Iyiki konusmuyormus daha ne olacakti.. herkesin agzina dusmussunuz terapi yapmislar kendilerince. Illa kendiliginden anlatmasi gerekmez sorunca agizlarinin payini veremedi mi? Birde nasil sormuslar bunu o isi yaptiniz mi? Diye mi? Ben herkesle cok rahat konusabilen biriyim, karsi cinstr dahil buna… ama bu sekilde sormal cok basitO konuyu ailesi soruyo buda öyle soyluyo olmuyo diye 6 ay ay boyunca sürekli sordular beni ariyip korkma falan diye konuştular saçma bi dönemdi onun haricinde esim bu konularda konusmaz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşim ilgisiz sevgisiz
- Konu Sahibi Srplkdr
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ya insan arada gezmek te istiyor,her zaman işten eve ,evden işe olmuyor canım abartmamak şartıyla tatile vs gidilebilirSorumsuz değil aslında maasi yatiyo hemen kirayı yatiriyo faturalar falan bende mutfak masrafı yapiyorum faturalara destek okuyorum ben primle cok daha iyi kazanıyorum birikim yapalim diyorum oda yap ama dışarı da çıkıp eğlenelim hepsininyapma diyo
canım eşim araç kredisi,faturalar ve iş yerinden para çekmişti onu ödüyor,bende çocuk tedavisi için çektigim krediler var onu ödüyorum ve mutfak masrafları bendeSizin maddi anlamda eve harcamanız nedir
Bende istiyorum gezmek tozmak ama gelecek içinde biseyler yapmak istiyorum kendimi sıkıyorum oda kiziyoya insan arada gezmek te istiyor,her zaman işten eve ,evden işe olmuyor canım abartmamak şartıyla tatile vs gidilebilir
çok sıkma canım su akıyor yolunu buluyor merak etme,bazen fırsatımız oluyor gezmeye ama sağlık el vermiyor o yüzden her şey zamanında yaşanmamlı abartmadan, inan kurban bayramında ailemin yanına gittim memlekete, evimizde denize yakın güzel bir yerde ama hatsalıktan günlerce yattım kaç kez hastanelik oldum,o yüzden zamanında yaşa hayatınıBende istiyorum gezmek tozmak ama gelecek içinde biseyler yapmak istiyorum kendimi sıkıyorum oda kiziyo
çok sıkma canım su akıyor yolunu buluyor merak etme,bazen fırsatımız oluyor gezmeye ama sağlık el vermiyor o yüzden her şey zamanında yaşanmamlı abartmadan, inan kurban bayramında ailemin yanına gittim memlekete, evimizde denize yakın güzel bir yerde ama hatsalıktan günlerce yattım kaç kez hastanelik oldum,o yüzden zamanında yaşa hayatıni
evet haklısın ne çok rahat,ne de çok sıkı olmak lazım bunu ona söyle,arada gezin gönlü olsun ,kendini öyle mutlu hissediyor demekk kiEv almak istiyorum biseyler yapmak istiyorum o yüzden bana kızıyor oda almak istiyo ama şuan doğru zaman değil diyo bu yüzdende tartismistik
Sevilecek hiç bir yanı yok mide bulandırıcı bir evlilik. Mahremiyet kimseye anlatılmaz. Kaldı ki bir kadın olarak nasıl böyle iğrenç kelimeleri söyleyebiliyor yok 6 ay iyi dayandı falan bu ne terbiyesizliktir 6 ay sevişmeyen hangi insan ölmüş.
Eğer kendini övdüğün gibi şöyle güçlüyüm böyle sağlam duruşluyum diyen biriysen kendine saygın varsa eğer ayrılırsın zaten, durumu izleyeceğim falan diyorsun daha neyi izleyeceksin merak içindeyim. Daha ne olmalı?
Eğer kendini övdüğün gibi şöyle güçlüyüm böyle sağlam duruşluyum diyen biriysen kendine saygın varsa eğer ayrılırsın zaten, durumu izleyeceğim falan diyorsun daha neyi izleyeceksin merak içindeyim. Daha ne olmalı?
Esim o dönemde bana ilimliydi gayet sakin anlayışliydi aksine ben baskı yapiyodum biran önce olsun bitsin diye aile konusuna gelicek olursak o gun annesinin yüzüne soyledim benim evim benim hayatım benim düşüncem kapıyı kapatınca dışarıda kalıyorsunuz oğlunuzda aynı düşüncede dedimSevilecek hiç bir yanı yok mide bulandırıcı bir evlilik. Mahremiyet kimseye anlatılmaz. Kaldı ki bir kadın olarak nasıl böyle iğrenç kelimeleri söyleyebiliyor yok 6 ay iyi dayandı falan bu ne terbiyesizliktir 6 ay sevişmeyen hangi insan ölmüş.
