eşim için katlanmak

onlar ne gibi durumlarda sizin yanınızda olmadı?

belki yeniden baslamak ıstıyor gorumcenız, yarın obur gun sızınde onlara ısınız dusermı?
bunları kendınzıe sorun derım
canım zaten beni normalde hal hatır yapmak için hiç aramaz ama mesela yakın zamanda bi kaza geçirdim hiç aramadı ciddi bir rahatsızlık geçirdim umrunda bile olmadı ama eşim biraz grip olsa inan hergün arar nasıl oldun diye ben yokmuşum gibi davranıyor. benim ona işim düşmez yani işimin düşeceği en son insan diyebilirim

az önce eşim aradı ne karar verdin gidiyomuyuz dedi bende gitmeyi düşünmüyorum dedim sen yine de bikez daha düşün dedi kapattı

diyorum eşime bazen ben ablanı armasam sormasam bana tavır alıyosun ama o beni hiç aramıyo sormuyo ona tepkin olmuyo diyorum oda onada söylüyorum ama benim nazım daha çok sana geçiyo diyo
tipik erkek cevabı nazım sana geçiyor
he yavrum he söyledigi falan yoktur söylesede öylesine
herşeyi karılarından beklerler

Dügün degil nişan degil hepi topu bi mezuniyet icin bu kadar duygu sömurusu niye onu anlayamadim. 1 saat surmicek bi toren icin bu kadar kisi yollara düsmenize ne gerek var

Esim beni sayip sevmeyen gorumceme goturmek yada gitmek istemeyecegi icin sikinti yok. Ama esim illa gidelim derse ortada fedakarlik yapacak bir koca olmayacagi icin yine sorun yok.

Zaten şahsınızı arayıp özellikle sizi davet eden olmamış ki eşinizi arayıp davet etmiş görümceniz ben öyle anladım yani zaten davet edilmediğiniz bi yere ne diye gidesiniz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…