddet uygulamis ve siz halen "ben nerede hata yaptim" diyorsunuz. Yaptiginiz tek hata, bu adamdan bosanmamak. Cocugunuza üzüldüm, böyle bir babaya sahip diye.

Son düzenleme:

Ya böyle bir şey olabilir mi?

Bu ne biçim eşitlik, bu ne biçim feminizm?

Ben kadınım, ona vurabilirim (ben güçsüzüm alt metni, erkek benden güçlü alt metni - feminizmin tüm savunduğuna karşı)

Zıkkım ın kökünü ye deyip sırtına vurun, enseye şaplağı yiyince dayak yedim diye konu açın ne güzel!
Siz benim yaptigimi yapacak duruma gelmezsiniz bu hayatta umarim.dogru erkege laf soylenmez.o her istedigini yapar her istedigini soyleyebilir.hakki olmadigi halde trip atar.kirgin oldugu halde yemek hazirlayan masaya cagiran ama hem suclu hem guclu bi sekilde yemiyorum diye kadini tersleyen adama zikkim ye o zaman denmez.neden cunku onlarin dokunulmazligi var.o seni kolundan tutup savurur vurmasada hirpalamaya calisir.ama sen sirtina vurunca dayak yemeyi hakedersiniz.dogru cok dogru bi yaklasim !

canım al yavrunu git ailenin yanına burnu sürtsün ..
millet yavrum olsun dıye ugrasır hamıleyken kadını üzmek nedir ya..

Ya böyle bir şey olabilir mi?

Bu ne biçim eşitlik, bu ne biçim feminizm?

Ben kadınım, ona vurabilirim (ben güçsüzüm alt metni, erkek benden güçlü alt metni - feminizmin tüm savunduğuna karşı)

aslında haklısınız ama burda mevzu farklı sırttan vurmakla enseden vurmak çok farklı şeyler. bebeği kucağındayken sanırım bi de eğer öyleyse daha vahim.

ben bi erkeğe vurma taraftarı değilim bu arada yanlış buluyorum. psikolojik şiddeti de yanlış buluyorum aynı şekilde kimse kimseye vurmasın küfür hakaret etmesin yani. bir kadın adamın üstüne yürüyüp küfredip hakaret edip vurup adamın hiçbir şey yapmamasını bekleyemez. bu feministlik değil önce insan olmak lazım.

Hani geçen bir konu vardı “kocama vurdum” diyen..bazıları “iyi yapmışsın” demişti.

Alın bakın şiddet uygulanan her koca , bunu sineye çekebileccek kadar “naif” miymiş.

Eşiniz benmerkezci bir insan..erkek izin almaz, erkeğin dediği olur kafasında yetiştirilmiş üstelik saygısız olduğu kadarda agresif..ne kadar sinirli olursanız olun, bu karakterde birine karşı fevri davranırsanız alacağınız karşılık “haklısın hayatım” değil, aynen bu olur..

Hadi sizi umursamasın..evladı ateşliyken “çocuk nasıl oldu” diye merak etmeyen birine diyecek sıfatım yok..”çocuktur ateşlenir geçer” diye düşünmüştür deyip ılımlı bakmaya çalışıyorum.

Şu boşanma lafı ağızlarda sakız oldu artık.. eşinizle evliliğinizi yürütmek istiyorsanız yapılacak şey çocuğunuzla ilgilenip, ona karışmamak..başka türlü bu evlilik gitmez çünkü eşiniz değişmez fıtratı bu.

Çocuk hasta olduğu için ateşli değil ayrıca yakın da bir yere gitmiş. Problem olsa arardınız. Sizden neden izin alsın? Söylemiş ve gitmiş.

İlk vuran sizsiniz. Kadın vurunca iyi, erkek vurunca kötü mü oluyor?

Siz onun abinizi "gel şunu al" dediğinde ne yapacaktiniz biliyormusunuz? Polisi çağıracaktiniz "bana çocuğu kaldırırken akradam saldırdı" diye. Bi bakın bi havası nasıl sönüyor. Böylelerine uzaklaştırma çıkartmak müştehak. Siz de hatalisiniz. Bizim orda bur laf vardir "agzinla b** atsan bile dokunma!" diye. Eşler birbirine şiddet uygulayamaz. Kavga etmeninde bir adabı var. Bende sinirlenince kendimi bu konuda cok frenlemem lazım. Ben bu adamin evliliğe ve Babalı ga laik bir insan olduğunu düşünmüyorum. Bunun icin sahsen aile terapisi felan ugrasmazdim, ama yine siz bilirsiniz tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…