- 12 Kasım 2017
- 1.130
- 1.986
- 63
- Konu Sahibi turunculimon
-
Birliktelik yaşanmamış ama sevgili durumları yani, öpüşme yakınlaşma illaki olmuştur kızın yaşı büyük birde zaten hem eşiöden hem kaynımdanAllah yardımcınız olsun yalnız esin bu kadar karşı çıkması aklıma tek birşeyi getirdi acaba zamanında bunlar birlikte mı oldu yani tamam doğru değil kardeş eski sevgili durumu ama asla diyecek kadar da kötü durum ise direk aklıma bu geldi yani
Çok teşekkür ederim, bende karışma taraftarı değilim aslında ama sonra benim bildiğimi bilir de bana niye söylemedin de diyebilirEşiniz oldukça haklı bence. Siz konuya müdahil olmasanız daha sağlıklı olur gibi geliyor
Herkes tarafından ters bi durum olarak görülüyor, ama kaynım çok diretti sonunda da oldu istediği.. Annesi söyle diye ısrar etti ama kararsız kaldım bendeKoskoca ulkede baska kiz mi kalmadi.
Benim kabul edebilecegim birsey degil.
Esinizede siz soylemeseniz bile mecbur biri soyleyecek dugunu, nisani, kinasi var bunun.
Ne düşünüp nasil hareket edecekse kendi karari ve kendi ailesi.
Ha anne söyle diyorsa sadece annen aradi boyle dedi derim yorum bile yapmam.
Onlar kendi aralarinda cözsün.
Ortalığı birbirine katmaz da işte ailesiyle görüşmez, kardeşiyle görüşmez.. Bunların yaşanmasına üzülüyorum ben, eşim ailesine bağlıdır çünkü. Ailesinin önce onun arkasında durup şimdi böyle yapması onu kaybetmelerine sebep olucak sanırım. Kızı kıskanmalık bi durum yok, içim rahat o açıdanEn fazla yapilacak şey gorusmemek olur baska da yapacak birsey yok.
Ortaligi birbirine katacak bir durum yok, eşim eski sevgilisi icin bu kadar sinirlense coşsa kizi kiskaniyor diye dusunurdum.
Herkes tarafından ters bi durum olarak görülüyor, ama kaynım çok diretti sonunda da oldu istediği.. Annesi söyle diye ısrar etti ama kararsız kaldım bende
Çok konuştular da konu hep tıkanıyor aynı yerde, evlenirsen görüşmeyiz evime almam diyor hep. Evet elticilik oynayamicam maalesefhahah aynen.
hiçbir zaman samimi olamayacaksınız bir kere.
meraba meraba dan öteye gidemeyecek ilişkiniz aaa hadi 4 ümüz bir şeyler yapalım diyemeyeceksiniz...
bence eşin kardeşiyle dışarı çıksın onlar konuşsun madem.
kaynınızın genişliğine ne demeli? yahu eşinizin eski sevgilisyle nasıl evlenebiliyor?Merhaba hanımlar, bayramda bir konu daha açmıştım destekleriniz için teşekkür ederim dönüş yapamadım sonrasında eşim evdeydi bayram boyu sonradan da konuyu hortlatmak istemedim. O Konudan eşime bahsetmedim bu arada..
Şimdi yeni gündemimiz eşimin kardeşi, ve ailesi. Kısaca bahsetmek gerekirse, kaynım eşimin eski sevgilisi ile birlikte yıllardır. Benden önce olan biri bu kız bu arada. Uzun zamandır ailesini evliliğe ikna etmeye çalışıyordu, eşim de karşı çıktığı için ve ailesi de durumu bildiği için kızı asla istemiyorlardı.. Bugün kayınvalidem beni aradı ve kız istemeye gideceklerini, ikna olduklarını söyledi. Eşime söylememi istedi. Eşim ve annesi bayramın son günü başka bi konudan tartışmışlardı, o günden beri de konuşmuyorlar. Eşim farklı biçok konuda annesine, ve kardeşine tavırlı. İçten içe kırgınlık yaşadığı şeyler var, bana da anlattığı şeyler bunlar. Bugün telefonda konuşurken kayınvalidem eşime ah ederek konuştu, o da çocuğundan bunları görsün dercesine. Ben ortayı bulmaya çalıştım, düzelir aranız deme öyle anne falan diye ama oralı olmadı. Eşime olan sinirinden de kayınpederime bu evlilik olayına zor bela ikna etmiş, “bi çocuğumuzun gönlünü yapıcaz diye öbürünü kaybedemem” demiş. Ben bu konuda eşimi ikna etmeye çalışmıştım daha önce, kardeşin seviyor vazgeçmiyor kaç sene oldu yaşananlar eskide kaldı tavır alacak bir şey yok diye ama o tamamen ters görüyor bu durumu. Hatta kardeşiyle benim arama da bu yüzden baya mesafe koymuştu zamanında, güvenmiyorum diyerek. Şimdi ben ailesinin söylemesini mi bekleyeyim yoksa akşam gelince anlatayım mı durumu? Kayınvalidem söyle dedi ama bütün tadı kaçacak eşimin eminim. Bir de küsler zaten, üstüne bununla beraber olaylar büyür diye de tedirginim. KV başka bir sürü olay hkkında konuştu eşimle ilgili, ama ben eşimin kırgınlıklarını söylemedim kendisi onlara açmadığı için bu konuları. Şimdi eşim ailesiyle görüşmeyi bile kesebilir, kardeşinin tarafını seçtiler gibi düşünecek onu çiğnediler diye algılayacak. Çok üzgünüm ben. Hem anne ahı almasına üzülüyorum, hem ailede huzurluk yaşanmasına. Arada kaldım bi yandan da. Napmalıyım sizce? Olaylar çok karışık, olabildiğince kısaltmaya çalıştım. Anlaşılmayan birşey yada önemli olan bi ayrıntı varsa sorabilirsiniz. Teşekkürler şimdiden
Ay bana da gaz vermeyin durun bi ben kaldım sıkıntı çıkarmayanBu kadar iyi niyetli olma bence. Bu nasıl bir mide kaynındaki kocanın eski sevgilisini gelin diye getiriyo yaşananlar eskide kalmış olsa da kocamın eski sevgilisi kabullenecek kadar saf değilim ya. Eşin sonuna kadar haklı. Kardeşine güvenmemekte de haklı adamın eski sevgilisine yan gözle bakan karısına da bakar yarın öbür gün. Bence komple bağını koparmalı kardeşiyle.
