Eşim ile ailesi arasına girmeli miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bütün yazılanları okumadım belki başka bir arkadaş yazmıştır ama bence söyleyin siz yorum yapmadan. Eşiniz ileride biliyordun da neden bana söylemedin demesin. Sanırım eşinizin tek dayanağı artık sizsiniz. Muhtemelen ailesiyle bağları koparacak. Sizin söylemeniz mantıklı olan. Eşinize destek olun.

Ne alaka canım sonuçta sevgililermiş ve bir şeyler yaşanmış. Herkesin görüşü farklı ben im görüşüm de bu.

Hey yarabbim. Yani eşiniz 15 yaşındayken 1 hafta görüşmüş kızla. Olay bu mu? Eski sevgili diyince ben de bir şey sandım.

Eşinizin tavrı çok ama çok saçma bence.
Olay bu şekilde miymiş
Ergenlik döneminde yaşanan bir haftalık şey için bu kadar tantana koparan kocayı sorgulamaya başladım şu an, konu sahibinin rahatlığı gayet normalmiş. Mevzusu bile edilmemesi gereken bir saçmalık.

E eşimin eski sevgilisi de benim eltim oluyor bilmiyorum çok kararsızım anlatıp anlatmamakta, işler sarpa sarıcak iyice
Eşiniz eski sevgilisine yenge diyecek falan.. kendi icinizde hallettiniz diyelim ya akrablar duyarsa ya da ilerde belki çocuklarınızın kulağına gidecek . Aile gibi değil de birbirimizden arkanızı kollayan düşman gibi olacaksınız.

Allahım birkaç yıl önce abiyle öpüş seviş belki birlikte ol. şimdi erkek kardeşle evlen mideler konya ovası. Sizlik bir şey yok. Söyleyin tabi

Yuh diyorum midesizlik bihtercilik nirvanaya çıktı..kızmı kalmamış da onu alıyormuşbu sizede saygısızlık hep bir şüphe endişe ile yaşayacaksınız ben öyle olurdum acaba kocam için mı böyle giyindi şöyle güldü vs vs bir aileyi çıkmaza sürükleyen kaynıda kayınvalideyide yok hükmünde sayar kocamı işleyip aralarını açmayı kendime borç bilirdimbu durum benim için geçerli senin kişiliğini bilemem

Zatenn kendisi de bir nevi kabul etti. Hayırlısı olsun biz kendimizcr akıl vermeye çalıştık ama kendisi yanlış anladı. Gaza getiriyoruz muamelesi gördük. Birgün o adam kardeşiyle barışcak. Hiç bir kardeş birbiriyle uzun süre küs kalmaz. Barışınca ne olacak merak konusu.

Aynen öyle kötü biz olduk. O sakinken biz kışkırtıyor gibi olduk. Hak verenlere de teşekkür etmiş. Ben her sözümün arkasındayım görcez bakalım ilerleyen zamanlarda ne sıkıntılar yaşanacak.

Eşinizin tepkisi çoook normal de, sizin bu tepkisizliğiniz hiç normal değil. Yok artık diyerek okudum.
Öyle bir durumla karşılaşsam ömür boyu eşimin kardeşiyle bütün bağlarının kopmasını ve asla aynı ortamda bulunmamayı isterdim.

Allahtan bir çok mesajı okudum da konuya şu an tam olarak hakimim. Eşiniz bir hafta sevgili olmuş kızla on beş yaşındayken ama yazdığınıza göre kız unutamayıp peşinden koşmuş. Bu durumda eşinizin bunu kabullenememesi normal. Eşinizin peşinden koşarken ne ara kayınıza aşık olmuşta sevgili olmuşlar bunalar. Kaynınızın yaşı da evlenmek için çok küçükmüş. Yasak elma ve zor olan kıymete binermiş ya sizler istemedikçe kayınınız kıza bağlanmış. Yarın öbür gün çok pişman olabilir. Kayınızı geçtim bu yaşta bir kadın intihar eden sevgilisiyle hala nasıl evlenmek istiyor ben daha çok buna taktım.

Zaten kimse kabullenmediği için konu sahibinin kendini yormasına çokta gerek yok.
Herkes kötü duruma düşerken o anlayışlı eş konumuna düşüyor böylelikle

Eski sevgili dediği, 15 yaşındaymış eşi o zaman ve 1 hafta sürmüş. Yani yine kaynı o kızla birlikte olmasa iyiymiş ama çokta büyütülecek birşey yok. Konu sahibi o yüzden rahat bence. Bende olsam eşimin 15 yaşında bir hafta sevgili olduğu kadını dert etmezdim.

Pardon kardeşler görüşsün mü? Şakamısınız siz. Nereden yaşıyorsunuz. Neden bu kadar iyi niyetlisiniz. Size sabahtan beri vakit ayırıp sanki arkadaşıma anlatır gibi tane tane anlatıyorum. Evet diyorum senin yapacağın bişey yok elinden bişey gelmez,haklısın o konuda. Ama diyorum bak ama!.. İyi niyetin neden? Sebep ne? Kv kp eşinin arası bozulsa ne olcak? Ana baba atılmaz, kardeş atılmaz. Birgün barıştıklarında, bi bayramda, düğünde aynı ortamda bulunduklarında sen rahatsız olunca, eşinin cevabı "ne oldu turunculimon sen değilmiydin kardeşlerinle, anne_babanla aranı bozma diyen" demiyecek mi sanıyorsun? Sen böyle küs kalıp, öyle de ölecekler diye mi düşündün? İmkanlı şeylerden bahset!.. Fikir sordun, herkes bişey yazıyor ama sen yorumları beğenmeyip, benimi taşlıyorsun, kışkırtuyorsun diyorsun. Nerden tanıyalım biz seni? Amacımız başımıza böyle bişey gelse tepkimiz ne olurdu deyip fikir vermek!... Hala arkasındayım söylediklerimin. Kuru sıkı bir iyi niyetin var, bundan bellide 5 sene sonra bela olacak bir iyi niyet. Tavrını belli et. Olası olaylarda gardını al. Fazla iyi niyeti, çok afedersin aptallık olarak görüp kullanacak milyon tane insan var. Normal bi durum değil. 10 sene önce 1 hafta da olsa görüşmüş, kız eşinin peşinde koşmuş, bela bağıra bağıra geliyor sense "aman ağzımızın tadı bozulmasın ali rıza bey" modundasın.
Ben gerilirdim tavrım da böyle olurda. Senin iyi niyetinde umrumda bile değil. Keyif senin, koca senin.
Daha da ne deyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…