- Konu Sahibi leylosvemecnun
Eşiniz kendini düşündüğü için de oraya gitmek istememiş olabilir. 12 kişi arasında o da yasamak istemez. Ne sebeple olursa olsun işinize yaramış işte. Akan çeşme tamlaması da garip geldi bu durumda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzerine ketçap mayonez ahh hiç sorunsuz eş ailesi var mı ki ...Aman uzak olsunlar da ne yapayım muhtaç olduğuma da değil tavır ve söyleme şekli garip geldi ona takıldımHem yardım etsinler hem de elleşmesinler diyorsun da, onu herkes yapmaz işte.
Onların bi sıkıntısı olduğunda siz de aynısını yapın.Üzerine ketçap mayonez ahh hiç sorunsuz eş ailesi var mı ki ...Aman uzak olsunlar da ne yapayım muhtaç olduğuma da değil tavır ve söyleme şekli garip geldi ona takıldım
Konuyu çok çarpıtıyorsunuz bence.Hayır,üzülmüyorum sadece bu tavır çok garip geldi insan çocuğuna sustuğu için ya da kendisine boyun eğdiği için bir şeyler yapmaz yapmamalı.Yoksa onun aldığı 20 30 liralık malzemeye zaten mubtaç değiliz kızma şekli söyleyiş şekli kırıcı ki bence o zaten beni 2 kez hastaneye götürdüğü için o tavrı yapıyor
Eşim yapıyor tabi yapmıyor değil ama benim yapmam gibi olmuyor ya yapabildiği kadarıyla o yapacak ben gözlerimi yumup yanlışlarını aramayacağım ya da 3 e bölünmeye çalışacağım
Bunda buraya konu açtıracak kadar dertlenecek ne var ben de anlamadım..o kadar kalabalıklarsa kendilerine zaten anca yetiyodur bir de sizin alışverişinizi niye düşünsünler..ufak tefek bile olsa alıyor olmaları bile güzel,torununa bi çikolata almayan insanlar varBirkaç kez market alışverişi yaptılar diye görevleri mi oldu? O zaman yapmışlar, şimdi yapmıyorlar ne var bunda anlamadım.
Size lohusalık döneminde yaşadığım sıkıntıları anlatmıştım kayınvalidemle falan zaten kullanıcı adımı gören aa bu dertli kız yine konu açmış derKayınvalidemle en son mesafeliydik konuşmuyorduk hala mesafeliyiz bir sabah aniden mide ağrısı vurdu fışkırarak kusma şiddetli derecede baş dönmesi falan evde yalnızzım çocuk ağlıyor bir yandan el mahkum k.validemi aradım gel çocuğa bak diye çünkü kalkacak durumda değildim eşim işteydi ulaşamadım mecbur aradım kayınpederim acile götürdü serumla iyilendim derken 4 gün sonra bayılmak üzereyken daha şiddetli bir ağrıyla gittik bebeğimi k.valideme bıraktım mecburen bu sefer tutturdular sen hem işi hem çocuk hem soba derdiyle başedemiyorsun bak hasta oldun sizi bize götürücez yaza kadar durun demeye yok dedim alışacağım yeter ki kendi halime bırakın hem öğrenirsin dediler neyi öğreneceğim dedim çocuk bakmayı
gibi bir cevap aldım valla siz benim ilk 1 haftada ağzıma ettiniz 1 ayda canıma okudunuz (bu şekilde söylemedim tabii içimden dedim)aramızda 3 ev var madem size geleceğim 3 4 ay boşuna mı kira vereceğim mantıksızlık tamamen ayrıca çok kalabalık olunca ne sıkıntılar olduğunu gördük hiç gerek yok dedim iyi dediler ses etmediler arkamdan eşimi doldurmaya kalkmışlar bu fikre eşim de sıcak bakmamış leyloş rahat edemez evde dede babanne görümce k.valide k.peder üst katta eşimin amcası yengesi ve 3 çocuğu var sürekli içiçeler(evet coronaya rağmen) tabii ki rahat edemem o zaman bir şey olduğunda vah şöyle böyle demeyin kendiniz halledin demişler eşime eşim de ne yani sizin her dediğinizi yapacak mıyız fikir beyan edemez miyiz illa kabul mü edecektik diye sert çıkışmış tartışmışlar.Kendi evimde 1 günlük lohusa iken rahatımı düşünmeyen ses çıkarmayan eşim annesine gitmek sözkonusu olduğunda beni düşünmüş iie bakın...k.pederim kendine marketten bir şeyler alırken genelde bize de alırdı bir kaç gündür almıyor meğer eve aldığı şeyler bana sus payıymış ne zaman ki ben konuşmaya başladım ses ettim onu da kesti aklınız mantığınız alıyor mu üst üste yaşamayı 12 kişi aynı evde
Onun aldıklarına muhtaç değiliz çok şükür ama dediğimi yapmadılar diye bu tavır da çok çocukça değil mi ?