kız da güvenilmez kaynı da..Esiniz bana göre hakli.bende kıza güvenmedim. Siz ailesinin kararını söyleyin ama gerisine karışmayın
Kendi seçimi çok konuştuk onunla çok döndürmeye çalıştık ama intihara kadar gitti vazgeçmedikaynınızın genişliğine ne demeli? yahu eşinizin eski sevgilisyle nasıl evlenebiliyor?
tam bi aşkı memnuAy bana da gaz vermeyin durun bi ben kaldım sıkıntı çıkarmayantepkisizim ben, yani olmamalı yanlış diye görüyorum ama olmuş olucak napabilirizki? Herkesin kendi hayatı ve kendi seçimleri, bizden izin alacak değiller, biz görüşmeyiz ama evlenme demeye hakkımız yok diye bakıyorum ben. Bağ kalmaz zaten bu durumdan sonra..
Valla eşini ve ailesini bilemem ama sen çok olgun birisin, eşinin ailesi senin gibi bir gelinleri olduğu için şanslılarMerhaba hanımlar, bayramda bir konu daha açmıştım destekleriniz için teşekkür ederim dönüş yapamadım sonrasında eşim evdeydi bayram boyu sonradan da konuyu hortlatmak istemedim. O Konudan eşime bahsetmedim bu arada..
Şimdi yeni gündemimiz eşimin kardeşi, ve ailesi. Kısaca bahsetmek gerekirse, kaynım eşimin eski sevgilisi ile birlikte yıllardır. Benden önce olan biri bu kız bu arada. Uzun zamandır ailesini evliliğe ikna etmeye çalışıyordu, eşim de karşı çıktığı için ve ailesi de durumu bildiği için kızı asla istemiyorlardı.. Bugün kayınvalidem beni aradı ve kız istemeye gideceklerini, ikna olduklarını söyledi. Eşime söylememi istedi. Eşim ve annesi bayramın son günü başka bi konudan tartışmışlardı, o günden beri de konuşmuyorlar. Eşim farklı biçok konuda annesine, ve kardeşine tavırlı. İçten içe kırgınlık yaşadığı şeyler var, bana da anlattığı şeyler bunlar. Bugün telefonda konuşurken kayınvalidem eşime ah ederek konuştu, o da çocuğundan bunları görsün dercesine. Ben ortayı bulmaya çalıştım, düzelir aranız deme öyle anne falan diye ama oralı olmadı. Eşime olan sinirinden de kayınpederime bu evlilik olayına zor bela ikna etmiş, “bi çocuğumuzun gönlünü yapıcaz diye öbürünü kaybedemem” demiş. Ben bu konuda eşimi ikna etmeye çalışmıştım daha önce, kardeşin seviyor vazgeçmiyor kaç sene oldu yaşananlar eskide kaldı tavır alacak bir şey yok diye ama o tamamen ters görüyor bu durumu. Hatta kardeşiyle benim arama da bu yüzden baya mesafe koymuştu zamanında, güvenmiyorum diyerek. Şimdi ben ailesinin söylemesini mi bekleyeyim yoksa akşam gelince anlatayım mı durumu? Kayınvalidem söyle dedi ama bütün tadı kaçacak eşimin eminim. Bir de küsler zaten, üstüne bununla beraber olaylar büyür diye de tedirginim. KV başka bir sürü olay hkkında konuştu eşimle ilgili, ama ben eşimin kırgınlıklarını söylemedim kendisi onlara açmadığı için bu konuları. Şimdi eşim ailesiyle görüşmeyi bile kesebilir, kardeşinin tarafını seçtiler gibi düşünecek onu çiğnediler diye algılayacak. Çok üzgünüm ben. Hem anne ahı almasına üzülüyorum, hem ailede huzurluk yaşanmasına. Arada kaldım bi yandan da. Napmalıyım sizce? Olaylar çok karışık, olabildiğince kısaltmaya çalıştım. Anlaşılmayan birşey yada önemli olan bi ayrıntı varsa sorabilirsiniz. Teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?