- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi turunculimon
-
ben de ya hatta eşim bozulunca ne o unutamadın mı kızı diye yaygara çıkarırım..Olay bi tek size mi normal geliyor?
Sevgililik döneminde neler paylaştılar kim bilebilir.
Abisinin eski sevgilisiyle evlenmek kadar iğrenç ötesi durum yok.
Burda en çok yaygara koparacak, hatta asla görüşmek istemeyecek olan sizken, gayet olgunlukla karşılayıp bi de eşinizi ikna etmeye çalışmanız taktire şayan. Düğüne de gidin, altında takın. Eşinizin eski sevgilisi, kaynınızın yeni karısı, sizinde eltiniz olarak karşılıklı ikide göbek atın.
Valla hiç elit olup, geçmişte kaldı demem. Çıkarım hanımefendi kişiliğimden, görüşülmeyecek o kadar derim, ne ikna edicem, bırak nerden koparsa kopsun. Ben sevmiyorum böyle çarpık ilişkileri
işte bu yüzden iğrenç.. 2 oğlum var Allah muhafaza diyorum.. Çok berbat bir durum.Birliktelik yaşanmamış ama sevgili durumları yani, öpüşme yakınlaşma illaki olmuştur kızın yaşı büyük birde zaten hem eşiöden hem kaynımdan
kız kaç yaş büyük kaynınızdan? ne aşkmış kaynınızdaki.. nasıl görüşmeye karar vermişler ki?Birliktelik yaşanmamış ama sevgili durumları yani, öpüşme yakınlaşma illaki olmuştur kızın yaşı büyük birde zaten hem eşiöden hem kaynımdan
Aynen öyle valla. Her hareketinden bir anlam çıkarırımben de ya hatta eşim bozulunca ne o unutamadın mı kızı diye yaygara çıkarırım..
Kızla görüşme meraklısı değilim zaten ben. Eşimin ailesiyle bu konu yüzünden arası açılmasını istemiyorum sadece. Kardeşiyle görüşmeyiz, bağ kopar.. Ama eşim bu sebepten ailesine de tepki koyacak. Herkesin kendi hayatı, kaynım eşimin eski sevgilisiyle evlenecek mideye sahipse neden tasalanan ben olayım? O tasalansın. Arkasından konuşulan, karısının geçmişi önüne atılıp durulan olacak oOlay bi tek size mi normal geliyor?
Sevgililik döneminde neler paylaştılar kim bilebilir.
Abisinin eski sevgilisiyle evlenmek kadar iğrenç ötesi durum yok.
Burda en çok yaygara koparacak, hatta asla görüşmek istemeyecek olan sizken, gayet olgunlukla karşılayıp bi de eşinizi ikna etmeye çalışmanız taktire şayan. Düğüne de gidin, altında takın. Eşinizin eski sevgilisi, kaynınızın yeni karısı, sizinde eltiniz olarak karşılıklı ikide göbek atın.
Valla hiç elit olup, geçmişte kaldı demem. Çıkarım hanımefendi kişiliğimden, görüşülmeyecek o kadar derim, ne ikna edicem, bırak nerden koparsa kopsun. Ben sevmiyorum böyle çarpık ilişkileri
Ay o detayları nerden biliyosunuzÇık doğru bir şey degil ama yanlış da degil. Sizin beş yıllık sevgililik iki yıllık evlilik süreciniz olmuş ve birlikte büyüdük dediginize göre çok çok eski bir olay. Büyütülmesine gerek yok. Ama tuhaf bir durum yani
Adam haklı. Bir zamanlar öpüştüğü sarıldığı birine yenge mi diyecek şimdi.. Nerden baksan tutarsızlık. Eşin görüşmek istemeyebilir ve yerden göğe haklıBirliktelik yaşanmamış ama sevgili durumları yani, öpüşme yakınlaşma illaki olmuştur kızın yaşı büyük birde zaten hem eşiöden hem kaynımdan
Bence alın karşınıza sakince durumu anlatın ve ne düşünüyorsa arkasında olacağınızı söyleyin bu durumlar sizin evloliginizde huzursuzluğa yol açabilir olabildiğince uzak durun bence yaşadığım tecrübelere dayanarak söylüyorum bunlar kardeş sonuçta illa bir gün bayram seyran düğün dernek bir şekilde orta yol bulunur diye düşünüyorum insan ailesini atamazMerhaba hanımlar, bayramda bir konu daha açmıştım destekleriniz için teşekkür ederim dönüş yapamadım sonrasında eşim evdeydi bayram boyu sonradan da konuyu hortlatmak istemedim. O Konudan eşime bahsetmedim bu arada..
