Eşim için hazırladığım sürpriz doğum günü:))

iyiki doğdun aşkımmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleyen: Moderatör:

canım kızz sned ene cevherler varmışböle
bi ömur boyu mutluluklar dılerım arbbı mutlulugunuzu daim etsın

Cok sekersin yaaaaa zemuszemus

Enistemizin dogum günü kutlu olsun, nice saglikli mutlu yillara dilerim, allahim sizi hic ayirmasin, cok tatlisin vallah

Bende 5.yil dönümümüze bu tarz bir sey yapmisti bayildi esim opuyorumnanaktan

harikaaaaaaa:) eşine saglıkla ,aşkla seninle daha nice mutlu yıllar diliyorum .ALLAH mutluluğunuzu daim etsin canımm

foto makina iyi deil resimlerde iyi deil idare edin aşkıma yaptığım ilk doğum günü süprizi temmuzda evlenmiştik ekimde doğum günü vardı salonda halıyı kaldırıp yere yazı yazdım sonrada yicekleri kadehleri koydum yerede küçük bi yolluk attım onun üstüne oturdum müzik açtım gece 1de eve geldi işten çok süpriz oldu yani param yoktu ve istemeye utanmıştım hediye alamadım yeni evliydik çünkü bende elimden geldiğince onu mutlu etmek istedim bayıldı tabi ağladı resmen önce dans ettik sonra yedik içtik sonrası gog.............:)işte bu kadar belki arkadaşlara fikir olur canlarım saygılarımla........................

oooooooooooo yorumlar gelmiş bile saolun şekerler eşimin yeni deil doğum günü bu 2sene önceki resimler anca aklıma geldi saolun canlarım öptümmmmmmmmmmmmmmm

:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

ayy çok güzel olmuş .ne sevinmiştir kimbilir.
eşine nice sağlıklı mutlu yıllar.allah ayırmasın,hep bu sıcaklıkta kalın.a.s.

sonrası gog..... anlayamadım beeeennnn.:jeyyar: :jeyyar: :roflol: :roflol:

avrupa yakasında şahikaya sevgilisi lahmacunla aşkım seviyorum falan yazmıştı onu hatırladım :)))))))))))
çok hoş bi süpriz olmuş, eniştebey beğenmiştir inşallah. nice mutlu huzurlu doğumgünlerinize..

ohhhhhhhhh valla ne güzel
canım yeni doğum gününde yeni fikir fotolarını bekliyoruz

cok hos bir supriz olmus kimbilir ne sasirmistir kocan gorunce
cok hoslarina gidiyor bu tarz seyler kocislerin
bizle paylastigin icin saol

hepinize teşekkürler kızlar güzel dilekleriniz içinde aynen sizin içinde olsun allah herkezi bu dünyada eşiyle mutlu etsin inşallah yeni bişiler düşüncam ekimde doğum günü var yaklaştı yani önerilerinizi alabilirim yani ama o bana hiç süpriz yapmıo o özel günlerde benimle gidip alışveriş yapma taraftarı bende bana tek başına alıp kendi düşünsün istiyorum çok kavga ediyoruz bu konuda yani akşam bi arkadaş geldi onla konuşuyoruz oda dioki benimki süpriz yapar alır gelir ben öle istemiyorum kendim seçmek istiyorum dio yani anacım biz kadınlara yaranılmaz yani eşimin güller açtı tabi kaRDEŞ DıO ARKADAŞINA SEN BENıMKıNıN DOĞUM GÜNÜNDE AL BEN SENıNKıNDE ALAYIM DıO HEEEEEEEEEEEEEEEEEE DEDıM GICIK GÜYA ESPıRı YAPTI AŞKIM ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SEVıYORUM YAWWWWW HEP BENı DÜŞÜNSÜN ıSTıYORUM ZORLA ONA SÖLEYE SÖYLEYE Bı KERE KENDıME SÜPRıZ DOĞUM GÜNÜ YAPTIRDIM SONRA ANLATIRIM ŞıMDı ÇIKMALYIM BAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

birlikte geçireceğiniz nice senelere sürpriziniz çok hoş olmuş bakalım bu sene neler yapacaksınız paylaşırsınız artık bizimle benim eşimin ki de 22 ekimde bizde bebek olduğu için bu tarz sürprizler olmuyor yani olsada en romantik anda kesilmesi muhtemel genellikle şık bir yerde rezervasyon yaptırıp yemeğe götürüyorum onu çokta şımartmamak gerek dimi :umursamaz:

tek kelime süpperrrr yaaaaaaa tebrik ederim valla seniiii.. eşinlede nice nice doğum günlerine inşallah

Bayıldım canım.Eşimin doğum gününe daha var;ama önümüzdeki yılbaşı ya da sevgililer günü içinde güzel bir örnek oldu açıkcasıyerimseniben

Eşinle sana bir ömür boyu mutluluklar hayatımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…