- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- 898
- Konu Sahibi turunculimon
-
Ben ederdimEski sevgili dediği, 15 yaşındaymış eşi o zaman ve 1 hafta sürmüş. Yani yine kaynı o kızla birlikte olmasa iyiymiş ama çokta büyütülecek birşey yok. Konu sahibi o yüzden rahat bence. Bende olsam eşimin 15 yaşında bir hafta sevgili olduğu kadını dert etmezdim.
Aman ağzımızın tadı bozulmasın ali rıza bey modunda konu sahibi. 5 sene sonra fikri değiştiğinde herkesin tepkisi, önce kabul ettin, ara buluyordun şimdi ne oldu deyip suçlu çıkıcak haberi yok. Biraz cırlasa herkes tepkili olduğunu bilse, 5 sene de geçse 10 sene de hep haklı konumda olcak. Her koyun kendi bacağından asılır. Keyfi bilir. Bu iyi niyetle elticilik bile oynarlar. Ahanda buraya yazıyorumAynen öyle kötü biz olduk. O sakinken biz kışkırtıyor gibi olduk. Hak verenlere de teşekkür etmiş. Ben her sözümün arkasındayım görcez bakalım ilerleyen zamanlarda ne sıkıntılar yaşanacak.
Eskiden insanlar arkadaşlarının hoşlandığı kişiye yaz gözle bile bakmazlardı. Ne ara bu hallere düştük. Eşi bu kadar sorun ederken neden herkes normal karşılayabiliyor?Eski sevgili dediği, 15 yaşındaymış eşi o zaman ve 1 hafta sürmüş. Yani yine kaynı o kızla birlikte olmasa iyiymiş ama çokta büyütülecek birşey yok. Konu sahibi o yüzden rahat bence. Bende olsam eşimin 15 yaşında bir hafta sevgili olduğu kadını dert etmezdim.
Ben geçmişte burada boyle bir konu okumuştum...o konuda olayın kahramanları 15 yaşında filan değil 18-20 yaşındayken bu olay gerçekleşiyordu ...ve olayı anlatan konu sahibi arkadaşımız ile eşi evlenmeden önce bir süre küslük yaşadıkları bir dönem yasaniyordu bu ilişki ...adam kızı bırakıp tekrar konu sahibine dönüyor ,uzunca bir süre terkedilen kız adamın peşinden koşuyor,ayırmaya çalışıyor ,bir süre sonra da adamın kardeşinin sevgilisi olarak karşılarına çıkıyorduYav sen de 15 yasi bastan belirtsene. Olay bambaska oldu su an. Amaaan cocukluk zamanindan kalma biseymis. Esin su an gereksiz buyutuyir tabiki. Kizda masalah 17 18 yasindayken 15lik cocugu mu goturmus ?Helal olsun citir seviyormus
Olaylar olaylarBen geçmişte burada boyle bir konu okumuştum...o konuda olayın kahramanları 15 yaşında filan değil 18-20 yaşındayken bu olay gerçekleşiyordu ...ve olayı anlatan konu sahibi arkadaşımız ile eşi evlenmeden önce bir süre küslük yaşadıkları bir dönem yasaniyordu bu ilişki ...adam kızı bırakıp tekrar konu sahibine dönüyor ,uzunca bir süre terkedilen kız adamın peşinden koşuyor,ayırmaya çalışıyor ,bir süre sonra da adamın kardeşinin sevgilisi olarak karşılarına çıkıyordu
Normal karşılamak değil aslında, elbette olmaması gereken bir durum. Ama aradan 10 yıl geçmiş o zamanlar çocuklarmış, esinin kardeşi de bir şekilde vazgeçmemiş, iş bu noktaya geldiyse konu sahibinin içsel olarak çok dert edeceği birşey yok diye düşünüyorum.Eskiden insanlar arkadaşlarının hoşlandığı kişiye yaz gözle bile bakmazlardı. Ne ara bu hallere düştük. Eşi bu kadar sorun ederken neden herkes normal karşılayabiliyor?
Ben o zaman ki konu sahibinin bu arkadaş olduğunu düşünüyorumOlaylar olaylar
Sen öyle düşünüyorsan doğrudur üstadBen o zaman ki konu sahibinin bu arkadaş olduğunu düşünüyorum
Bende öyle dusundum,Ben o zaman ki konu sahibinin bu arkadaş olduğunu düşünüyorum
Normal karşılamak değil aslında, elbette olmaması gereken bir durum. Ama aradan 10 yıl geçmiş o zamanlar çocuklarmış, esinin kardeşi de bir şekilde vazgeçmemiş, iş bu noktaya geldiyse konu sahibinin içsel olarak çok dert edeceği birşey yok diye düşünüyorum.
