- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
-
- Konu Sahibi frozen12345
Yapmak istemediğiniz bir şeyi yapmayın. Başkaları için yaşamayın.merhaba arkadaslar,
önceki konularımdan belki hatırlarsınız görümcemin bi çok konuda yanında oldum destek oldum 10 yıllık evliyim ama o onyıl boyunca ne sevincimi ne üzüntümü payşlaşmadı inanın telefon numaram bile kayıtlı değil onda hiç bir sıkıntım da aramaz sormaz yani umrunda olmadım hiç. şimdide bir ay sonra kızının mezuniyet töreni varmış bize 5 saat uzakta bi şehirde doğal olarak gitmek istemiyorum ama anladığım kadarıyla görümcem eşime duygu sömürüsü yapıyo yalnız gimeyelim sizde gelin kalabalık olalım diye zaten bu aralar maddi problem yaşıyoruz git gel 10 saat kendi aracımızla gideriz gidersek ama ben artık onlar için bişey yapmak istemiyorum. eşimde gitmek istiyor ben istemiyorum diyorum ısrar ediyo sen gelmezsen bende gitmem diyoki zaten onun gitmesinide istemiyorum. sizce napayım eşim için gideyimmi yoksa artık ben de biraz kendimi çekeyimmi
Bazen insanlara tavrını belli etmezsen,seni ezmeye devam ederler.Kaza geçirmişsin.İnsan görüşmediği düşmanını bile arıyor.Sen şimdi hala yok gitsem mi hediye alsam mı.Bırak eşin napıyorsa yapsın.Niye gelmedin dediğinde söyleyecek sebeplerin bile var ama söyleme bile.Glemedim de geç Kendi kafa yorsun.bundan 5-6 ay kadar önce bi kaza geçirdim bırakın gelmeyi aramadı bile yakın bi zaman önce bi rahatsızlık geçirdim eşimde bende perişan olduk çok şükür atlattım yedi kat yabancılar aradı sordu evime geldi o bir telefonu çok gördü. sonra eşim sitem etmiş ablasına 1 ay sonra aradı oda eşimin telefonundan
Coook mantiklari yorumlar yapiyorsun ama bi o kadarda cok sert söylüyorsunNiye kız
Aaaa bak sebepte ortada.Arabanızı kullanmak.onların araçları yokki canım bizim var eşimde hayatta onlara araba dursunda otobüsle gidelim demez
Ya aslında sert değilim.Normalgerçek hayatta daha ılımlıyım.Ama burda bazen delirtiyorlarCoook mantiklari yorumlar yapiyorsun ama bi o kadarda cok sert söylüyorsunmerak ediyorum iste öyle acaba nasil birisin diye
Ya aslında sert değilim.Normalgerçek hayatta daha ılımlıyım.Ama burda bazen delirtiyorlar
Bu konu için demiyorum ama bazı konularda topyekün delilik amaresi
açıklıyorum canım size yazdıklarımı aynen eşimlede paylaşıyorum oda hak veriyo bana. bazen ablamla konuşuyorum eşimi de ara hal hatır yap diyorum diyo ama hiç aramıyo eşimde ben ablam için değil yeğenim için gitmek istiyorum diyo. yeğenini çok sever
bu aralar onlarda maddi çöküntü içindeler bi ara nasıl gidicez diye konuşuyorlardı sanki bana da biraz bizim aracımız olduğu için ısrar ediyorlar gibi geliyo ama eşime bu düşüncemi söyleyemiyorumO zaman onlar masrafı siz karsilayin diye israr ediyo olbilirler.İste bu varsa durum değışır.
Cevap açık zaten; eşiniz yeğenini seviyor ve gitmek istiyor. Davet de edilmiş; gitmesi normal yani.
