- 25 Mart 2014
- 583
- 376
-
- Konu Sahibi frozen12345
açıklıyorum canım size yazdıklarımı aynen eşimlede paylaşıyorum oda hak veriyo bana. bazen ablamla konuşuyorum eşimi de ara hal hatır yap diyorum diyo ama hiç aramıyo eşimde ben ablam için değil yeğenim için gitmek istiyorum diyo. yeğenini çok severgitmek istemiyorsaniz gitmeyin derim. Esinizede ama nedenini aciklayin güzellikle
Ben anlamıyorum size değer vermeyen insanlara neden bu kadar fedakarlık yapar şımartırsınız.Sen eşin için katlanmak yerine,eşin senin değerini arttırıp gitmesin.Ya da çok istiyorsa kendi gitsin.merhaba arkadaslar,
önceki konularımdan belki hatırlarsınız görümcemin bi çok konuda yanında oldum destek oldum 10 yıllık evliyim ama o onyıl boyunca ne sevincimi ne üzüntümü payşlaşmadı inanın telefon numaram bile kayıtlı değil onda hiç bir sıkıntım da aramaz sormaz yani umrunda olmadım hiç. şimdide bir ay sonra kızının mezuniyet töreni varmış bize 5 saat uzakta bi şehirde doğal olarak gitmek istemiyorum ama anladığım kadarıyla görümcem eşime duygu sömürüsü yapıyo yalnız gimeyelim sizde gelin kalabalık olalım diye zaten bu aralar maddi problem yaşıyoruz git gel 10 saat kendi aracımızla gideriz gidersek ama ben artık onlar için bişey yapmak istemiyorum. eşimde gitmek istiyor ben istemiyorum diyorum ısrar ediyo sen gelmezsen bende gitmem diyoki zaten onun gitmesinide istemiyorum. sizce napayım eşim için gideyimmi yoksa artık ben de biraz kendimi çekeyimmi
açıklıyorum canım size yazdıklarımı aynen eşimlede paylaşıyorum oda hak veriyo bana. bazen ablamla konuşuyorum eşimi de ara hal hatır yap diyorum diyo ama hiç aramıyo eşimde ben ablam için değil yeğenim için gitmek istiyorum diyo. yeğenini çok sever
bu olabilir canım bi hediye göndermek bunu eşimle bi konuşayım teşekkürler :)hm anladim cnm. Size ilgisiz davraniyor diye sizde geri tepki olarak ilgisiz davranmak istemiyorsunuz daha dogrusu vicdaniniz el vermiyor. Ne kadar temiz kalplisiniz
Ama maddi durumunuz el vermiyorsa özür dileyin ve kücük bir hediye yollayin, gönlünü alin kizin derim :)
Ben anlamıyorum size değer vermeyen insanlara neden bu kadar fedakarlık yapar şımartırsınız.Sen eşin için katlanmak yerine,eşin senin değerini arttırıp gitmesin.Ya da çok istiyorsa kendi gitsin.
Ben anlamıyorum size değer vermeyen insanlara neden bu kadar fedakarlık yapar şımartırsınız.Sen eşin için katlanmak yerine,eşin senin değerini arttırıp gitmesin.Ya da çok istiyorsa kendi gitsin.
onların araçları yokki canım bizim var eşimde hayatta onlara araba dursunda otobüsle gidelim demezEşinizin gitmesine karişmamalisıniz .Onlarla ayni araba da gitsin sorun masrafsa.
.
Eşinizin gitmesine karişmamalisıniz .Onlarla ayni araba da gitsin sorun masrafsa.
.
bence gitmeyin
ne kadar fedakarlık yaparsanız o kadar üzüleceksiniz
bir ara görümcenize de yaptığı soğuklukları söylersiniz
bakalım ne diyebilecek..
eşiniz istiyorsa gitsin..
O zaman onlar masrafı siz karsilayin diye israr ediyo olbilirler.İste bu varsa durum değışır.onların araçları yokki canım bizim var eşimde hayatta onlara araba dursunda otobüsle gidelim demez
Niye kızAy vallahi sizi cok merak ediyorum