Kocam adam olup sonunda akli başına gelmiş ne istiyorsun daha market alışverişi mi?Size lohusalık döneminde yaşadığım sıkıntıları anlatmıştım kayınvalidemle falan zaten kullanıcı adımı gören aa bu dertli kız yine konu açmış derKayınvalidemle en son mesafeliydik konuşmuyorduk hala mesafeliyiz bir sabah aniden mide ağrısı vurdu fışkırarak kusma şiddetli derecede baş dönmesi falan evde yalnızzım çocuk ağlıyor bir yandan el mahkum k.validemi aradım gel çocuğa bak diye çünkü kalkacak durumda değildim eşim işteydi ulaşamadım mecbur aradım kayınpederim acile götürdü serumla iyilendim derken 4 gün sonra bayılmak üzereyken daha şiddetli bir ağrıyla gittik bebeğimi k.valideme bıraktım mecburen bu sefer tutturdular sen hem işi hem çocuk hem soba derdiyle başedemiyorsun bak hasta oldun sizi bize götürücez yaza kadar durun demeye yok dedim alışacağım yeter ki kendi halime bırakın hem öğrenirsin dediler neyi öğreneceğim dedim çocuk bakmayı
gibi bir cevap aldım valla siz benim ilk 1 haftada ağzıma ettiniz 1 ayda canıma okudunuz (bu şekilde söylemedim tabii içimden dedim)aramızda 3 ev var madem size geleceğim 3 4 ay boşuna mı kira vereceğim mantıksızlık tamamen ayrıca çok kalabalık olunca ne sıkıntılar olduğunu gördük hiç gerek yok dedim iyi dediler ses etmediler arkamdan eşimi doldurmaya kalkmışlar bu fikre eşim de sıcak bakmamış leyloş rahat edemez evde dede babanne görümce k.valide k.peder üst katta eşimin amcası yengesi ve 3 çocuğu var sürekli içiçeler(evet coronaya rağmen) tabii ki rahat edemem o zaman bir şey olduğunda vah şöyle böyle demeyin kendiniz halledin demişler eşime eşim de ne yani sizin her dediğinizi yapacak mıyız fikir beyan edemez miyiz illa kabul mü edecektik diye sert çıkışmış tartışmışlar.Kendi evimde 1 günlük lohusa iken rahatımı düşünmeyen ses çıkarmayan eşim annesine gitmek sözkonusu olduğunda beni düşünmüş iie bakın...k.pederim kendine marketten bir şeyler alırken genelde bize de alırdı bir kaç gündür almıyor meğer eve aldığı şeyler bana sus payıymış ne zaman ki ben konuşmaya başladım ses ettim onu da kesti aklınız mantığınız alıyor mu üst üste yaşamayı 12 kişi aynı evde
Onun aldıklarına muhtaç değiliz çok şükür ama dediğimi yapmadılar diye bu tavır da çok çocukça değil mi ?
Gerçek yüzlerini görmüş oldun o zaman. Yarın bir gün aldıklarını ettiklerini de yüzünüze vuracaklardı demek ki .Hayır,üzülmüyorum sadece bu tavır çok garip geldi insan çocuğuna sustuğu için ya da kendisine boyun eğdiği için bir şeyler yapmaz yapmamalı.Yoksa onun aldığı 20 30 liralık malzemeye zaten mubtaç değiliz kızma şekli söyleyiş şekli kırıcı ki bence o zaten beni 2 kez hastaneye götürdüğü için o tavrı yapıyor
Normal ama
Dert etmeyin herkesin bazi sorunlari var. Kimse iyiligi de karsiliksiz yapmiyor,kasikla verip sapiyla goz cikarmasinlar da. Yeterli