Siz de görümceniz ile başka zaman görüşmeyebilirsiniz ama anladığım kadarı ile küs değilsiniz. Siz büyüklük yapın gidin yahut yol uzak bla bla bir çok bahane ile siz gitmeyin; eşiniz gidip gelsin.
ben seni burada yalnız bırakıp gidemem belki akşam geç döneriz ne olur ne olmaz diyo
Eşim bensiz gitmez demişsiniz okudum da ben onu da anlamıyorum. Mezuniyete yanında çanta gibi sizi götürse ne olur götürmese ne olur. düğün değil dans edilecek; cenaze değil destek olunacak. Bence biraz da bağımsız olup eşlerin istedikleri aile etkinliklerine yalnız gitmeyi öğrenmesi lazım
Hasta olduğumda aramadı bölümünü şimdi gördüm; siz gitmek istememekte haklısınız; eşiniz de bırakın nasıl istiyorsa öyle yapsın.
Ama şu görümceden eltiden bir şey beklemeyin; ne kadar uzak o kadar rahat. Sıkmayın canınızı o kendini küçültüyor bu davranışları ile onun ilgisine muhtaç değilsiniz.
kendinizi kullandırmayınbu aralar onlarda maddi çöküntü içindeler bi ara nasıl gidicez diye konuşuyorlardı sanki bana da biraz bizim aracımız olduğu için ısrar ediyorlar gibi geliyo ama eşime bu düşüncemi söyleyemiyorum
evet canım aynen öyleAaaa bak sebepte ortada.Arabanızı kullanmak.
bu aralar onlarda maddi çöküntü içindeler bi ara nasıl gidicez diye konuşuyorlardı sanki bana da biraz bizim aracımız olduğu için ısrar ediyorlar gibi geliyo ama eşime bu düşüncemi söyleyemiyorum
Anlaşıldı şimdi olay aslında; dayısı da gelsin bizi de götürsün modundalar.
Benim halamın eşi yeğenlerinin her işine koştu arabası ile şehirdışlarına vs; bir ara rahatsızdı gidemedi; diğer kardeşine sen götür dayı demişler; halamın eltisi hemen masrafı verin götüreyim demiş. bunu isteyebilen olunca kuruş kuruş benzin masrafını çekmişler; bizimkiler olsa kendi ceplerinden masrafı öder bir de büyüğünden altın takarlardı.
eşimin cebinde 5 kuruş parası olmasa asla masrafı siz karşılayın demez borç bulur biyerlerden yine de demez. sensiz gitmem diyo aslında bende istemiyorum gitmesini.
Kişilik meselesi tabii; eşiniz masraf konusunda ne der bilemedim. ama siz olmasanız neden gitmiyor onu da anlamadım; madem kızınız da varmış; gitsin onlar görümce de tavrınızı anlasın.
Seni kendine getirdi mi bari yorumumEvet mesela... benim bi konum vardi nisanlimla ilgili ... o kadar sert cvp verdiniz ki yerle bir olmustum hahahahaha
sizi devamli takip etmeye devam ediyorum
evet var öyle yapılan yorumu unutmayanSeni kendine getirdi mi bari yorumum
Bak mesela sen de ne kadar objektif bir insan mışsın ki,sertte gelse yorumuma kinlenmiyorsun.Bazısı var.Kendisine yaptığım bi yorumu içinde tutuyor.Başka bir konuya yorum yapsam,alıntılayıp bana zehir akıtıyor.
O yüzden vicdanen de rahat ol.Taviz tavizi doğurur.Bu hayatta kendi öz kardeşin bile olsa,değer görmediğine değer verme.Sen zaten yapacağını yapmışsın.Görümceye mecburda değilsin ayrıca.Hee bağır çağır küs demiorum.Kendini geri çek.Dünya,kötülerin iyi olduğu bi dünyaevet canım aynen öyle
Seni kendine getirdi mi bari yorumum
Bak mesela sen de ne kadar objektif bir insan mışsın ki,sertte gelse yorumuma kinlenmiyorsun.Bazısı var.Kendisine yaptığım bi yorumu içinde tutuyor.Başka bir konuya yorum yapsam,alıntılayıp bana zehir akıtıyor.
eşimin çok fazla sorun çıkaracağını sanmıyorum ama belki biraz kırılabilirgitme canım ne mecburiyetin var. maddi olarak zorlanacaksan ki öyle olmasa bile bence kırgınsın ona en iyisi ne küs ne kötü ol onunla sadece samimi olma. gitmediğin için eşin sorun çıkarır mı bilmiyorum ama eşine biraz tatlılıklar yaparak unutturabilirsin