Esim ilk defa bana vurdu

Valla adam zaten falso tavırları orası belli, böyle adama vurunca içinden çıkacak da belli

Annesi bana vurdugu icin kendisine cok kizdi.ama gecenin bi vakti bana sormadan gitmesini normal karsiladi.cok calisiyomus bunalirmis.arada sirada olabilirmis.ben zaten neden gittinin derdinde degilimki.insan usulunce karisininda gonlunu eder oyle gider degilmi.ben burda kopek yerine konuyorum.zoruma giden bu.ayrica ben 10 aydir hep evdeyim.daha 1 kere cocugumu birine birakip evden disari cikmadim.hergun ev isi temislik yemek cocuk.ben bunalmiyomuyum.bende cocugu birakip gece yarisi komsu kizlara oturmalara gidim.3 lere kadar eve gelmiyim

Şiddet karşılıklı olmuş. Birbirinize karşı tahammülünüz azalmış hatta bitmiş. Evliliğe devam etme fikrindeyseniz yardım almayı düşünün.

Eşimin ailesinden bir kadın "hem kocalarınıza çemkirin hesap sorun cebine karışın hem de dayağı yiyince aman beni dövdüü diye ağlayın" demişti.. erkek adama karışılmaz o istediğini yapar bacım sen ses etmeyeceksin hele ki elini mi kaldırdın amman tanrım didim

soyle bi problemi var.beni ben olarak sevmiyo beni benden tanimak istemiyo.ordan burdan annesinden vs duyduklariyla dolup dolup benden nefret etmeye basliyo.
Eger ki esiniz annem senin hakkinda boyle boyle diyor dediyse kvnize acik acik soyleyin anne esim boyle soyledi sen demissin aramizda sogukluk oluyor yada bozuluyor diyebilirsiniz.
Siz haklisiniz bence bir baba evladi atesler icindeyken gidip oynamayaz oyun ici rahat etmez etmemeli Allah yardimciniz olsun üzüldüm

Valla adam zaten falso tavırları orası belli, böyle adama vurunca içinden çıkacak da belli

evet işte o da var. yani kin yapıp bekleyip çocuk kucağındayken vurmuş. baya tehlikeli.

ben güçlü bi kadınım boylu posluyumdur bikaç tacizcimi ufak yamultmuşluğum var ama kimsenin üstüne yürümedim çünkü kendimden de korkarım yanlışlıkla zarar veririm diye bi itelersin adamın boynu tak vuru katil olursun. kadınlar da bunun bilincinde olmalı hele böyle adamları tetiklemek çok yanlış. sinir ve öfke dırdır ve şiddetle çözülmüyor işte daha da fazlasını getiriyor hatta.

İkinizde hatalı olduğu konular var (sözlü-fiziki şiddet)Ayrıca benim erkek arkadaşımda oyun oynuyor yeri geliyor bende ama ortada bir bebek varsa ve o bebek hastaysa akan sular durur. Herşeyin yeri zamanı var yani. Şöylelerini baba yapmayın ya. Büyümeyen de evlenip milletin başını yakmasa keşke.

Peki konu sahibi aynisini yapsaydi ne düsünurdün. Atesli cocugu, gecenin 11inde biraksa komsuya gitmek icin. Dürüst ol, bu ne bicim annelik demezmiydin?

Sen aldırma gülüm. Bazılarına göre evlilik erkegi olduğu gibi kabullenip, ağzı kapatıp oturmak. Yani eşlik bir durum yok. Kendini esi icin geliştirmek, kendine bir ceki düzen vermek yok. Seni köpek yerine dahi koymazlar, ama senin isyan etme hakkın yok.. Sen çekip susup oturacaksin. Kısaca bu. Bosan denilse de "ah ahhhh bunun icin boşanılir mi". Daha neyi bekliyorlar ki. Ben hep ikinci sans verme taraftarıyım, ama bunu iki taraf hem istemeli hemde hak. Etmeli diye düşünüyorum. Sana da geçmiş olsun

cocugu mama sandalyesinden almaya calisirken arkam donuk bi sekilde enseme oyle bir vurduki beyin kanamasi geciriyorum sandim
Ay çok üzüldüm ya yaptıgı harekete bakarmısın hiçbir yerden kabullenır bir tarafı yok. üstelik cocukla ilgilenirken?!!