Alkolden hoşlanmıyorsunuz ama alkol kullanan biriyle evlenmişsiniz.merhabalar kızlar, sürekli içime sinmeyen sürekli düşündüğüm konular var kendime çokta kızgınım hemen anlatıyorum uzatmadan,
ben 2. 5 yıllık evliyim eşimle severek evlendık yanı en azından ben öyle düşünüyorum evlendiğimizden beri sürekli aksilikler,sürekli bişeyler ben vajinismus oldum yaklasık 6 ay çektım bu sıkıntıyı zaten evliliğimi doya doya yaşayamadım. eşim evlendikten sonra işşsiz kaldı 1 sene ben bu süre zarfında hemen işe girip çalıştım mejburiyetten ailesi hep benım yanımda oldu hep desteklediler, bende onlara karşı öyleydim tabiki
ama vajinismus olayını butun ailesine duyurmustu odönemde yaşadığım psikolojık baskıyı tahmin bile edemessiniz, bende sürekli yetersizlik özgüvensizlık durumları ve calışmadığı dönemde de sürekli bira içip takılan biri haline gelmişti zaten neyse ben bu durumları içimde aşıp yendim oda 1 sene sonrasında işe girdi normal hayatımıza döndük ama ben eşimin benimle ilgienmesini zaman geçirmesini istedim. yani işe girdiğinden beri sadece kirayı öderim sen geri kalanını öde birikim yapma gezelim tozalım dıyen bıri ki ben asla para muhabbeti yapmam hep veren kişi ben oldum ama artık tek taraflı olunca kendimi aptal gibi hissediyoruum çevrem tarafından beğenilen ayakları ustunde duran biriyim bu konular çok zoruma gidiyo düşünün 1 gülle mutlu olabilen karısı var ve beni mutlu etmek için hiçbirşey yapmadı
ve benım ailem bu adamı hiç ama hiç istemedi sen ayaklarının ustunde duran bırısın neden böyle zayıf güçsüz suratsız bırıyle evlenıyosun dıye
gerçekten cok yıprandım. birlıkte hiçbişey yapamaz olduk tek keyıf aldığı şey içmek, bende içkiden sıgaradan nefret eden biriyım para biriktirip ev alalım dıyoeum hiç öyle düşünceleri yok
sürekli tartışma sürekli laf sokma içki derken artık ailesine anlattım durumları tabı onlarda güzelce dinleyıp yanımda oldular sandım taki yaklasık 2 ay önce ilgisizliğinden şikayet edip tartışma boyutuna geçene kadar
sürekli kazandığımız parayı yıyelım içellim gezelim tozalım kafasında, ileri düşünüp bişeyler yapma cabasında değil bende doldum tartısma başladı kalktı akşam işten gelip yaptığım yemeklerimi döktu sonra bira aldı geldı mutfakta içti daha sonrasında hakaretler bagırmalar tartışmalar
derken kalktım ertesi gün aileme gittim ailesi hepsi karsımda yok ben oğullarını onlara şikayet etmişim yok ben sürekli tartısma çıkartıyormusum falan filan
sonra 15 gün ailemin yanında kaldım sonra geldi aldı benı evime döndüm.
birbirimize sözler verdik daha sakın anlayıslı olucaz bırbırımıze diye
yani bıraz karısık oldu ama benimde beynım yandı bazende gelir sarılır öper
bazen çok ağır cümleler söyler
her neyse ben evime döndükten sonra annesini aradım ama şikayet için değil
bana kullandıkları cümleler;
sen benim oğlumu üzüyosun
sen ev işli bilmiyosun
benim oğlum çok sabırlı
benım oğlum senı 6 ay çektı başkası olsaydı kapının onune koyardı daha neler neler
sen el kızısın ben sana annen gibi davrandım yuz buldun benım oğlumu bana şikayet ettın falan filan
ama ölseydım bu cumlkeleri duyacagıma keske
asla hazmedemiyorum asla...
ve ben evlendiğimden beri 12 saat calışıp evime harcayan altınlarımı bozup evime harcayan biriyım 12 saat calışıp yorgun eve gelip yemek camasır ütü temizlik yapan biriyım ve evim gayet temiz sırf oğlunu haklı cıkarmak için bu cumlelerı kurdu bana hakkımı asla helal etmiyorum asla
oğluda yemek yapınca yer ıkı tabak sonra güzel olmamıs der evlendıkten sonra 22 kılo aldı beğenmediği yemeklerle
ve bu arada bu son olayda benım ailem de tamamen bitti eşim olucak adam
benım ailemde eşimi istemişyo zaten sevmıyolardı bırde benı üzünce iyice güvenleri bitti arkandayız boşan istiyosan diye
ben bir sans daha verdim affettim ama içim hiç rahat değil güçsüz biri değilim ama özgüvenım bıttı
bana bişeyler söyeleyin kızlar ben nerde hata yapıyorum
son şansıda ben duygusal biriyım ızleyıp karar verıyım dıye sonradan pişman olmayayım dıye verdım
ama içime sinmeyen bişeyler var
ne bırakıp gidebiliyorum ne de devam edebiliyorum napıcam bılmıyorum
ı
Eşinizin hataları olabilir ama hiç kimse evladım kötü demez onlara söyleyerek yanlış yapmışsınız.
