Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
500 aldım kalan 56.500 şuan dışardayım vakit bulduğumda tekrar almaya çalışcam Morrmeneksee1000 alındı 57000
1000 alındı 57000
SAĞOLUN KIZLAR500 aldım kalan 56.500 şuan dışardayım vakit bulduğumda tekrar almaya çalışcam Morrmeneksee
Canım mazeretli iken oluyormu
Çok iyi yapıyorsun canım tabiiki etiketle her zaman Ama 11 gündür mazeretliyim hala bitmedi maalesef o yüzden katılamıyorumKIZLAR BİLİYORUM DURMADAN ETIKET YAPIYORUM SIZLERI KUSURA BAKMAYIN AMA KONU BAŞLIKLARINA BAKARSINIZ 3-4 KİŞİ YAKINLARI ICIN DUA BEKLIYORLAR BİZLERDEN..
BEN SİZLERİ BİLDİĞİM İÇİN HEP OZEL GUNLER DE VEYA GRUPLARDA BIR ARAYA GELDIGIMIZDEN DOLAYI ETIKET YAPIYORUM
VE HEP YARDIMCI OLUYORSUNUZ BENDE ETIKET YAPARAK GORMENIZE VESILE OLUYORUM SADECE..
INSALLAH 3 4 KISININN BEKLEDİĞİ DUALARI BITIRIRIZ EL BİRLİĞİ İLE
@Tavuk_suyu_
Morrmeneksee
@Yorgunkus
@Magnifiaque
@yakut1
@Ssevincli
@burcusami
@Nayro
@Arelarven
Tiniminimavihanim
Tiniminimavihanim kard.
@zinciriye
@Morm
@28mn
@MoonfacedMom
@Myhomes
@namaste21
@Ceren0134
@namaste21 kızı
@Ayzelin
@CherryQueen
@oziko_53
@Mintimint
@Gelincik78
@Asiltutku
@karamelli001
@Pinkpotter
@Ballikabak
@Taze fasulye
@Kzbnylmz
@arkadasimes
@Yazarhanim
@Zeynep 0666
@rana20
@beratbedirhan
@mavikelebek34
@Umut_2019
@Saliha40
B Buluts34
@humanbeings
@Catlak-kurabiye
@in_cim
@Zerre
@Mintimint eşi
@mutlulukbenihicbirakma
@Aselhannn
@Whiterose89
@Mimariye
@Mucizemm222
@aysenurt3991
@glstanak
@MoonfacedMom ipek
@Ssevincli ablası
@SoLeiL12
@Ruzgarruya
@Tospaagtd
@Asiltutku annesi
@theia07
@ibiynentosi
@agustos72
@rana20 annesi
@rana20 kardesi
@kevsersoylu
@Life light
H M
@Rubella86
debriyajgazfren
@Leyl-i-fer
@Kahve __Kokusu
melankolimm
@kavs-i kuzah
@BereliPenguen
@zey_nep
@Assos32
@daisyko
@Maviayyy
@ZeyElif
@Vavin
@Pemberenkli66
@Blue_Peri
muhursuzpusula
@ummhnisa
@Nana929
@Bonus
@Negoo
Canım mazeretli iken oluyormu
Olsun kızlar Allah razı olsun yinede her zmaan alıyorsunuzÇok iyi yapıyorsun canım tabiiki etiketle her zaman Ama 11 gündür mazeretliyim hala bitmedi maalesef o yüzden katılamıyorum
Ama esmalara katılırım
Adet 10 günden sonra özüre giriyor canımÇok iyi yapıyorsun canım tabiiki etiketle her zaman Ama 11 gündür mazeretliyim hala bitmedi maalesef o yüzden katılamıyorum
Ama esmalara katılırım
Aaa bende emin olamayıp riske girmemek ve herkesin içide rahat etsin diye hiç okumuyordumAdet 10 günden sonra özüre giriyor canım
Bende belırtıcektım.. Benımkıde hep 10 gunu gecer ama 10. Gun özürlü olunur dıe bıliyorum.. Sadece her vakıt namaz Kılınıyorsa tabı abdest alınır ayrı ayrıAdet 10 günden sonra özüre giriyor canım
10.gunden sonrası özürlü sayılıyorsun bebişimAaa bende emin olamayıp riske girmemek ve herkesin içide rahat etsin diye hiç okumuyordum
Tamam o zaman okurum valla :)))10.gunden sonrası özürlü sayılıyorsun bebişim
Namaz abdestini her vakit tazelemen gerekıyor sadece
1000 aldım canımKALAN 56.000 BU ARADA
HAYDİ KIZLAR BİTSİN YARINA KADAR INSALLAH
Allah razı olsun cnm benim1000 aldım canım
Kalan: 55.000
İçin rahat olsun canimAaa bende emin olamayıp riske girmemek ve herkesin içide rahat etsin diye hiç okumuyordum