eşim ilgisiz sevgisiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hayatımın en güzel geçmesi gereken dönemde mutsuzum ama ayrılırsam da mutsuz olmaktan korkuyorum
Yalnız basınıza mutsuz olmak böyle bir adama aynı evde mutsuzluğunu avutmaktan daha iyidir ayrılınca mutsuz olacağın hiçbişey yok bazı şeyler değişmez kendinde görmüşsün zaten arkadaşım hakkında hayırlısı olsun ama mantıklı davrananın zamanı gelmiş

Ayrılınca mutsuz olmazsın aksine hayatına sana uygun birini almak için yeraçarsın...Sen alkol sigaradan nefret ediyorsun ama evlendiğin kişi alkolik...Olmaz yürümez yani...Ama sen boşanmazsın cok net anlaşılıyor, cocuk yapma sakın cunku omur boyu o berbat ailesini çekmek zorunda kalırsın

Bir şans daha verme kardesim verme,eğer ki cocugun yoksa kurtulmus say kendini, bilirim icmeyen birine ne ağır gelir icen insan, hele birde şükürsüz se hic durma,o sevgi böyle giderse nefrete dönüşür kendini yipratma,sen degerlisin kiymet bilen elbet karsina çıkacaktır,

ayrılamassın degıl ben güçlü bi kadınım kımseye eyvallahım olmaz ki bana zarardan başka bi faydası olmayan adama asla
ama zamanı var

Son şansı neden verdiniz onu anlamadım. Sizden şans isteyen oldu mu?

Sizin kendinizle alakalı ciddi probleminiz var...İnsan kendine nasıl reva görür bunları anlamıyorum...Yanlış seçimimin bedelini ödücem kafasıylamı bu boşa çekilen kürekler ? Her insan hata yapar önemli olan bu hatadan dönmek değil mi? Ki vajinismus sizin özeliniz eşinizle bunu ailelere söylediği an yol verilmeliydi bence
Ayaklarınızın üzerinde durmasaydınızda duracaktınız birşekilde...Bir nevi kölelik bu yaşam çünkü...
Hayatınızı kurtarmanız dileğiyle..

İşte canım kaybolan sevgi hele ki saygı geri gelmiyor istersen biraz daha zaman ver ve annesini mümkünse çok karıştırma hiçbişeyinizi anlatmayın ve içkisinden rahatsız olduğunu bi düzene sokması gerektiğini söyleyebilirsin eğer devam etmek istiyorsa en azından hemen kestirip atmamış olursun vicdanın rahat olur ama sakın çocuk yapma bu evrede çocuk evlilikleri düzeltmiyor naçizane tavsiye vereyim arkadasım

yanı size saçma geicek ama bazen cok kaba bazen cok kibar biri oluyo bu durumda ben kendımı kotu hıssedıyorum benım yuzumden mı dıye benmı uzerine gidiyorum

Alkolu senden once goren bi insan,ilerde inadına daha fazlasini yapar,sen affetmek icin yollar ariyorsun belli ama,cocuk yoksa en mantiklisi ayrilmak,alkol herseyi yaptirir

evet geldi konustu 2 saat ben yuvamı yıkmak istemiyorum diye bende fevriyim anında yakıyorum gemileri bende bu dönemde rahat durmadım saydırdım bayagı
Geldi ne konuştu? Ağız ishali gibi her şeyi ailesine yetiştirmeyeceği sözünü verdi mi? Anında yakmıyorsunuz bi şeyi, okurken beynim göçtü, yemeğimi döken herife daha bir kap yemek pişirmem ben. İşimi temizliğimi beğenmeyene hiçbirşey yapmam, gelsin yapsın o çok bilmiş anası.

annesine benım evim sız kapının dısındasınız dedım zaten ben istersem ayrılırım istersem barısırıım bu sızı ılgılendırmez dedim

Son şans vermeyin

15 gün annemdeydim anası gelip bir kab yemek mı pişirmiş kendi yaptıda yenmıyo zaten
daha komik bişey söyliyim benım evıme gelip elın cok lezzetli annem ellerine saglık nıye ugrasıyosun dıyen kadın bunları soyluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…