Eşiniz en özelinizi herkese duyurmuş bir erkek olarak yaptığı çok çirkin ve affedilecek bir tarafı yok.
Ayrılmak istemiyorsanız eşinizle sakince konuşup ortak kararlar alarak ilişkinize çekidüzen verebilirsiniz.
Aileleri zamana bırakın öncelik evliliğinizi güzelleştirin.Eşinçze süpriz yapın ya da hoşlanacağı bir şey yapın ilk adımı atın bakalım.
Hem gezip hem birikim yapabilirsiniz.Eğlenmek gezmek illa büyük maddiyat gerektiren birşey değil.Akıllı olun evinizi de eğlenceli şekle getirin.
Siz bu adımları atın karşılık göremiyorsanız yine de boşayın o zaman ✌
Bu durum 2.5 sene önceki durumdu zaten esim suan ailesine bisey anlatmiyo bizimle alakalı zaten eve dönmeden önce 2 saat konuştuk telefonda şikayetçi oldugum konuları soyledim tamam duzelticem dedi oda bana fevrisin anı sinirlerin çıkışların var dedi bende onu torpuledim suan 1 ay oldu hiç tqrtismadik sariliyo opuyo bazen ama bu yaşananlar beni etkiledi sorun bu suanlik bi problem yok bana yardım da eder temizliğe birayı daha da azalttı gayet saygılı davraniyo ama o olanları içimde unutamıyorum affedemiyorum benimde hatalarım var kabul ediyorum bende tartışınız gözüm donuyo ama bilmiyorumAlkolden hoşlanmıyorsunuz ama alkol kullanan biriyle evlenmişsiniz.
Eşinizin hataları olabilir ama hiç kimse evladım kötü demez onlara söyleyerek yanlış yapmışsınız.
Eşiniz en özelinizi herkese duyurmuş bir erkek olarak yaptığı çok çirkin ve affedilecek bir tarafı yok.
Ayrılmak istemiyorsanız eşinizle sakince konuşup ortak kararlar alarak ilişkinize çekidüzen verebilirsiniz.
Ailesine söylemekle cok büyük hata yaptım çok haklısınızBu durum 2.5 sene önceki durumdu zaten esim suan ailesine bisey anlatmiyo bizimle alakalı zaten eve dönmeden önce 2 saat konuştuk telefonda şikayetçi oldugum konuları soyledim tamam duzelticem dedi oda bana fevrisin anı sinirlerin çıkışların var dedi bende onu torpuledim suan 1 ay oldu hiç tqrtismadik sariliyo opuyo bazen ama bu yaşananlar beni etkiledi sorun bu suanlik bi problem yok bana yardım da eder temizliğe birayı daha da azalttı gayet saygılı davraniyo ama o olanları içimde unutamıyorum affedemiyorum benimde hatalarım var kabul ediyorum bende tartışınız gözüm donuyo ama bilmiyorum
Kesinlikle katılıyorumSen yine affetmissin millet boşa yazıyor. Savunmalar başlamış.
Bu şekilde devam ederseniz, 30 yıl sonra %90 ihtimalle;
- Gençliğiniz heba olup gitmiş olacak.
- Mutsuz bir ailede büyümüş çocuklarınız olacak.
- Muhtemelen yaşı ilerlemeye başladığı için g.t korkusundan size "iyi" davranmaya başlamış bir kocanız ve o kocaya karşı içinizde giden gençliğinizin ve gerçekleşmemiş hayallerinizin öfkesi olacak.
- Pişmanlık, bir sürü pişmanlık ve "değdi mi çektiğime?" soruları da bonus olacak.
Hayat sizin, tercih sizin. Mutlu olma ihtimalinizi mutsuz olma korkusu yüzünden yok etmeyin.
- Gençliğiniz heba olup gitmiş olacak.
- Mutsuz bir ailede büyümüş çocuklarınız olacak.
- Muhtemelen yaşı ilerlemeye başladığı için g.t korkusundan size "iyi" davranmaya başlamış bir kocanız ve o kocaya karşı içinizde giden gençliğinizin ve gerçekleşmemiş hayallerinizin öfkesi olacak.
- Pişmanlık, bir sürü pişmanlık ve "değdi mi çektiğime?" soruları da bonus olacak.
Hayat sizin, tercih sizin. Mutlu olma ihtimalinizi mutsuz olma korkusu yüzünden yok etmeyin.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.