EŞİM İLE VAR OLAN SORUNUMUZ

siz de ona söyleyin

yani banyodan yeni çıktınız, o kirli

o da yıkansın o zaman

bir de saçınız ıslakken mi ilişki oluyor

yoksa kurut bir daha yıkan bir daha kurut o saç iflah olmaz

boyle konularda senin bir mesajin aklima geliyor,
tam toparlayabilecek miyim.

en buyuk problem insanlarin gece yatak odasinda sevisilmesi gerektigini dusunmeleri demistin, oyle bir sey.

aha dedim ne kadar da dogru bir cikarim,
tum gun calismissin, cocuk falan, aksama kadar bir suru ugrasi, insanda libido kalmiyor dogal olarak...

konu sahibi, bence banyonuzu sabah yapin

Aynen dediğim gibi yazmışsın

Katıldım sana

Ana bizde ne gece ne gündüz kaldı yaşam kaydı, malum 19.30 da yatan çocuğumuz yok

Yaaaa inanılmaz şaşkınım ve ne yalan söyleyim bşraz da güldüm duş almaktan korkmak nasıl bir duygu yazık size yahu

Şöyle bir düşündüm ben olsam ne yaparım diye.. Ben olsam eşime derim ki görevmiş gibi oluyor sen böyle yapınca ben her duş aldığımda geriliyorum ve bu durum benim hoşuma gitmiyor. Çünkü benim için seks spontane olması gereken birşey planlı gibi olmasın böyle benim için bir anlamı kalmıyor falan deyin..

Sizin bu hikayenizi okuyunca aklıma Pavlovun köpeği geldi.. Sizin eşinizde aslında siz ona yaklaşınca ya da sizi çıplak görürse ne bileyim o ortam oluşunca uyarılması gerekirken duşa girmeniz adamı uyarıyor Bu nasıl birşey yaa.. Bir de ne diyeceğim size.. Eğer konuşmanız işe yaramazsa siz duşunuzu alın ona deyin ki hadi sende doğru duşa.. Ondan sonra birlikte olun.. Her defasında öncesinde onu da duşa sokun belki bıkar ne bilim bıkar mı acaba??

Siz duş alınca cinsellik istemesi çok itici bence. Kaldı ki iki günde bir çok bence. Burada 2 günde 1 normal diyenler evlenmeden önce ne yapıyordu acaba? Ama çoğuna sorsan evlenmeden önce olmaz der.
Kaç dakika sevişiyorlar merak ettim o iki güne bir yapanlar. Yarım saat penetrasyon sürse yarım saat ön sevişme yarım saat dinlenme. Hafta sonları zatenHaftanın 4 günü sevişmeye gitti. Ben kendime ne zaman vakit ayıracağım peki?

Siz duş alınca cinsellik istemesi çok itici bence. Kaldı ki iki günde bir çok bence. Burada 2 günde 1 normal diyenler evlenmeden önce ne yapıyordu acaba? Ama çoğuna sorsan evlenmeden önce olmaz der.
Ben demedim, ama 2 günde bir normal diye düşünüyorum . Çok mu?

Kesinlikle aklıma o geldizaman banyoyu sabah yapın ise geç kalma bahanesiyle kaçar gidersiniz:)

Sevişmedin uyudun diye kavga çıkarmak nedir ya? İnsanı sevişmekten soğuturlar yemin ederim. Libido düşmanları! Aynı durum bizde de var. Hazır yıkanmışsın, çıplaksın, giyinmeden hadi 2 dk gel der her banyo sonrası. İstisnasız her seferinde teklif eder ama ben nadiren kabul ederim, etmezsem kavga çıkarsa bunun için trip atsa bi daha sevişmem yani. Canım istemiyorsa istemiyordur, tek taraflı olur mu yahu. Sen teklifini et, hayırsa hayırdır, tamam hayatım de geç.

Banyo yapmayınca istemiyor mu

Ama konu sahibin kızdığı nokta illa duştan sonra olması. Her duştan sonra istemesi. Bu da bencillik. Duş al ilişki yaşa, sonra tekrar duş al bir daha istesin. Hele de ibadet eden bir kadın için imkansız o zaman bu durum. Adam illa duştan sonra demese sorun çözülecek

Yani evet duşu takıntı haline getirmesi bence de garip ama konu sahibi duştan bağımsız olarak da 2 günde 1'i fazla buluyor diye anladım ben.

Bir de konu sahibi daha önceki konularından birinde eşimden soğudum, bir şey hissetmiyorum, cinsellik zor geliyor falan yazmış. Bence daha derin sorunlar var. Bence konu sahibi artık eşini sevmiyor.

Yani evet duşu takıntı haline getirmesi bence de garip ama konu sahibi duştan bağımsız olarak da 2 günde 1'i fazla buluyor diye anladım ben.
Ben de konu sahibinin diğer yorumlarını da okuyunca duştan bıktığını anladım çünkü duş alıyormuş, ilişkiden sonra bir daha alıyormuş. Benim saçlarım uzun mesela. Şu kış günü fenalık geçiririm

Sizi çok iyi anlıyorum ama eşinize çözüm yok anladığım kadarıyla, işiniz zor gerçekten, bu durumda abes bir söze bağlayacağım affınıza sığınarak. T....z kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın derler ya
Duşu erken saatte alsanız buna bağlı olarak aktiviteyi erkene çekseniz, bir de afrodizyak etkili vitaminler var gingseng ya da gniko biloba özü içeren, en azından isteğiniz artınca işkence hisse vermekten çıkar belki.
Şu an linç yiyebilirim biliyorum ama bu tarz erkeğe de başka çözüm gelmedi aklıma

Duşa girmeden halletseniz o işi iki kez duşla uğraşmadım.Ayrica iki günde bir çok ya insan bıkar bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…