• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ile ailesi arasındaki maddi sorunlar

lizay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2025
1
0
1
27
Merhabalar eşimle 1 yıldır evliyiz ve ben 6 aylık hamileyim evliliğimiz başından beri eşim maddi olarak ailesinden ayrılamıyor ikimizde çalışıyoruz ve benimde onların ortak gelirlerine katılmamı istiyorlar ama ben istemiyorum ailenin sorumluluklarını eşime yıkılmış üstelik yaptığı şeyleri de beğenmiyorlar ve ben bundan yana çok sıkıntı yaşıyorum istemiyorum artık bizi düşünüp ailesiyle maddi ve sorumluluk olarak ayrılmasını istiyorum bebeğimiz olacak artık önceliğimizin o olduğunu anlamasını istiyorum bu konuyu her açtığımda bir tartışma çıkıyor ve ben artık ne yapacağımı bilmiyorum sizce ne yapmalıyım

Merhabalar eşimle 1 yıldır evliyiz ve ben 6 aylık hamileyim evliliğimiz başından beri eşim maddi olarak ailesinden ayrılamıyor ikimizde çalışıyoruz ve benimde onların ortak gelirlerine katılmamı istiyorlar ama ben istemiyorum ailenin sorumluluklarını eşime yıkılmış üstelik yaptığı şeyleri de beğenmiyorlar ve ben bundan yana çok sıkıntı yaşıyorum istemiyorum artık bizi düşünüp ailesiyle maddi ve sorumluluk olarak ayrılmasını istiyorum bebeğimiz olacak artık önceliğimizin o olduğunu anlamasını istiyorum bu konuyu her açtığımda bir tartışma çıkıyor ve ben artık ne yapacağımı bilmiyorum sizce ne yapmalıyım
Görücü usulüyle mi evlendimiz, evlenmeden bu konular konuşulmadı mi ya da söz verdi de tutmadı mi ? Sen nasılsa hallederim mi dedin ?

Ben olsam zerre kazandığım parayı vermem kavga çıkarsa çıksın şu aile otlakçılarından nefret ediyorum... Dik durun beklentiye girmeyin manipülatif davranışlar sergileyenleri görmezden duymazdan gelin herkes haddini bilsin..

Ortak gelirleri derken? İşleri mi ortak ? Yoksa bağımsız işinden aldığı maaşı mı veriyor ?

Ortaklık iş ortaklığı mı yoksa maaşını mı veriyor? İş ortaklığıysa o ortaklık bitmezse böyle devam eder üzgünüm tecrübeyle sabit.

Okkalı bir tartışmayla kendi maaşınızı ayırın. Başka yolu yok. Zaten ben hep evin giderleri paylaşıldıktan sonra herkesin kendi bütçesi olması taraftarıyım.

Back