Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZ KUZUM UTANDIRDIN BENİ :asigim:CANIM SENDE AYNISINI YAP YAZILARINI KENDİNE GÖRE YAZARSIN BENİM SALONUM BU İŞ İÇİN ÇOK İYİ Bİ YER O YÜZDEN GÜZEL OLDU SENDE HALILARI KALDIR YERE HAZIRLA VALLA ÇOK ROMANTİK OLUYO MUMLAR EN MÜKEMMEL ŞEYLERDİ HİÇ IŞIK OLMASIN CANIM:) VALLA SİZ BANA AKIL VERİN BENDE İLK DOĞUM GÜNÜNDE BUNU YAPTIM DAHA GÜZELİ GELMİO AKLIMA VALLA NAPCAM BİŞLMEM HEP DA GÜZEL OLMALIYDI BEN EN GÜZELİNİ BAŞTA YAPTIM YAW ASLINDA BİŞİ VAR AKLIM DA TVDE DOKTORLAR DİZİSİNDE GÖRDÜM ANLATAYIMMI
duygucum evlen kız bak bana lise bitti üniversite kazandım kağım geldi aynı anda evlilik teklifi kabul ettim okul işi yattı yani:) 17de sözlendim 18de evlendim ama hiç pişman değilim eşim ve ailesi çok iyiler hiç zorluk çekmedim:))) tabi küçük evlenmek çok zor ama eşin iyi olunca süper sevgilimle ayrı eve çıkmışım gb sevgilimle herşey serbest ve günah deil benim için evliliğimin tanımı bu allah bozmasıneşimin anneside allahlık bi kadın bi görseniz kendi kızına ve oğluna bile sensin demio yani hep yavrucum yavrucum ne isterseler yapıo benide hiç ayırmıyo hatta da fazlasını yapıo yani çok mutluyum ama herkezin bi derdi var durur içerisinde die şarkı varya aynen öyle bende mutlu yuvaya bi evlat veremiyorum yani allahın taktiri ama eşimde bi sorun yok ben pcoluyum bilmeyenler için kistlerim var (son 2aydır yok ama) bide prolaktinim yüksek stresten midem iflas etti çok zor günler yaşıyorum tek dyanma kaynağım eşim canım psikoloğummmmmmmmmmmmmmmm