eşim ilgisiz sevgisiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O konuyu ailesi soruyo buda öyle soyluyo olmuyo diye 6 ay ay boyunca sürekli sordular beni ariyip korkma falan diye konuştular saçma bi dönemdi onun haricinde esim bu konularda konusmaz
Iyiki konusmuyormus daha ne olacakti.. herkesin agzina dusmussunuz terapi yapmislar kendilerince. Illa kendiliginden anlatmasi gerekmez sorunca agizlarinin payini veremedi mi? Birde nasil sormuslar bunu o isi yaptiniz mi? Diye mi? Ben herkesle cok rahat konusabilen biriyim, karsi cinstr dahil buna… ama bu sekilde sormal cok basit

ya insan arada gezmek te istiyor,her zaman işten eve ,evden işe olmuyor canım abartmamak şartıyla tatile vs gidilebilir

ya insan arada gezmek te istiyor,her zaman işten eve ,evden işe olmuyor canım abartmamak şartıyla tatile vs gidilebilir
Bende istiyorum gezmek tozmak ama gelecek içinde biseyler yapmak istiyorum kendimi sıkıyorum oda kiziyo

Bende istiyorum gezmek tozmak ama gelecek içinde biseyler yapmak istiyorum kendimi sıkıyorum oda kiziyo
çok sıkma canım su akıyor yolunu buluyor merak etme,bazen fırsatımız oluyor gezmeye ama sağlık el vermiyor o yüzden her şey zamanında yaşanmamlı abartmadan, inan kurban bayramında ailemin yanına gittim memlekete, evimizde denize yakın güzel bir yerde ama hatsalıktan günlerce yattım kaç kez hastanelik oldum,o yüzden zamanında yaşa hayatını

Ev almak istiyorum biseyler yapmak istiyorum o yüzden bana kızıyor oda almak istiyo ama şuan doğru zaman değil diyo bu yüzdende tartismistik

Ev almak istiyorum biseyler yapmak istiyorum o yüzden bana kızıyor oda almak istiyo ama şuan doğru zaman değil diyo bu yüzdende tartismistik
evet haklısın ne çok rahat,ne de çok sıkı olmak lazım bunu ona söyle,arada gezin gönlü olsun ,kendini öyle mutlu hissediyor demekk ki

Bir şansı hakedecek biri değil. Ailesi yoğurdum ekşi demez,adil insan lazım onu demeleri için.
Ömrünüzü heba etmeyin .

Ailesi hiçbir konuda evime karışamaz zaten evime döndüğümde beri ailesi ne evime gelir ne biseyime karışır karıştırmam eşimde ikimizin evi kimse karışamaz diyo

Sevilecek hiç bir yanı yok mide bulandırıcı bir evlilik. Mahremiyet kimseye anlatılmaz. Kaldı ki bir kadın olarak nasıl böyle iğrenç kelimeleri söyleyebiliyor yok 6 ay iyi dayandı falan bu ne terbiyesizliktir 6 ay sevişmeyen hangi insan ölmüş.
Eğer kendini övdüğün gibi şöyle güçlüyüm böyle sağlam duruşluyum diyen biriysen kendine saygın varsa eğer ayrılırsın zaten, durumu izleyeceğim falan diyorsun daha neyi izleyeceksin merak içindeyim. Daha ne olmalı?

Esim o dönemde bana ilimliydi gayet sakin anlayışliydi aksine ben baskı yapiyodum biran önce olsun bitsin diye aile konusuna gelicek olursak o gun annesinin yüzüne soyledim benim evim benim hayatım benim düşüncem kapıyı kapatınca dışarıda kalıyorsunuz oğlunuzda aynı düşüncede dedim

Alkolden hoşlanmıyorsunuz ama alkol kullanan biriyle evlenmişsiniz.
Eşinizin hataları olabilir ama hiç kimse evladım kötü demez onlara söyleyerek yanlış yapmışsınız.
Eşiniz en özelinizi herkese duyurmuş bir erkek olarak yaptığı çok çirkin ve affedilecek bir tarafı yok.
Ayrılmak istemiyorsanız eşinizle sakince konuşup ortak kararlar alarak ilişkinize çekidüzen verebilirsiniz.
Aileleri zamana bırakın öncelik evliliğinizi güzelleştirin.Eşinçze süpriz yapın ya da hoşlanacağı bir şey yapın ilk adımı atın bakalım.
Hem gezip hem birikim yapabilirsiniz.Eğlenmek gezmek illa büyük maddiyat gerektiren birşey değil.Akıllı olun evinizi de eğlenceli şekle getirin.
Siz bu adımları atın karşılık göremiyorsanız yine de boşayın o zaman ✌

Bu durum 2.5 sene önceki durumdu zaten esim suan ailesine bisey anlatmiyo bizimle alakalı zaten eve dönmeden önce 2 saat konuştuk telefonda şikayetçi oldugum konuları soyledim tamam duzelticem dedi oda bana fevrisin anı sinirlerin çıkışların var dedi bende onu torpuledim suan 1 ay oldu hiç tqrtismadik sariliyo opuyo bazen ama bu yaşananlar beni etkiledi sorun bu suanlik bi problem yok bana yardım da eder temizliğe birayı daha da azalttı gayet saygılı davraniyo ama o olanları içimde unutamıyorum affedemiyorum benimde hatalarım var kabul ediyorum bende tartışınız gözüm donuyo ama bilmiyorum

Ailesine söylemekle cok büyük hata yaptım çok haklısınız

Bu şekilde devam ederseniz, 30 yıl sonra %90 ihtimalle;

- Gençliğiniz heba olup gitmiş olacak.
- Mutsuz bir ailede büyümüş çocuklarınız olacak.
- Muhtemelen yaşı ilerlemeye başladığı için g.t korkusundan size "iyi" davranmaya başlamış bir kocanız ve o kocaya karşı içinizde giden gençliğinizin ve gerçekleşmemiş hayallerinizin öfkesi olacak.
- Pişmanlık, bir sürü pişmanlık ve "değdi mi çektiğime?" soruları da bonus olacak.

Hayat sizin, tercih sizin. Mutlu olma ihtimalinizi mutsuz olma korkusu yüzünden yok etmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…