Şimdi yeni gündemimiz eşimin kardeşi, ve ailesi. Kısaca bahsetmek gerekirse, kaynım eşimin eski sevgilisi ile birlikte yıllardır. Benden önce olan biri bu kız bu arada. Uzun zamandır ailesini evliliğe ikna etmeye çalışıyordu, eşim de karşı çıktığı için ve ailesi de durumu bildiği için kızı asla istemiyorlardı.. Bugün kayınvalidem beni aradı ve kız istemeye gideceklerini, ikna olduklarını söyledi. Eşime söylememi istedi. Eşim ve annesi bayramın son günü başka bi konudan tartışmışlardı, o günden beri de konuşmuyorlar. Eşim farklı biçok konuda annesine, ve kardeşine tavırlı. İçten içe kırgınlık yaşadığı şeyler var, bana da anlattığı şeyler bunlar. Bugün telefonda konuşurken kayınvalidem eşime ah ederek konuştu, o da çocuğundan bunları görsün dercesine. Ben ortayı bulmaya çalıştım, düzelir aranız deme öyle anne falan diye ama oralı olmadı. Eşime olan sinirinden de kayınpederime bu evlilik olayına zor bela ikna etmiş, “bi çocuğumuzun gönlünü yapıcaz diye öbürünü kaybedemem” demiş. Ben bu konuda eşimi ikna etmeye çalışmıştım daha önce, kardeşin seviyor vazgeçmiyor kaç sene oldu yaşananlar eskide kaldı tavır alacak bir şey yok diye ama o tamamen ters görüyor bu durumu. Hatta kardeşiyle benim arama da bu yüzden baya mesafe koymuştu zamanında, güvenmiyorum diyerek. Şimdi ben ailesinin söylemesini mi bekleyeyim yoksa akşam gelince anlatayım mı durumu? Kayınvalidem söyle dedi ama bütün tadı kaçacak eşimin eminim. Bir de küsler zaten, üstüne bununla beraber olaylar büyür diye de tedirginim. KV başka bir sürü olay hkkında konuştu eşimle ilgili, ama ben eşimin kırgınlıklarını söylemedim kendisi onlara açmadığı için bu konuları. Şimdi eşim ailesiyle görüşmeyi bile kesebilir, kardeşinin tarafını seçtiler gibi düşünecek onu çiğnediler diye algılayacak. Çok üzgünüm ben. Hem anne ahı almasına üzülüyorum, hem ailede huzurluk yaşanmasına. Arada kaldım bi yandan da. Napmalıyım sizce? Olaylar çok karışık, olabildiğince kısaltmaya çalıştım. Anlaşılmayan birşey yada önemli olan bi ayrıntı varsa sorabilirsiniz. Teşekkürler şimdiden
Hayır uzun değil, takılmalık diye adlandırılan bi ilişki. Kız yaşça ikisinden de büyük. Ciddi, uzun, aşk içeren bi ilişki olmamış aralarında. Sadece temas olmuş, birliktelik de yokEsinizle uzun süreli bir birliktelikleri olmuş mu? Ben olsam sizin kadar olgun olamazdım. Annesinin söylediği şekilde aktarın eşinize bilip de söylemedin diye kabak başınıza patlamasın.
