• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim için hazırladığım sürpriz doğum günü:))

arkadaşlar cümleten teşekkürler güzel yorumlarınız için çok güzel bi geceydi gerçekten bide elbise makyaj topuklu ayakkabı müziktede doğum günün kutlu olsun canım mutlu olsun benim diğer yarım....... şarkısı eşim şok oldu 19ekim doğum günü 18ekimin gecesi 1de eve gelince 19u olmuş oluyo yani hiç beklemiyodu işten yorgun argın bitik bi ifadeyle içeri girdi veeeeeeeeeeeeeeeee şok oldu yani öyle bi sarıldıki içine sokucak sandım beni dans edemedik sarılmaktan yahuuuuu:))) eşimi çok seviyorum allah herkezi yuvasında eşiyle mutlu etsin allah kimseyi şaşırtmasın ayırmasın bide çocumuz olsa bizden mutlusu olmucak bu hayatta 2senelik evliyiz ve tedavi oluyorum çocuk için çok üzülüyorum ama rabbim nasip eder inşallah hayırlı zamanda olur inşallah dualarınızı beklerim hayırlı kandiller...............

Mutluluğunuz daim olsun canım...
ınşaallah özlemini çektiğin yavruna kavuşursun :Saruboceq:

teşekkürler canım inşallah rabbim isteyen kimseye evlat özlemi çektirmesin şu mubarek günde inşallah dualarımız kabul olur her kim ne isterse..............

mutluluĞunuz daım etsın gÜselımmm....rabbım meleĞınıze kavuŞtursun dualarımdasın bırtanemmm sabret......

Ayrıca nacızane fıkrıne bayıldımmmm sÜperrrrrrrrr yazıyı ne ıle yazdın

yazıyı gül kurusu gb yaprak süsler varya canım kokulu diye satılıyo heryerde var bimilyoncularda bile :)) onunla ve gene süs taşlarıyla yazdım herşey evdeki malzemelerle yani masraf yok :)))))

oooooooooooooooo hoşgeldiniz arkadaşlar kalabalıklaştık buyrun buyrun sergi yapıomuşum gb hissettim valla güzel yorumlarınız için saolun canlarım buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn

teşekkürler cemre deniz resimdeki oğlun ve senseniz çok tatlısınız allah bağışlasın banada nasip etsin inşallah tek eksiğimiz bi çocuk allah çok aratmadan verir inşallah

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ay ne romantik...... Ya benim koca adayı ne yapacak bakalım.. 2 gün sonra doğum günümmm :gitme:

KEŞKE BENıM KOÇıŞTE BENıM KADAR ROMANTıK OLSA BEN VAR YA 24 SAAT SARILIP YATSAM HEP ONA BAKSAM HıÇ AYRILMASAK BIKMAM BAYARIM YANı ADAMI :))) BEN ERKEK OLSAM EŞıM HAVALARDA DOLANIRDI ZATEN:))))) ÇÜNKÜ BEN EŞıMDEN BAŞKASINA SEVGı GÖSTEREMıYORUM ANNEMı BıLE GıTTıKÇE ELıNı ÖPERıM O KADAR UZAĞIZ YANı RESMı Bı ÖPÜŞ OLUR O YÜZDEN SEVMEK SEVıLMEK ıHTıYACIMI EŞıMDEN KARŞILAMAYA ÇALIŞIYORUM EŞıM ANNEMıN ÜSTÜNE ATIP ANNE SEV ŞUNU BıRaZ YA DıO GICIK KIZDIRMAK ıÇıN BENı ÇOK ÜZÜLÜYORUM TABı ANNEMLE KEŞKE YAKIN OLSAYDIK ANNE YAKLAŞMALI YAVRUSUNA ARTIK BEN YAKLAŞAMIORUM ÇOK UZAKLAŞTIK BUNUN ıÇıN ÇOK KIRGINIM ANNEME HEP Bı YERıM EKSıK HERKEZıN ANNESı HERGÜN ARAR BENıM Kı BıŞı SÖYLŞÜCEKSE KIRK YILDA Bı ARAR BENDE ARAMIOM HıÇTE MERAK EDEN YOK NEYSE KANDıL BUGÜN ARIYIM BALı ARKADAŞLAR NERDEN NERE GEÇTıM KUSURA BAKMAYIN

canım hoş bir sürpriz 21 eylül eşimin dogum günü bende yapmak sterim neyle yazdın o yazıları ögrenebilirmiyim

ay ne güzel ya:))) ama annenizi de ihmal etmeyin bence de bugün bekler bir arayın opuyorumnanaktan

foto makina iyi deil resimlerde iyi deil idare edin aşkıma yaptığım ilk doğum günü süprizi temmuzda evlenmiştik ekimde doğum günü vardı salonda halıyı kaldırıp yere yazı yazdım sonrada yicekleri kadehleri koydum yerede küçük bi yolluk attım onun üstüne oturdum müzik açtım gece 1de eve geldi işten çok süpriz oldu yani param yoktu ve istemeye utanmıştım hediye alamadım yeni evliydik çünkü bende elimden geldiğince onu mutlu etmek istedim bayıldı tabi ağladı resmen önce dans ettik sonra yedik içtik sonrası gog.............:)işte bu kadar belki arkadaşlara fikir olur canlarım saygılarımla........................

İyide ben en çok sonrasını merak ettim:delphin:, naptınız pişpirikmi oynadınız-tatlicadiarzu-

şii haksever beni bak 1 Ekim evlilik yıldönümüm, oricinal bişiler süyle bana:delphin:

Back