- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
-
- Konu Sahibi Justholdme_
denedim oda fayda etmedii her pazar her pazar onuda bulaamdımaklima ne geldi bak arkadas cagirsaniz pazar günleri.
yada bi arkadasina desen pazar bi pilan yapalim diye, disarda gezseniz yada biyerde Piknik yapsaniz
onuda denedim beni evde kaldırmıyor ki bir pazar gitsek bir pazar gtmesekde olmaz yani illaki haftada birgün gitmemiz lazım yoksa herhalde evde kıyamet kopar.. bir hafta gitmessek kavga cıkarBir pazar gidin bi pazar gitmeyin
Ama bu konu yüzünden fazla tartismayin , esin seni suclar aiöemi istemiyosun vs seyler düsünür ozamanda inadina daha cok gitmek ister.
Zaten yakinda bebeginiz olsa öyle her hafta gidemezsiniz.
Hem kendi gitmek istiyorsa gitsin sen des cikarma , ben evde kalicam de fiöm izlicem de..
Amann bu erkeklerde evlendikten sonra ana kuzusu oluyorlaronuda denedim beni evde kaldırmıyor ki bir pazar gitsek bir pazar gtmesekde olmaz yani illaki haftada birgün gitmemiz lazım yoksa herhalde evde kıyamet kopar.. bir hafta gitmessek kavga cıkarilla her hafta gitmeyi artık görev gibi alıştım:/
Yemeni icmeni sakin sinirlama hamilesin sen yazik degil mi aci kendine bebisine,kaynananla kocan iki tavuk eksik yesinlerben birde bu halsizlikle derslerle ev işile yemekle ugraşıyorum.. valla artık son noktaya geldim.. seslenmekten kavga etmekten yoruldum o yorulmadı bende salak gibi dershanede 1 poğaca alıp yiyemyordum ne kadar safmısım valla off
Arkadasim simdi limoncu modumu acacagim ama, maddi konularda dikkatli olma.
Esin 1 harciyorsa sen 2 harca. Cok tutumlu kadini en cok kocasi tepeliyor.
Onun disinda da bir sure hastayimla bebek zorluyorla idare et.
Hafta için bir akşam gitsin - 6 dan 10 a kadar otursun tek başına. 2 hafta da bir Pazar da beraber gider gelirsiniz
Hafta için bir akşam gitsin - 6 dan 10 a kadar otursun tek başına. 2 hafta da bir Pazar da beraber gider gelirsiniz
ayy aynen ya bu kadar olur bu erkek ailelerini anlamıyorum her hafta beklerler sen gitmezsen onlar gelirler, ya hiç düşünmezler işleri güçleri planları vardır yorgunlardır falan diye ,zannediyorlar ki dünya bir tek onların üzerine kurulu işe gitmek haricinde tüm zamanımızı onlarla geçirelim sinir oluyorum vallahiii, bide bizimki her hafta gittiği yetmezmiş gibi birde gittimi kalkmak bilmez saatlerce oturur da oturur patlarım artık zaten oraya gidince öyle muhabbet hoş zaman geçirme falan yok gelinsin ya ha bire hizmet eder dururum yorgun argın gelirim eve. Bende çok doluyum o yüzden bi yazasım geldi :)onuda denedim beni evde kaldırmıyor ki bir pazar gitsek bir pazar gtmesekde olmaz yani illaki haftada birgün gitmemiz lazım yoksa herhalde evde kıyamet kopar.. bir hafta gitmessek kavga cıkarilla her hafta gitmeyi artık görev gibi alıştım:/
bende surat asar otururum sonra kaynanam adımı buzdolabına çıkardıAynı benim eşim ve bende hamileyim. Bide biz yatılı gidiyoruz hic rahat edemiyorum. Sırf her hafta gitmeyelim diye hamile halimle kurs aldim hafta sonu evimde olurum çalışmaya razıyım dedim ama kurslar sadece cumartesi oldu ve esim yine basladi kurstan sonra gideriz demeye. Ama ben gitmek istemesem illa ki kavga ediyorum ve eger zorla gidersem de orda hic kimseyle konusmadan suratimi asip oturuyorum. Sende oyle yap. Gitmek istemiyosan sonu kavga da olsa söyle ve gitme zorla sürükleyecek hali yok ya