Önceki konunada yazmıştım, çok üzüldüm yaşadıklarınıza.
Annen senin acillik olmanın suçlusu olarak eşini gördüğü için öyle yapmış ,haksız ama öyle düşünmüş bence. Keşke annene haber vermeseydin birkomşu arkadaş falanla gitseydin hastaneye. Olan olmus artık , bundan sonra eşinleanneni aynı ortama sokma zaten kendileri de girmek istemezler. Sen de konuyu düşünüp düşünüp üzülme, bebeğini düşün onunla ilgiken koca insanlarannenve eşin neyaparlarsa kendileri bilir. Bebeğinden başkakimseiçin üzülme sakın.
Ben Doğumyaptıktan 24 saat sonra hastane korkuluklarımdan atlayıp intahara kalkan
bir annem var. Sebep , sabah eşim anneme günaydın dememiş, annem yemek yapmış elinesağlıkdememiş, (annemsaat 6-7 gibi gelicekti 4 tegeldi) ,anne ben burdayım sen6-7gibi gelseydin demiş yani incirçekirdeğini doldurmayacak seyler yüzünden lohusalığımı mahvetti, tum hastaneye rezil oldukvs. Çok uzun yazmıyım amabunları yaşayan tek sendeğilsin demek için yazdım. İkisini de boşver bu konuyu konuşup çeneni ve nefesini yorma bile . Bebeğinle ilgilen senin şimdi onların kaprisleriyleuğraşacakzqmanın yok.