aslında haklısınız ama burda mevzu farklı sırttan vurmakla enseden vurmak çok farklı şeyler. bebeği kucağındayken sanırım bi de eğer öyleyse daha vahim.
ben bi erkeğe vurma taraftarı değilim bu arada yanlış buluyorum. psikolojik şiddeti de yanlış buluyorum aynı şekilde kimse kimseye vurmasın küfür hakaret etmesin yani. bir kadın adamın üstüne yürüyüp küfredip hakaret edip vurup adamın hiçbir şey yapmamasını bekleyemez. bu feministlik değil önce insan olmak lazım.
Annesi bana vurdugu icin kendisine cok kizdi.ama gecenin bi vakti bana sormadan gitmesini normal karsiladi.cok calisiyomus bunalirmis.arada sirada olabilirmis.ben zaten neden gittinin derdinde degilimki.insan usulunce karisininda gonlunu eder oyle gider degilmi.ben burda kopek yerine konuyorum.zoruma giden bu.ayrica ben 10 aydir hep evdeyim.daha 1 kere cocugumu birine birakip evden disari cikmadim.hergun ev isi temislik yemek cocuk.ben bunalmiyomuyum.bende cocugu birakip gece yarisi komsu kizlara oturmalara gidim.3 lere kadar eve gelmiyimYine aile suçlu yine ne yazık ki.. Eşinizi sen erkeksin oğlum altta kalamazsın şeklinde kodladıkları için kendine yedirememiş düşünmüş taşınmış öyle bir karşılık vermiş.. Abiniz geldi neden onunla gitmediniz? Annesi geldi ne dedi aferin oğluma mı dedi?
Zıkkım ın kökünü ye deyip sırtına vurun, enseye şaplağı yiyince dayak yedim diye konu açın ne güzel!
Eger ki esiniz annem senin hakkinda boyle boyle diyor dediyse kvnize acik acik soyleyin anne esim boyle soyledi sen demissin aramizda sogukluk oluyor yada bozuluyor diyebilirsiniz.soyle bi problemi var.beni ben olarak sevmiyo beni benden tanimak istemiyo.ordan burdan annesinden vs duyduklariyla dolup dolup benden nefret etmeye basliyo.
Valla adam zaten falso tavırları orası belli, böyle adama vurunca içinden çıkacak da belli
Çocuk hasta olduğu için ateşli değil ayrıca yakın da bir yere gitmiş. Problem olsa arardınız. Sizden neden izin alsın? Söylemiş ve gitmiş.
İlk vuran sizsiniz. Kadın vurunca iyi, erkek vurunca kötü mü oluyor?
Siz benim yaptigimi yapacak duruma gelmezsiniz bu hayatta umarim.dogru erkege laf soylenmez.o her istedigini yapar her istedigini soyleyebilir.hakki olmadigi halde trip atar.kirgin oldugu halde yemek hazirlayan masaya cagiran ama hem suclu hem guclu bi sekilde yemiyorum diye kadini tersleyen adama zikkim ye o zaman denmez.neden cunku onlarin dokunulmazligi var.o seni kolundan tutup savurur vurmasada hirpalamaya calisir.ama sen sirtina vurunca dayak yemeyi hakedersiniz.dogru cok dogru bi yaklasim !
Yazdıklarınızın hepsinde haklısınız. Olması gereken böyle bir adamdan boşanmaktır. Peki konu sahibi boşanmaya hazır mı?Peki konu sahibi aynisini yapsaydi ne düsünurdün. Atesli cocugu, gecenin 11inde biraksa komsuya gitmek icin. Dürüst ol, bu ne bicim annelik demezmiydin?
Yazdıklarınızın hepsinde haklısınız. Olması gereken böyle bir adamdan boşanmaktır. Peki konu sahibi boşanmaya hazır mı?
Biyle yorum yapanlar vurdumda nasil vurdum kismini okumuyor.ben durupta gidip sak diye sirtina vurmadim.ayakta itisiyoduk.koluma yapisti beni sarsiyodu zaten.seni öldürürüm laflari havada ucusuyodu.o arbede icindr vurdum sirtina refleks olarak.evet her ne olursa olsun vurmak dogru degil.ben zaten vurdum cok hakliyim dogru yaptim demedim farkindaysaniz.ben vurdugumda insaniz sonucta refleksle bana vursa farkli.ama sen kurulup kurulup 5 dk sonra gelip arkamdan vuruyosun.ikimizin hatasini teraziye koydugunda esit cikarmi soruyorum size ?Bosuna yaziyorum biliyorum. Bosanmayi birak, bu adami baba yapmazdi. Bu adami ilerde 2.defa baba yapar, bu defa evlilik düzelir diye.
Zaten kadin refleks olarak beline vurmus, zaten adam üstüne gelmis. Kimse bunu okumuyor. Adam sinsi bir sekilde 5 dakika beklemis konu sahibini vurmak icin. Atesli cocugunu umursamayan bir vicdansizi savunuyorlar. Cidden aklim almiyor.
Peki konu sahibi aynisini yapsaydi ne düsünurdün. Atesli cocugu, gecenin 11inde biraksa komsuya gitmek icin. Dürüst ol, bu ne bicim annelik demezmiydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?