• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim için hazırladığım sürpriz doğum günü:))

KIZ KUZUM UTANDIRDIN BENı :asigim: :utangac: CANIM SENDE AYNISINI YAP YAZILARINI KENDıNE GÖRE YAZARSIN BENıM SALONUM BU ıŞ ıÇıN ÇOK ıYı Bı YER O YÜZDEN GÜZEL OLDU SENDE HALILARI KALDIR YERE HAZIRLA VALLA ÇOK ROMANTıK OLUYO MUMLAR EN MÜKEMMEL ŞEYLERDı HıÇ IŞIK OLMASIN CANIM:) VALLA SıZ BANA AKIL VERıN BENDE ıLK DOĞUM GÜNÜNDE BUNU YAPTIM DAHA GÜZELı GELMıO AKLIMA VALLA NAPCAM BıŞLMEM HEP DA GÜZEL OLMALIYDI BEN EN GÜZELıNı BAŞTA YAPTIM YAW ASLINDA BıŞı VAR AKLIM DA TVDE DOKTORLAR DıZıSıNDE GÖRDÜM ANLATAYIMMI

KIZ KUZUM UTANDIRDIN BENİ :asigim: :utangac: CANIM SENDE AYNISINI YAP YAZILARINI KENDİNE GÖRE YAZARSIN BENİM SALONUM BU İŞ İÇİN ÇOK İYİ Bİ YER O YÜZDEN GÜZEL OLDU SENDE HALILARI KALDIR YERE HAZIRLA VALLA ÇOK ROMANTİK OLUYO MUMLAR EN MÜKEMMEL ŞEYLERDİ HİÇ IŞIK OLMASIN CANIM:) VALLA SİZ BANA AKIL VERİN BENDE İLK DOĞUM GÜNÜNDE BUNU YAPTIM DAHA GÜZELİ GELMİO AKLIMA VALLA NAPCAM BİŞLMEM HEP DA GÜZEL OLMALIYDI BEN EN GÜZELİNİ BAŞTA YAPTIM YAW ASLINDA BİŞİ VAR AKLIM DA TVDE DOKTORLAR DİZİSİNDE GÖRDÜM ANLATAYIMMI

Olduuu, ondan sonra bebelerin ikiside evi yaksın dimi.

Sen diğerini anlat bi hele:icecream:

KARIDAN GıRıŞTEN ıTıBAREN UÇAN BALON LAR DAN Bı YOL OLUCAK HANı UÇAN BALONLAR TAVANA YAPIŞIRYA YATAK ODASINA KADAR ÖLE YOL OLUCAK UÇLARINDADA ıPLER SARKICAK VE HEPSıNDE KAĞITTA NOTLAR OLUCAK
SENı SEVıYORUM
ıYıKı VARSIN
SEN BENıM HERŞEYıMSıN
DEVAM ET AŞKIM
DÜNYADAKı EN TATLI ÇUKALATASIN
SENı TULUMBA TATLISINI SEVDıĞıM KADAR ÇOK MSEVıYORUM(ben çok severimde)
AZ KALDI KUZUM
VEEEEEEEEEEEE.........
KAPININ ARKASINDA SENı SONSUZA KADAR SEVECEK BEN VE HEDıYEN (gene ben:))
tabi yatak odası ful mumlu yatan üstünde bi fıstık gece elbisesi topulu ayakkabılar ve makyaj saç o bicim yemede yanında yat yani
tavanada fosforlu gece ışık veren yıldızlar ooooooo yıldızlar altındaaaaaaaaaaaaaaaa:))
öle işte bakalım yaparsam çekerim foto koyarım nasıl kızlarrrrrrrrrrr

keşke benimde evi yakçak bebelerim olsa kız yolla çocukları bi yere kardeş gelir onlara heheheheheheh

ve pasta içicek falan bizimkinin mide boş oldumu sevinemezde :)))))

bayıdlım fikirlerinize süper ötesi olmuş eşimin doğum gününe nasipse bende yapmak istiyorum

duygucum evlen kız bak bana lise bitti üniversite kazandım kağım geldi aynı anda evlilik teklifi kabul ettim okul işi yattı yani:) 17de sözlendim 18de evlendim ama hiç pişman değilim eşim ve ailesi çok iyiler hiç zorluk çekmedim:))) tabi küçük evlenmek çok zor ama eşin iyi olunca süper sevgilimle ayrı eve çıkmışım gb sevgilimle herşey serbest ve günah deil benim için evliliğimin tanımı bu allah bozmasın :nazar: eşimin anneside allahlık bi kadın bi görseniz kendi kızına ve oğluna bile sensin demio yani hep yavrucum yavrucum ne isterseler yapıo benide hiç ayırmıyo hatta da fazlasını yapıo yani çok mutluyum ama herkezin bi derdi var durur içerisinde die şarkı varya aynen öyle bende mutlu yuvaya bi evlat veremiyorum yani allahın taktiri ama eşimde bi sorun yok ben pcoluyum bilmeyenler için kistlerim var (son 2aydır yok ama) bide prolaktinim yüksek stresten midem iflas etti çok zor günler yaşıyorum tek dyanma kaynağım eşim canım psikoloğummmmmmmmmmmmmmmm

arkadaşlar hepiniz çok tatlısınız benimle arkadaş olmak isteyenler arkadaşlık teklifi yollasınlar kabul edeyim ben hepinize tek tek yollayamam yani uzun sürer hem isteyenleri kabul ederim başımla beraber öptüm şekerler

ben çıkıorum canlarım hadi bay kociş gelir

canım ben süprizini çok beğendim avatardaki resmede çocuğunuz diye baktım ama çocuğun yokmuş üzüldüm
rabbim inşallh sanada bi evlat verir
kocanı seviyorsun oda seni seviyor bide yavrunuz olur
mutluluğunuz bir ömür boyu sürsün inşallah

duygucum evlen kız bak bana lise bitti üniversite kazandım kağım geldi aynı anda evlilik teklifi kabul ettim okul işi yattı yani:) 17de sözlendim 18de evlendim ama hiç pişman değilim eşim ve ailesi çok iyiler hiç zorluk çekmedim:))) tabi küçük evlenmek çok zor ama eşin iyi olunca süper sevgilimle ayrı eve çıkmışım gb sevgilimle herşey serbest ve günah deil benim için evliliğimin tanımı bu allah bozmasın :nazar: eşimin anneside allahlık bi kadın bi görseniz kendi kızına ve oğluna bile sensin demio yani hep yavrucum yavrucum ne isterseler yapıo benide hiç ayırmıyo hatta da fazlasını yapıo yani çok mutluyum ama herkezin bi derdi var durur içerisinde die şarkı varya aynen öyle bende mutlu yuvaya bi evlat veremiyorum yani allahın taktiri ama eşimde bi sorun yok ben pcoluyum bilmeyenler için kistlerim var (son 2aydır yok ama) bide prolaktinim yüksek stresten midem iflas etti çok zor günler yaşıyorum tek dyanma kaynağım eşim canım psikoloğummmmmmmmmmmmmmmm

beni değerli gören birini bulursam evlenmek isteyen evlenirim tabi ki :))
Canım benim inşallah en kısa zaman da bebek hasretini de giderirsiniz. Tedavi oluyorsundur sanırım?

HAKSEVERİM NE GÜZEL OLMUŞ KIZZZ..ALLAHIM MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN..VALLAHA BENDE BECEREMİYM BÖYLE ŞEYLER YAPMAYI YAHU :kedi:

Back