Ha ben olsam bu konudaki asla arabuluculuk yapmazdım, tepkide gösterirdim aileye de, konu sahibi o açıdan doğru yapmıyor, ileride bir sıkıntı velev ki olsa, sen de zamanında sorun etmemiştin bu durumu cevabını alabilir.
Ben o zaman ki konu sahibinin bu arkadaş olduğunu düşünüyorum
Daha önce bu konuda konu açmadım, benzer başka bi konu varsa benle bağlantılı değil
Geldi eşim evet, güncellicem şimdi konuyuKocası gelmiş zaar,meraktan catlazayim. Ama konu sahibi nasıl politik ha,ben olacam Allah saymadigim laf kalmaz. Alttan alttan işliyor,eltimde böyle politik ben olamıyorum nasıl olunur ki böyle. Bı konuda rahtsizim ama rahatsız olmam diğerini rahatsız edecek,rahatsız olduğumu belli etmeyecem mi bu politik olmak. Kaynım geçenlerde sende politik ol dedi,sanki bilmiyoz olabilsek olacaz zaten. Neyse çok dusunmeyeyim olacaktır elbet. Naptilar ki acaba?
Merhaba hanımlar, bayramda bir konu daha açmıştım destekleriniz için teşekkür ederim dönüş yapamadım sonrasında eşim evdeydi bayram boyu sonradan da konuyu hortlatmak istemedim. O Konudan eşime bahsetmedim bu arada..
Şimdi yeni gündemimiz eşimin kardeşi, ve ailesi. Kısaca bahsetmek gerekirse, kaynım eşimin eski sevgilisi ile birlikte yıllardır. Benden önce olan biri bu kız bu arada. Uzun zamandır ailesini evliliğe ikna etmeye çalışıyordu, eşim de karşı çıktığı için ve ailesi de durumu bildiği için kızı asla istemiyorlardı.. Bugün kayınvalidem beni aradı ve kız istemeye gideceklerini, ikna olduklarını söyledi. Eşime söylememi istedi. Eşim ve annesi bayramın son günü başka bi konudan tartışmışlardı, o günden beri de konuşmuyorlar. Eşim farklı biçok konuda annesine, ve kardeşine tavırlı. İçten içe kırgınlık yaşadığı şeyler var, bana da anlattığı şeyler bunlar. Bugün telefonda konuşurken kayınvalidem eşime ah ederek konuştu, o da çocuğundan bunları görsün dercesine. Ben ortayı bulmaya çalıştım, düzelir aranız deme öyle anne falan diye ama oralı olmadı. Eşime olan sinirinden de kayınpederime bu evlilik olayına zor bela ikna etmiş, “bi çocuğumuzun gönlünü yapıcaz diye öbürünü kaybedemem” demiş. Ben bu konuda eşimi ikna etmeye çalışmıştım daha önce, kardeşin seviyor vazgeçmiyor kaç sene oldu yaşananlar eskide kaldı tavır alacak bir şey yok diye ama o tamamen ters görüyor bu durumu. Hatta kardeşiyle benim arama da bu yüzden baya mesafe koymuştu zamanında, güvenmiyorum diyerek. Şimdi ben ailesinin söylemesini mi bekleyeyim yoksa akşam gelince anlatayım mı durumu? Kayınvalidem söyle dedi ama bütün tadı kaçacak eşimin eminim. Bir de küsler zaten, üstüne bununla beraber olaylar büyür diye de tedirginim. KV başka bir sürü olay hkkında konuştu eşimle ilgili, ama ben eşimin kırgınlıklarını söylemedim kendisi onlara açmadığı için bu konuları. Şimdi eşim ailesiyle görüşmeyi bile kesebilir, kardeşinin tarafını seçtiler gibi düşünecek onu çiğnediler diye algılayacak. Çok üzgünüm ben. Hem anne ahı almasına üzülüyorum, hem ailede huzurluk yaşanmasına. Arada kaldım bi yandan da. Napmalıyım sizce? Olaylar çok karışık, olabildiğince kısaltmaya çalıştım. Anlaşılmayan birşey yada önemli olan bi ayrıntı varsa sorabilirsiniz. Teşekkürler şimdiden
Sizi eleştirenler şu yukarda alintiladigim mesajinizdaki gülme ikonları koyacak kadar rahat olmanızı eleştiriyorlar.Kendine göre vardır güzelliği :) beni çekmiyor kendisineEtkisi fazla sürmemiş ki eşimde çekim halinde kalmamış :) kaynımla aralarındaki çekim gücü de beni alakadar etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?