eşim ilgisiz sevgisiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İçki parası vermiyorum ayda iki kez falan bira iciyo ikimizde ccslisiyoruz giderleri ortak oduyoruz

O konuyu ailesi soruyo buda öyle soyluyo olmuyo diye 6 ay ay boyunca sürekli sordular beni ariyip korkma falan diye konuştular saçma bi dönemdi onun haricinde esim bu konularda konusmaz

canım ne olursan ol gelinsin adı üstünde,lütfen Ailen arkadandayken ve çocuk yok ken ayrıl belli ki yaşında çok büyük değil ,yazık değil mi sana ,ayrıca o kk lütfen seviyeli ol ,ağzının payını ver

Gereken cevabı verdim kapattim. Asla lafın altında kalamam ben kendi 9 gün sonra aradi hicbisey olmamış gibi naptin annem nasılsın diye

Gereken cevabı verdim kapattim. Asla lafın altında kalamam ben kendi 9 gün sonra aradi hicbisey olmamış gibi naptin annem nasılsın diye
Yüzsüze bak sen ya:)Eşin şu an çalışıyormu? haftada bir iki bira içmesine takılmadım ben açıkcası,benim eşimde alır evde sakin sakin içer,ama çalışmıyor,ilgisiz ve sorumsuz sa gerçekten ciddi sorun bunlar canım

Biz 2.5 senelik evliyiz ilk 1 sene çalışamadı sonrasında ise girdi düzenli bir şekilde çalışıyor birayida hafta 1 en fazla 2 içer sorumsuz değil aslında sadece evin giderlerini ikimiz beraber ödüyoruz ve ben içtiği biraya laf ediyorum şunu içeceğin parani kenara koy diye benmi yanlış dusunuyorum

İlgisiz derken surekli yanima gelip miç miç değil ben biraz duygusalim surekli ilgi isteyen ilgi seven bi kadınım o daha farklı zamanlarda yapra bunu bundan sikayetciyim

canım kesinlikle haklısın benim eşimde içer ama ,sorumluluğunu bilir,bir şeyler yapma derdinde ileriyi düşünür,hatta bende daha tutumludur. bir yandan içip,bir yandan birikim yapmaması çok kötü o yüzden değişmez canım bu tarz insanlar,çevremde çok var ileriki yıllara bakıyorum hiç bi şey elde edememiş insanlar o yüzden çok iyi düşün lütfen.

Benim eşimde birikim yapmak ister ama öyle bi kazancımiz yok hem gezip totaliter yiyelim icelim birikim yapalim yapamayız suan kendini biraz sıkıyor eskisi gibi değil evden işe gidip geliyo birayida bayagi azalttı izliyorum şuan hala davranislarini

Bizim de yok canım maalesef, çocuk için ne paralar ödüyoruz ,ama takip et değişmezse sen değiş böyle hayat gitmez

Bizim de yok canım maalesef, çocuk için ne paralar ödüyoruz ,ama takip et değişmezse sen değiş böyle hayat gitmez
Şuan gayet iyi ılımlı ama sorun ben eskisi gibi değilim içimde bi kızgınlık kırgınlık var atamıyorum zaten artık eskisi gibi vericide degilim prim aliyorum 6 7 kenara altın alıp koyuyorum ona söylemeden

İnşallah hamile değilsindir?

biz kadınlar maaelesef unutamıyoruz ,erkeklere göre de uzatıyoruz.para biriktirmekle iyi yapıyorsun canım.ama sorumsuz bir erkek en çekilmez erkektir.

biz kadınlar maaelesef unutamıyoruz ,erkeklere göre de uzatıyoruz.para biriktirmekle iyi yapıyorsun canım.ama sorumsuz bir erkek en çekilmez erkektir.
Sorumsuz değil aslında maasi yatiyo hemen kirayı yatiriyo faturalar falan bende mutfak masrafı yapiyorum faturalara destek okuyorum ben primle cok daha iyi kazanıyorum birikim yapalim diyorum oda yap ama dışarı da çıkıp eğlenelim hepsininyapma diyo

Insan bi kere sogudumu geri dönüşü olmuyor. Ici almıyor insanın.
Cocuk yokken bırak sorumsuzlarla ugrasma yasin çok genc.
Ama kazandığının hepsini verme. Altin al Kenara at.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…