Affederek hata yapıyorsunuz. Vajinismus olduğunuzu herkese duyuran adamdan bir cacık olmayacağını anlamanız lazımdı.bana bişeyle r söyeleyin kızlar ben nerde hata yapıyorum
hata tamamen benım asla içmicem dedi bende sevdiğim için inandım ama artık sevgımde sanırım bıttıIckiden nefret ediyorum demissiniz. Neden bu adamla evlendiniz
bilmiyorumAffederek hata yapıyorsunuz. Vajinismus olduğunuzu herkese duyuran adamdan bir cacık olmayacağını anlamanız lazımdı.
hayatımın en güzel geçmesi gereken dönemde mutsuzum ama ayrılırsam da mutsuz olmaktan korkuyorumBoyle şeyler yapmiş adami benim tekrar öpesim bile gelmez. Bilmiyorum nasil hazmediyorsunuz. Yemek dokup bira alip içmeler filan leş hareketler...
Cocuk yok sanirim ee aile arkanizda boşan diyor. Yani bazi kadinlar cocugu, ailesini bahane ediyor ya çoguna inanmiyorum. Boyle tutan olmasa da inatla kalmaya devam ediyorsunuz.
Ne diyeyim hakkinizda hayirlisi. Gerek aileler gerek siz cok saygisizlasilmis cok yuz goz olunmus ben sanmiyorum bundan sonrasi harika olsun
sonrasında hiç saygımı bozmadan telefonu kapattım kendisi kar yagdığı dönemde aradı hiçbişey olamamıs gibi annem nasılsın nasıl gittin dıyeHem ayakların üzerinde duran, çalışan birisin. Hem ailen destekçi, çocuk yokken boşa bu ayıyı ve ailesini.
Annesinin laflarına bak hele, kaynanam bana bunları desin nasıl tıkıyorum o lafları ağzına.
Yüzsüz.sonrasında hiç saygımı bozmadan telefonu kapattım kendisi kar yagdığı dönemde aradı hiçbişey olamamıs gibi annem nasılsın nasıl gittin dıye
evet kesinlikle annesi yzüme gözüme sarılır annem annem dıye sever di nasıl kı tavrımı koydum el kızı oldum oğlunu üzen bi kız oldumVajinusmusu kalkıp ailesine anlatan adamlara sinir oluyorum. Bu duruma sabredemeyip ayrılmak isteyeni bile anlarım da, koşa koşa aileye anlatmak..Sonra kv de çıkar böyle saçma sapan konuşur..Evlilikte çok ciddi şeyler olmadığı sürece ailelerin kavgaları bilmesi de doğru değil,çok yüz göz olmuşsunuz gibi geldi bana..
Sevgili konu sahibi..insanların hayatlarında alışkanlıklar vardır ve bunları ya bırakmazlar yada bıraksalar bile ha diyince olmaz.cok zorlu sureclerden gecilir. sigarayi,alkolu,yasaklı maddeyi bırakmak çok zordur.ciddi tedavi gerekir.alkol alan bir kişi de ,ben aşık oldum artık icmeyecegim demez..birakmasani beklemeyin..içki belki çalışma hayatını da etkiliyor olabilir.aileniz haklı. ayrilin.hata tamamen benım asla içmicem dedi bende sevdiğim için inandım ama artık sevgımde sanırım bıttı
hayatımın en güzel geçmesi gereken dönemde mutsuzum ama ayrılırsam da mutsuz olmaktan korkuyorum
Herkes çok güzel hayallerle evleniyor ama olmayınca olmuyor.bilmiyorum
yanı evlenirken çok güzel hayallerım vardı ama artık inancım sabrım kalmadı
Hayatınızın en güzel geçmesi gereken dönemde eşiniz hayatı size zehir ediyor. Daha ne kadar mutsuz olabilirsiniz ki? Mantıklı düşünemiyorsunuz. Ailenizi dinleyin bence.hayatımın en güzel geçmesi gereken dönemde mutsuzum ama ayrılırsam da mutsuz olmaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?