- 25 Mart 2014
- 583
- 376
-
- Konu Sahibi frozen12345
canım zaten beni normalde hal hatır yapmak için hiç aramaz ama mesela yakın zamanda bi kaza geçirdim hiç aramadı ciddi bir rahatsızlık geçirdim umrunda bile olmadı ama eşim biraz grip olsa inan hergün arar nasıl oldun diye ben yokmuşum gibi davranıyor. benim ona işim düşmez yani işimin düşeceği en son insan diyebilirimonlar ne gibi durumlarda sizin yanınızda olmadı?
belki yeniden baslamak ıstıyor gorumcenız, yarın obur gun sızınde onlara ısınız dusermı?
bunları kendınzıe sorun derım
Anlaşıldı şimdi olay aslında; dayısı da gelsin bizi de götürsün modundalar.
Benim halamın eşi yeğenlerinin her işine koştu arabası ile şehirdışlarına vs; bir ara rahatsızdı gidemedi; diğer kardeşine sen götür dayı demişler; halamın eltisi hemen masrafı verin götüreyim demiş. bunu isteyebilen olunca kuruş kuruş benzin masrafını çekmişler; bizimkiler olsa kendi ceplerinden masrafı öder bir de büyüğünden altın takarlardı.
evet ben eşiminde gelmesini istediklerinden değil tamamen araç için istediklerini düşünüyorum
Kişilik meselesi tabii; eşiniz masraf konusunda ne der bilemedim. ama siz olmasanız neden gitmiyor onu da anlamadım; madem kızınız da varmış; gitsin onlar görümce de tavrınızı anlasın.
diyorum eşime bazen ben ablanı armasam sormasam bana tavır alıyosun ama o beni hiç aramıyo sormuyo ona tepkin olmuyo diyorum oda onada söylüyorum ama benim nazım daha çok sana geçiyo diyokimse için kimse katlanmak zorunda degilsin
diyorum eşime bazen ben ablanı armasam sormasam bana tavır alıyosun ama o beni hiç aramıyo sormuyo ona tepkin olmuyo diyorum oda onada söylüyorum ama benim nazım daha çok sana geçiyo diyo
Yapmak istemediğiniz bir şeyi yapmayın. Başkaları için yaşamayın.
evet gitmedim arkadaşlar ben gitmeyince eşimde gitmedi sıkıntıda çıkarmadı herşey yolunda yani :)
aynen öyle canım gitsydik boşa yorulacaktıkDügün degil nişan degil hepi topu bi mezuniyet icin bu kadar duygu sömurusu niye onu anlayamadim. 1 saat surmicek bi toren icin bu kadar kisi yollara düsmenize ne gerek var
en iyisini yapmışsınızevet gitmedim arkadaşlar ben gitmeyince eşimde gitmedi sıkıntıda çıkarmadı herşey yolunda yani :)