Peki konu sahibi aynisini yapsaydi ne düsünurdün. Atesli cocugu, gecenin 11inde biraksa komsuya gitmek icin. Dürüst ol, bu ne bicim annelik demezmiydin?
Yazdıklarınızın hepsinde haklısınız. Olması gereken böyle bir adamdan boşanmaktır. Peki konu sahibi boşanmaya hazır mı?

Onu dışarda sen aslansın kaplansın erkeksin sözün geçmeli diye gaza getirmişler.
Eğer affedip barışırsanız ilk iş onlardan uzaklaşın.

Birbirinize tahammülünüz kalmamış sanki, eşinizin çocuk ateşliyken oyun oynamaya gitmesi yanlış evet ama olay nasıl bu noktaya gelmiş.

İkinizde hatalısınız, zıkkım ye diyen ve ilk vuran sizsiniz, eşinizin size vurması da çok kötü ki çocuğu almaya çalışırken yapması..

Abinizi arayıp sizi alıp götürmesini istemesi, gerçekten artık evli kalmak istemiyor olabilir mi? Daha önce de söylemiş bunu. Sakın kafa oturup konuşmanız lazım eğer devam edeceksiniz destek alabilirsiniz.

Yazdıklarınızın hepsinde haklısınız. Olması gereken böyle bir adamdan boşanmaktır. Peki konu sahibi boşanmaya hazır mı?

Bosuna yaziyorum biliyorum. Bosanmayi birak, bu adami baba yapmazdi. Bu adami ilerde 2.defa baba yapar, bu defa evlilik düzelir diye.

Zaten kadin refleks olarak beline vurmus, zaten adam üstüne gelmis. Kimse bunu okumuyor. Adam sinsi bir sekilde 5 dakika beklemis konu sahibini vurmak icin. Atesli cocugunu umursamayan bir vicdansizi savunuyorlar. Cidden aklim almiyor.

Az önce başka bir konuda da yazdım merhamaeti ve vicdanı olmayan kişiyle evli olmak sizi hastalık gibi günden güne kemirir.Bebek büyütürken de kaşı gözü lazım değildir kimsenin kimseye zaten, vicdanlı sabırlı merhametli eş görmek ister herkes o zorlu dönemler de..Kendi öz evladını öldürenlerin olduğu ülkede malesef erkeklerin çoğunda çok da vicdan olduğuna ben inanamıyorum kaldı ki aşılı bebeği düşünsünler !! Anası ne güne duruyor o bakacak o büyütecek derler, hatta benim anam vary abenim anamm....diye bi başlarlar.

Böyle bi herife keşke yemek yapmaaymışsınız zaten.birde sofraya çağrılıp lütfetmemekle onurlandrımsaydınız onu.Ama sırf pislik yapamak için masaya gelmeyen adama zıkkımın kökünün ye demek burada sizi neden taşlanacak noktaya getirdi onu anlamadım ben.

Şiddetin sadece birkez girdiği ev yoktur..ya devamı gelir yada o ev dağılmıştır artık...

Biyle yorum yapanlar vurdumda nasil vurdum kismini okumuyor.ben durupta gidip sak diye sirtina vurmadim.ayakta itisiyoduk.koluma yapisti beni sarsiyodu zaten.seni öldürürüm laflari havada ucusuyodu.o arbede icindr vurdum sirtina refleks olarak.evet her ne olursa olsun vurmak dogru degil.ben zaten vurdum cok hakliyim dogru yaptim demedim farkindaysaniz.ben vurdugumda insaniz sonucta refleksle bana vursa farkli.ama sen kurulup kurulup 5 dk sonra gelip arkamdan vuruyosun.ikimizin hatasini teraziye koydugunda esit cikarmi soruyorum size ?

Çocuk hasta olmadığı için ben önemsemedim açıkçası. Hasta olsa bakışım değişirdi. Belki adam da ondan umursamadı.

Şu konu daha kötü bence; kadın bebeği kucağına alırken olay gelişmiş. Biz burada hikayeyi "bebeğim oturaktan kafa üstü düştü yoğun bakımda, öldü" diye de okuyabilirdik. Kadına vurduğu yer ense kısmı da tehlikeli bir bölge. Felç de geçirebilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…