Eşim ile ailesi arasına girmeli miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Koskoca ulkede baska kiz mi kalmadi.

Benim kabul edebilecegim birsey degil.

Esinizede siz soylemeseniz bile mecbur biri soyleyecek dugunu, nisani, kinasi var bunun.

Ne düşünüp nasil hareket edecekse kendi karari ve kendi ailesi.
Ha anne söyle diyorsa sadece annen aradi boyle dedi derim yorum bile yapmam.
Onlar kendi aralarinda cözsün.

Birliktelik yaşanmamış ama sevgili durumları yani, öpüşme yakınlaşma illaki olmuştur kızın yaşı büyük birde zaten hem eşiöden hem kaynımdan

Herkes tarafından ters bi durum olarak görülüyor, ama kaynım çok diretti sonunda da oldu istediği.. Annesi söyle diye ısrar etti ama kararsız kaldım bende

Çık doğru bir şey degil ama yanlış da degil. Sizin beş yıllık sevgililik iki yıllık evlilik süreciniz olmuş ve birlikte büyüdük dediginize göre çok çok eski bir olay. Büyütülmesine gerek yok. Ama tuhaf bir durum yani

En fazla yapilacak şey gorusmemek olur baska da yapacak birsey yok.
Ortaligi birbirine katacak bir durum yok, eşim eski sevgilisi icin bu kadar sinirlense coşsa kizi kiskaniyor diye dusunurdum.
Ortalığı birbirine katmaz da işte ailesiyle görüşmez, kardeşiyle görüşmez.. Bunların yaşanmasına üzülüyorum ben, eşim ailesine bağlıdır çünkü. Ailesinin önce onun arkasında durup şimdi böyle yapması onu kaybetmelerine sebep olucak sanırım. Kızı kıskanmalık bi durum yok, içim rahat o açıdan

Herkes tarafından ters bi durum olarak görülüyor, ama kaynım çok diretti sonunda da oldu istediği.. Annesi söyle diye ısrar etti ama kararsız kaldım bende

Siz bilirsiniz tabi.
Ama siz gizli birsey yapmiyorsunuz.
Bizzat kayinvalide aramis soyle diye.
Ben soylerdim sanirim.
Ha benden duymus ha ailesinden.
Degisen birsey yok. Adam olayi kabul edemiyor. Kimin soyledigi farketmez.

Bu kadar iyi niyetli olma bence. Bu nasıl bir mide kaynındaki kocanın eski sevgilisini gelin diye getiriyo yaşananlar eskide kalmış olsa da kocamın eski sevgilisi kabullenecek kadar saf değilim ya. Eşin sonuna kadar haklı. Kardeşine güvenmemekte de haklı adamın eski sevgilisine yan gözle bakan karısına da bakar yarın öbür gün. Bence komple bağını koparmalı kardeşiyle.

Çok konuştular da konu hep tıkanıyor aynı yerde, evlenirsen görüşmeyiz evime almam diyor hep. Evet elticilik oynayamicam maalesef

kaynınızın genişliğine ne demeli? yahu eşinizin eski sevgilisyle nasıl evlenebiliyor?

Ay bana da gaz vermeyin durun bi ben kaldım sıkıntı çıkarmayan tepkisizim ben, yani olmamalı yanlış diye görüyorum ama olmuş olucak napabilirizki? Herkesin kendi hayatı ve kendi seçimleri, bizden izin alacak değiller, biz görüşmeyiz ama evlenme demeye hakkımız yok diye bakıyorum ben. Bağ kalmaz zaten bu durumdan sonra..

Olay bi tek size mi normal geliyor?
Sevgililik döneminde neler paylaştılar kim bilebilir.
Abisinin eski sevgilisiyle evlenmek kadar iğrenç ötesi durum yok.
Burda en çok yaygara koparacak, hatta asla görüşmek istemeyecek olan sizken, gayet olgunlukla karşılayıp bi de eşinizi ikna etmeye çalışmanız taktire şayan. Düğüne de gidin, altında takın. Eşinizin eski sevgilisi, kaynınızın yeni karısı, sizinde eltiniz olarak karşılıklı ikide göbek atın.
Valla hiç elit olup, geçmişte kaldı demem. Çıkarım hanımefendi kişiliğimden, görüşülmeyecek o kadar derim, ne ikna edicem, bırak nerden koparsa kopsun. Ben sevmiyorum böyle çarpık ilişkileri

tam bi aşkı memnu

Valla eşini ve ailesini bilemem ama sen çok olgun birisin, eşinin ailesi senin gibi bir gelinleri olduğu için şanslılar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…