Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kürtaj daha masraflı,çocuk doğsa daha masraflı.Çorap takacak değilsiniz ya.Onunla da konuştum bu aya kadar korunduk.Arada korunmadan ilişki yaşadık.Ama artık pahalandı diye almak istemiyor.Birkaç defa alalım dedim ama oralı olmadı.Ne önerirsiniz?Nasıl ikna edebilirim almak için.Ben kaza eseri hamile kalmak istemiyorum.
Ayni sey degil ama. Kadin neden adamin cimriligi sebebiyle kendine hormon yuklesin?Kürtaj daha masraflı,çocuk doğsa daha masraflı.Çorap takacak değilsiniz ya.
Siz bağlı olduğunuz sağlık ocağına gidin.Hap,iğne,spiral bir sürü yöntem var.
Onunla da konuştum bu aya kadar korunduk.Arada korunmadan ilişki yaşadık.Ama artık pahalandı diye almak istemiyor.Birkaç defa alalım dedim ama oralı olmadı.Ne önerirsiniz?Nasıl ikna edebilirim almak için.Ben kaza eseri hamile kalmak istemiyorum.
Siz korunun,eşinizle konuşunOnunla da konuştum bu aya kadar korunduk.Arada korunmadan ilişki yaşadık.Ama artık pahalandı diye almak istemiyor.Birkaç defa alalım dedim ama oralı olmadı.Ne önerirsiniz?Nasıl ikna edebilirim almak için.Ben kaza eseri hamile kalmak istemiyorum.
Spiral olabilir.Çocuk istemiyorlarsa bir şekilde orta bir yol bulacaklar.Ayni sey degil ama. Kadin neden adamin cimriligi sebebiyle kendine hormon yuklesin?
Çocuk istemiyor, prezervatif pahalı geliyorsa sağlık ocaklarına gidip iletiniz onlar doğum kontrol hapı veriyorlar. Tabii alacağız haplar da yan etki yapıp sizde kilo yapabilir.Onunla da konuştum bu aya kadar korunduk.Arada korunmadan ilişki yaşadık.Ama artık pahalandı diye almak istemiyor.Birkaç defa alalım dedim ama oralı olmadı.Ne önerirsiniz?Nasıl ikna edebilirim almak için.Ben kaza eseri hamile kalmak istemiyorum.
1 paket bebek bezi komdomdan daha pahaliOnunla da konuştum bu aya kadar korunduk.Arada korunmadan ilişki yaşadık.Ama artık pahalandı diye almak istemiyor.Birkaç defa alalım dedim ama oralı olmadı.Ne önerirsiniz?Nasıl ikna edebilirim almak için.Ben kaza eseri hamile kalmak istemiyorum.
Bu arada sağlık ocakları prezervatif veriyorÇocuk istemiyor, prezervatif pahalı geliyorsa sağlık ocaklarına gidip iletiniz onlar doğum kontrol hapı veriyorlar. Tabii alacağız haplar da yan etki yapıp sizde kilo yapabilir.
Ovulasyon testi alıp sürekli yumurtlama takibi yapmalısınız bu da aynı paraya denk gelecek.
%50 şans işi deyip boşalma olayı olmayıp geri çekilme yapacaksınız.
Mesela ben hic taktirmadim spiral, orama burama yabanci bir nesne sokturamamSpiral olabilir.Çocuk istemiyorlarsa bir şekilde orta bir yol bulacaklar.
Cahillik seviyemBu arada sağlık ocakları prezervatif veriyor
Hak mı veriyorsunuzMesela ben hic taktirmadim spiral, orama burama yabanci bir nesne sokturamam
En acisiz, en pratik ve en saglikli korunma yontemi kondom bana gore zaten adam kullaniyormus, zam geldi diye ariza cikartiyormus
Hayir tabi ki, aksine siz sakin kendinizle ilgili bir korunma yontemi denemeyin diyorum. Pasa pasa alsin kondomunuHak mı veriyorsunuz
Cahillik seviyem
Ben en son hap olayında kalmışım.