eşim için katlanmak

Yapmak istemediğiniz bir şeyi yapmayın. Başkaları için yaşamayın.

Bazen insanlara tavrını belli etmezsen,seni ezmeye devam ederler.Kaza geçirmişsin.İnsan görüşmediği düşmanını bile arıyor.Sen şimdi hala yok gitsem mi hediye alsam mı.Bırak eşin napıyorsa yapsın.Niye gelmedin dediğinde söyleyecek sebeplerin bile var ama söyleme bile.Glemedim de geç Kendi kafa yorsun.

Ya aslında sert değilim.Normalgerçek hayatta daha ılımlıyım.Ama burda bazen delirtiyorlar
Bu konu için demiyorum ama bazı konularda topyekün delilik amaresi

Evet mesela... benim bi konum vardi nisanlimla ilgili ... o kadar sert cvp verdiniz ki yerle bir olmustum hahahahaha
sizi devamli takip etmeye devam ediyorum

Cevap açık zaten; eşiniz yeğenini seviyor ve gitmek istiyor. Davet de edilmiş; gitmesi normal yani.

Siz de görümceniz ile başka zaman görüşmeyebilirsiniz ama anladığım kadarı ile küs değilsiniz. Siz büyüklük yapın gidin yahut yol uzak bla bla bir çok bahane ile siz gitmeyin; eşiniz gidip gelsin.

Eşim bensiz gitmez demişsiniz okudum da ben onu da anlamıyorum. Mezuniyete yanında çanta gibi sizi götürse ne olur götürmese ne olur. düğün değil dans edilecek; cenaze değil destek olunacak. Bence biraz da bağımsız olup eşlerin istedikleri aile etkinliklerine yalnız gitmeyi öğrenmesi lazım

Hasta olduğumda aramadı bölümünü şimdi gördüm; siz gitmek istememekte haklısınız; eşiniz de bırakın nasıl istiyorsa öyle yapsın.

Ama şu görümceden eltiden bir şey beklemeyin; ne kadar uzak o kadar rahat. Sıkmayın canınızı o kendini küçültüyor bu davranışları ile onun ilgisine muhtaç değilsiniz.

Son düzenleme:
O zaman onlar masrafı siz karsilayin diye israr ediyo olbilirler.İste bu varsa durum değışır.
bu aralar onlarda maddi çöküntü içindeler bi ara nasıl gidicez diye konuşuyorlardı sanki bana da biraz bizim aracımız olduğu için ısrar ediyorlar gibi geliyo ama eşime bu düşüncemi söyleyemiyorum

bu aralar onlarda maddi çöküntü içindeler bi ara nasıl gidicez diye konuşuyorlardı sanki bana da biraz bizim aracımız olduğu için ısrar ediyorlar gibi geliyo ama eşime bu düşüncemi söyleyemiyorum
kendinizi kullandırmayın
eşiniz de size blöf için sen gitmezsen bende gitmem diyor
siz gitmeyin eşiniz de ister gider ister gitmez...

Anlaşıldı şimdi olay aslında; dayısı da gelsin bizi de götürsün modundalar.

Benim halamın eşi yeğenlerinin her işine koştu arabası ile şehirdışlarına vs; bir ara rahatsızdı gidemedi; diğer kardeşine sen götür dayı demişler; halamın eltisi hemen masrafı verin götüreyim demiş. bunu isteyebilen olunca kuruş kuruş benzin masrafını çekmişler; bizimkiler olsa kendi ceplerinden masrafı öder bir de büyüğünden altın takarlardı.

Kişilik meselesi tabii; eşiniz masraf konusunda ne der bilemedim. ama siz olmasanız neden gitmiyor onu da anlamadım; madem kızınız da varmış; gitsin onlar görümce de tavrınızı anlasın.

Evet mesela... benim bi konum vardi nisanlimla ilgili ... o kadar sert cvp verdiniz ki yerle bir olmustum hahahahaha
sizi devamli takip etmeye devam ediyorum
Seni kendine getirdi mi bari yorumum
Bak mesela sen de ne kadar objektif bir insan mışsın ki,sertte gelse yorumuma kinlenmiyorsun.Bazısı var.Kendisine yaptığım bi yorumu içinde tutuyor.Başka bir konuya yorum yapsam,alıntılayıp bana zehir akıtıyor.

evet var öyle yapılan yorumu unutmayan

evet canım aynen öyle
O yüzden vicdanen de rahat ol.Taviz tavizi doğurur.Bu hayatta kendi öz kardeşin bile olsa,değer görmediğine değer verme.Sen zaten yapacağını yapmışsın.Görümceye mecburda değilsin ayrıca.Hee bağır çağır küs demiorum.Kendini geri çek.Dünya,kötülerin iyi olduğu bi dünya

gitme canım ne mecburiyetin var. maddi olarak zorlanacaksan ki öyle olmasa bile bence kırgınsın ona en iyisi ne küs ne kötü ol onunla sadece samimi olma. gitmediğin için eşin sorun çıkarır mı bilmiyorum ama eşine biraz tatlılıklar yaparak unutturabilirsin

Yok zaten bir konuya cesitli bakis acisi lazim hangisi aklina uyuyorsa yatiyorsa onu uygulamak lazim ... burda kimse kimsenin kötülügünü istedigini düsnmüyorum

Evet baya aklimi basima getirdi ... gönül iste bazen söz geciremiyorsun :)

onlar ne gibi durumlarda sizin yanınızda olmadı?

belki yeniden baslamak ıstıyor gorumcenız, yarın obur gun sızınde onlara ısınız dusermı?
bunları kendınzıe sorun derım

eşimin çok fazla sorun çıkaracağını sanmıyorum ama belki biraz kırılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…