Ama tabiki kardeşini eski sevgilisile beraberliğini onaylamiyorum yıllar önce sarmaş dolaş gezi gezip simdi ona nasıl yenge der diyede düşünmüyor değilimMerhaba hanımlar, bayramda bir konu daha açmıştım destekleriniz için teşekkür ederim dönüş yapamadım sonrasında eşim evdeydi bayram boyu sonradan da konuyu hortlatmak istemedim. O Konudan eşime bahsetmedim bu arada..
Şimdi yeni gündemimiz eşimin kardeşi, ve ailesi. Kısaca bahsetmek gerekirse, kaynım eşimin eski sevgilisi ile birlikte yıllardır. Benden önce olan biri bu kız bu arada. Uzun zamandır ailesini evliliğe ikna etmeye çalışıyordu, eşim de karşı çıktığı için ve ailesi de durumu bildiği için kızı asla istemiyorlardı.. Bugün kayınvalidem beni aradı ve kız istemeye gideceklerini, ikna olduklarını söyledi. Eşime söylememi istedi. Eşim ve annesi bayramın son günü başka bi konudan tartışmışlardı, o günden beri de konuşmuyorlar. Eşim farklı biçok konuda annesine, ve kardeşine tavırlı. İçten içe kırgınlık yaşadığı şeyler var, bana da anlattığı şeyler bunlar. Bugün telefonda konuşurken kayınvalidem eşime ah ederek konuştu, o da çocuğundan bunları görsün dercesine. Ben ortayı bulmaya çalıştım, düzelir aranız deme öyle anne falan diye ama oralı olmadı. Eşime olan sinirinden de kayınpederime bu evlilik olayına zor bela ikna etmiş, “bi çocuğumuzun gönlünü yapıcaz diye öbürünü kaybedemem” demiş. Ben bu konuda eşimi ikna etmeye çalışmıştım daha önce, kardeşin seviyor vazgeçmiyor kaç sene oldu yaşananlar eskide kaldı tavır alacak bir şey yok diye ama o tamamen ters görüyor bu durumu. Hatta kardeşiyle benim arama da bu yüzden baya mesafe koymuştu zamanında, güvenmiyorum diyerek. Şimdi ben ailesinin söylemesini mi bekleyeyim yoksa akşam gelince anlatayım mı durumu? Kayınvalidem söyle dedi ama bütün tadı kaçacak eşimin eminim. Bir de küsler zaten, üstüne bununla beraber olaylar büyür diye de tedirginim. KV başka bir sürü olay hkkında konuştu eşimle ilgili, ama ben eşimin kırgınlıklarını söylemedim kendisi onlara açmadığı için bu konuları. Şimdi eşim ailesiyle görüşmeyi bile kesebilir, kardeşinin tarafını seçtiler gibi düşünecek onu çiğnediler diye algılayacak. Çok üzgünüm ben. Hem anne ahı almasına üzülüyorum, hem ailede huzurluk yaşanmasına. Arada kaldım bi yandan da. Napmalıyım sizce? Olaylar çok karışık, olabildiğince kısaltmaya çalıştım. Anlaşılmayan birşey yada önemli olan bi ayrıntı varsa sorabilirsiniz. Teşekkürler şimdiden
Eski konularınıza baktım :)Ay o detayları nerden biliyosunuzönceden mi yazmıştım hatırlayamadım evet kızla olan durum çok eski, benim kıskanmamı falan söylüyorlar ama kıskanıcak neyim var neden fesatlaniyim. Evet durum kimseye normal gelmiyor zaten ama herkesin kendi seçimi kendi hayatı, benim ilişkimi etkilemez. Ailesiyle ilişkisinin etkilenmesine üzülüyorum ben
Ay neden öyle dediniz, çok teşekkür ederimValla eşini ve ailesini bilemem ama sen çok olgun birisin, eşinin ailesi senin gibi bir gelinleri olduğu için şanslılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?